Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19580 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
ma ok... pricali smo mi vec o tome,o svemu sto je slicno tome ...
ali ova kriza,ovaj haos u koji smo zapali me brine jer su ti ljudi spremni na svasta ..

pre neki dan mi prica komsinica kako je njenoj devojcici jedan trazio pare . uredno pozvonio i rekao:"poslao me tvoj tata po pare "!!!!.mala nije nasela vec je velika. ali je moje dete naivcina 100% Smiley 1
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
mi smo odrasli u mnogo ludjem vremenu, pa kako mi tako i tvoje dete ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
kako je sve opusteno kad si klinac, a kako je sve usrano kad si roditelj
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
ne bih znao ... i dalje sam klinac  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
opusteno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ljudi koji su tog dana bili u busu nisu reagovali, izuzev doticne zene i vozaca. Mozda se neko uplasio, mozda neko jednostavno nije hteo da se mesa itd. razloga moze biti puno. Ali me smara kada neki ljudi ovde filozofiraju i traze razloge za nereagovanje. Elem ono sto sam htela reci, nemojte koristiti logiku da bi opravdali svoju ili neciju slabost.

Pa ljudski je i uplasiti se. To je bar ljudski..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
samostalnost od 13 godina ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

inace...kazu da ne vozimo decu u skolu pravimo od njih debile...treba da se setaju...da se osamostaljuju,da se navikavaju da budu sami ..

eto i sta sada ...dete samo u gradskom prevozu "legitimise" je ko zna ko .

kako sada da objasnim svome detetu sta se desilo ?
kako da ga pustim da ode sam i do prodavnice ?
kako da ide sam sa drugarima u skolu ?
kako sam ja isla sama i dolazila ,ostajala po citavo popodne sama dok roditelji nisu dosli sa posla ...

kako mirne duse da ga ostavim samog u stanu i na pijacu da odem ?

jbt...skroz sam se istraumirala Smile Smile Smile Smile
Nisam mislio na tu devojčicu nego na ovu Vanju što samo kuka,sva je jadna nezaštićena. Smile

Ali i moglii bi njeni roditelji da se priupitaju zašto dete puštaju da samo baza po gradskom prevozu. Smile
diletante, stvarno si lupio...

Citat
borile ste se za samostalnost,da ne budete u senci muškarca,pa lepo i ovo spada u samostalnost,da se same brinete o sebi,21. vek je,ravnopravnost polova na delu.Vi bi ste da budete samostalne ali samo u nekim oblastima,a kad zaškripi,onda samostalnost nije više dobrodošla kategorija

Pa samostalnost je jedna stvar, ali ne i samoodbrana od fizički nadmoćnijeg protivnika. Zar je lični integritet "oblast" ?!
Da ne pričam koliko je ova tvoja priča besmislena obzirom da se radi o detetu...
Samostalnost  u punom smisli te reči,to znači i ono što sam napisao,ona bre meni vrti priču da nekome treba bezuzslovno da pomažeš,bez obzira da li realno možeš da mu pomogneš i da li ćeš sebe da uvališ u govna.

I kažeš neko fizički jači od nje,sad ti meni kaži,koliko ja treba da budem fizički jak da savladam nekoliko napadača,da li to deluje malo nerealno. Smile

Pošto ste svi tako pametni i hrabri,da li bi neko od vas skočio da pomogne Brisu Tatonu kad je dobijao batine,a ja znam da niko ne bi,i oni što su najkurčevitiji na forumu ne bi smeli,i tu je kraj priče o tezi,ili hoćeš da pomogneš,ili nećeš. Smile

Znači,kao što sam rekao u prvom postu,sve zavisi od situacije,nekad amože,a nekada ne može da se pomogne. Smile

Ima tu još jedna stvar,nikada ne znaš koji su odnosi između napadača i žrtve,šta ako je žrtva učinila zlo napadačima,i ovo je samo deo osvete,i ja treba da budem heroj da ispravljam krive drine i nečije odnose,smejurija. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
@diletante ...bez obzira o kome pricao ... mozda se devojka stvarno oseca nezasticeno. sta nam vredi samostalnost kad padne mrak a ti u 11 ides sa posla  Smile...ne moze uvek muz ili momak da dodje po nas. i da ga nema ,devojkama je stvarno frka.
e sad ..sto su napasnici uvek muskarci pa se vi ne bojite po mraku  Smile....

mene strasno zabrinjava to sto niko nije prisao osim ono dvoje ljudi . sta mozes da mislis kad neko trazi da legitimise maloletno dete. pa to svako moze da vidi da li je neko dete ili ne,zar ne ?

brus taton ?
na ovaj komentar ne znam sta bih rekla . prisla sigurno ne bih da me rasiju kao turskog sultana a da li je neko zvao miliciju ne znam. mislim da bi mi to bila opcija . da... pozvala bih muriju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
@diletante ...bez obzira o kome pricao ... mozda se devojka stvarno oseca nezasticeno. sta nam vredi samostalnost kad padne mrak a ti u 11 ides sa posla  Smile...ne moze uvek muz ili momak da dodje po nas. i da ga nema ,devojkama je stvarno frka.
e sad ..sto su napasnici uvek muskarci pa se vi ne bojite po mraku  Smile....

mene strasno zabrinjava to sto niko nije prisao osim ono dvoje ljudi . sta mozes da mislis kad neko trazi da legitimise maloletno dete. pa to svako moze da vidi da li je neko dete ili ne,zar ne ?

brus taton ?
na ovaj komentar ne znam sta bih rekla . prisla sigurno ne bih da me rasiju kao turskog sultana a da li je neko zvao miliciju ne znam. mislim da bi mi to bila opcija . da... pozvala bih muriju.
Ja razumem da se ona oseća nezaštićeno,to sve stoji,ali i sama spominješ mrak i 11 uveče,ali to nisu javna mesta da ljudima koji bi reagovali,ona priča o tome kako na javnom mestu ne bi niko reagovao,a to npr. nije tačno,ja sam naveo da sve zavisi od situacije,ako neki manijak počne da joj se privatava,što ne bih reagovao,ali npr. da vidim da se raspravlja sa nekim dečkom,a da provalim da se oni poznaju,ne bih reagovao,sem da počne ozbiljno da je gazi,jer ja ne znam kakva se priča odvija između njih. Smile

Da vidim da neko tako cima dete,naravno da bih odreagovao,u takvim situacijama nema o čemu da razmišljaš. Smile

Ja sam ranije pisao o tome,naleteo sam ja jedno veče ispred Monda u Takovskoj na tipa kako otima ženi torbu,a ona se ne da,a ja idem kolima niz Takovsku,i kad sam video krenem kolima da ga udarim,i on skoči na trotoar,pusti torbu i počne da beži,i stane još jedan lik sa kolima i uhvatimo ga posle 100 metara,taj lik ga stigao i oborio ga na zemlju,dobio peglu,došla policija,i odveli ga,odvezao tu ženu kući i to je to,bilo je davno. Smile
Naleteo sam pre jedno pola godine na džeparoša u tramvaju,i o tome sam pisao,i on je nije opljačkao ženu zahvaljujući meni,samo mi žao što ga nisam ispeglao,mada nije bio nasilan. Smile

Ja samo pokušavam da objasnim da postoje situacije gde možeš i gde ne možeš da reaguješ,zato sam i spomenuo taj slučaj sa Tatonom,to je klasičan primer nasilja a tu niko realno ne može da reaguje,a bilo je ljudi koliko hoćeš.Ili kad neko nekoga napadne nožem,ili pištoljem,tu bre nema reakcije,sklanjaš se da sačuvaš svoju glavu,pogotovo ako je vatreno oružje u pitanju. Smile

A zvati policiju,pa ja na to nisam ni mislio kao pomoć,to nije problem pozvati ih,ja govorim o konkretnoj pomoći dok ne stigne policija. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Ja samo pokušavam da objasnim da postoje situacije gde možeš i gde ne možeš da reaguješ,zato sam i spomenuo taj slučaj sa Tatonom,to je klasičan primer nasilja a tu niko realno ne može da reaguje,a bilo je ljudi koliko hoćeš.Ili kad neko nekoga napadne nožem,ili pištoljem,tu bre nema reakcije,sklanjaš se da sačuvaš svoju glavu,pogotovo ako je vatreno oružje u pitanju.

to je sve tačno, ali si ipak lupio ono o ravnopravnosti žena...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.