Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj samoubistva na Gazeli (malodusnost gradjana)  (Pročitano 23333 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ne zna se ko je ocajniji i ludji: Da li jadnik sa pogresne strane ograde ili rulja koja ga bodri da skoci! Ludilo i bolest drustva, rekao bih i nezrelost  Smile Smile

Па заиста је ружно и тужно када људи вичу човјеку да скочи и убије се... или када жена доведе дјецу да се сликају са њим ?  Smile

Ако постоји лудило и болест у друштву оваква сцена може то само да потврди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Глупо и непримерено је то што ти поступак једне будале оправдаваш бомбардовањем. Том логиком треба нас 8 милиона да узме пиштоље и изађе на улицу да витла јер смо сви ми били бомбардовани.
Ја сам навео и пример будале која је ножем убола недужног човека али ти то ниси коментарисао...Ако ћеш и њега правдати бомбардовањем онда немој ни коментарисати.
Погрешно си то схватио,како ти тако и други...Нигде ја неоправдавам овог дечка.Али се само питам зашто нико не реагује на исти начин и за друге који раде сличне ставри....А то са бомбардовањем сам навео да укажем да нам тада нико није негодовао а исто је био мос затворен.И нико није напао нато као што то нико неради кад су у питању Срби на КиМ...Само хоћу да кажем да ви видимо само оно што осетимо на својој кожи...И зато и Бог пушта овајве ствари како би нас дозвао памети...И једне и друге...Као што смо се сложили нити је он нормалан нити смо сви ми...Ја смао желим да укажем на болест друштва..,,,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Биће да ти не схваташ да људи имају своје сопствене проблеме и да их боли курац за проблем појединца. У тој колони која је чекала да се реши проблем једног човека готово 100% је била и гомила људи која има гарантовано далеко веће проблеме од њега па не прави такве пиздарије. Да не причамо о томе да ни кола хитне помоћи нису могла сигурно да прелете мост...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Биће да ти не схваташ да људи имају своје сопствене проблеме и да их боли курац за проблем појединца
O tome i ja pricam.Svako gleda sebe i poli ga uvo za drugoga....Ja to dozivljavam kao bolest
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Биће да ти не схваташ да људи имају своје сопствене проблеме и да их боли курац за проблем појединца
O tome i ja pricam.Svako gleda sebe i poli ga uvo za drugoga....Ja to dozivljavam kao bolest

Па знаш како... Ако ти хоћеш да се убијеш, а успут си блокирао мост, претиш да ћеш убити некога, боли те курац што је нечији живот угрожен јер хитна помоћ не може да прође, не занима те што нека деца у обданишту плачу јер родитељи не могу због тебе да стигну до њих да их одведу кући, не занима те што ће неко можда остати без посла јер касни а има будалу за шефа и тд. Е па онда је природно и да све њих заболе уво за тебе и твоје проблеме. Или скочи или се врати са друге стране ограде да те одведу тамо где ти је место.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Па знаш како... Ако ти хоћеш да се убијеш, а успут си блокирао мост, претиш да ћеш убити некога, боли те курац што је нечији живот угрожен јер хитна помоћ не може да прође, не занима те што нека деца у обданишту плачу јер родитељи не могу због тебе да стигну до њих да их одведу кући, не занима те што ће неко можда остати без посла јер касни а има будалу за шефа и тд. Е па онда је природно и да све њих заболе уво за тебе и твоје проблеме.
Опет понављам,а шата ако је он био прво у овоме делу где је некога дугог болело уво за њега и сад је природно да њега боли уво за њих..Капиарш о чему причам....Узрок и последице...

Ови њега нападају што немогу да пређу мост он њих што му се нешто десило и сл...

Једном сам имао прилке да прочитам изајву једног џепароша.Питају они њега како му није жао људи које покрада,а он је одговрио"а јел мене некоме жао"....

То нон стоп чијем од људи и сви то говре....Нећу ни ја њему да помогнем кад неће ни мени неко други тако се ми удаљујемо једни од других....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Е јебеш те твоје примере. Што би неком било жао џепароша? Не вреди, ја у клин ти у плочу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson k310i
Е јебеш те твоје примере. Што би неком било жао џепароша? Не вреди, ја у клин ти у плочу.  Smile
Како не схваташ.Он је и постао тако џебарош јер све боли уво за њега...Није он био џепарош увек већ је ти постао из освете....Ја овде причам о освети овог јадника нама...Али јебига то изгеда само ја капирам.... Smile

Citat
Не вреди, ја у клин ти у плочу.
И ја имам исти осећа... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Како не схваташ.Он је и постао тако џебарош јер све боли уво за њега...Није он био џепарош увек већ је ти постао из освете....Ја овде причам о освети овог јадника нама...Али јебига то изгеда само ја капирам....

Ово ти је једна од јачих изјава.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Sto ga neko nije sutno da padne, pet sati cekam na gazeli pre neki dan...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.