Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19514 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nije najverovatnije, nego je sigurno Rumun. On je imao sauchesnika, tako da je sigurno postojao neki krupniji plan. Neko belo roblje i shta ti ja znam.

ne verujem... previše je to neorganizovano za trgovinu belim robljem...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Saznacemo uskoro kada ga ljubazno ispitaju  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Nije najverovatnije, nego je sigurno Rumun. On je imao sauchesnika, tako da je sigurno postojao neki krupniji plan. Neko belo roblje i shta ti ja znam.

ne verujem... previše je to neorganizovano za trgovinu belim robljem...

Mozda je "covjek" bio u nekim dugovima.

Posto mnooogo je glup postupak, samo neka velika kriza moze natjerat covjeka (" ") da tako nesto idiotsko uradi.

Zamisljam njegov misaoni krug..

"Lako cemo, dijete je to - samo treba biti bezobrazan

-ups, skontala je

-ups skontali su i ostali putnici

-ups uhvati me vozac

-ups zavrsi na vijestima

-ups uhvati me policija"

Smile

Glupaneeeeeeeeeeeeeeee  Smile , ja bi ga duplo kaznio vise sto je glup. Svega mi to je najveci zlocin.

Oni neki sto drze djecu po podrumima a ugledni gradjani su jezivi lukavi monstrumi,
ovaj je glup i bolesan.. ima li sta gore.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 15:05:27 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Sigurno nije ni malo altruisično to što su samo dve osobe pritekle devojčici u pomoć i to svakako jeste realna slika brige za druge ljude... ali, ipak tu ima još što šta.  Smile

Na primer, to je (čim je unutra bilo oko 50 ljudi) bio prilično pun autobus. Pitanje je koliko je ljudi u toj gužvi uopšte i videlo i shvatilo šta se dešava. Pa meni se u NS-u dešava da tek posle nekoliko stanica skapiram da mi je koleginica tu na 2-3 metra od mene. Jednostavno, gužva je, gledaš samo da uletiš, da ti vrata ne otkinu nogu  Smile , pa da te usput ne podžepare, da platiš ili pokažeš kartu, nađeš mesto za stajanje, slučajno ne sedneš na prazno mesto da ti babe ne iskopaju mozak kroz uvo...

Prosto, ne verujem da su svih 50 putnika buljili u dete i prosto nisu hteli da pomognz. Evo upravo na Fox-u gledam prilog o ovome... bus je pun, krcat, dosta ljudi visi na vratima. Dakle, po svemu sudeći, dosta ljudi u tom busu nije ni znalo šta se događa.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jooooooooooooooooooooooj ispitivanjeeeeeeeeeeeeeee...
Juuuuu omace mi se pendrek, ups to su ti bubrezi, izvini... Aaaaaaaaa neeeeeeeee mora mokraca da bude crvena... Jos malo, jos samo par sati...
Udri stoku, pa posle u zatvor na "slucajno izbijanje sapuna iz ruke" i tako 3 godine, mislim da ce mu biti dovoljno. Njemu, ne nama, njemu ce 3 godine sa cimerima iz celije biti sasvim dovoljno, pogotovo sto u ztvorima mnogo vole da se druze sa likovima koji se petljaju sa maloletnim licima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Bravo za haps  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Juuuuu omace mi se pendrek, ups to su ti bubrezi, izvini... Aaaaaaaaa neeeeeeeee mora mokraca da bude crvena... Jos malo, jos samo par sati...
Udri stoku, pa posle u zatvor na "slucajno izbijanje sapuna iz ruke" i tako 3 godine, mislim da ce mu biti dovoljno. Njemu, ne nama, njemu ce 3 godine sa cimerima iz celije biti sasvim dovoljno, pogotovo sto u ztvorima mnogo vole da se druze sa likovima koji se petljaju sa maloletnim licima
da,ali je najgore to sto ce odande izaci jos gori,nikako bolji...od svog tog stresa i odlepljivanja ima da ubije nekoga cim izadje.....
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One

Za nekoga ko stiti zivotinje, poprilicno si okrutna.  Smile

Elem, mozda bi od koristi bilo i ko su roditelji devojcice, odnosno da li su imucni ili se moglo pomisliti da su imucni. Mozda je zamisao bila da se trazi otkup, ko ce ga znati. Kako god, dobro je da je jedan olos manje na ulici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
@bambina ...NS? Smile...kako ja ovo ne znam  Smile

elem,@vanja bila bi savrsen pandur ...eh kako bi nam srbija lepse izgledala kad posle ispitivanja svi manijaci,pedofili,babojepci naprasno dobiju renalnu isuficijenciju (citaj:postepeno odumiranje bubrega) Smile

nekako sam bre pocela da postujem ove obicne lopove tipa nestadetikesizdzepabrzinommunj e. oni bar svoje odrade posteno da ni ne znas da su ti nesto uzeli  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.