Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19583 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
e,sad, sto nije bilo takvih u tom autobusu je malo zabrinjavajuce....

Pa bilo ih je dovoljno da spasu devojcicu, to je bitno . Ne znam, je ne osudjujem toliko ljude koji stoje i gledaju neku vrstu nasilja, verovatno se ljudi plase da pridju jer nikada ne znas da li budaletina ima pistolj, noz ili sta ti ja vec znam.
A i ovi momci sto nisu prisli moguce da nisu shvatili ozbiljnost situacije, mozda su gledali kroz prozor ili medjusobno pricali ,ko ce to znati ...
Mene je letos u punoj 15-ici napao bolestan decko, mislim da je retardiran - pokusao je da mi otme texas jaknu i iskoci kroz vrata, ja sam potrcala za njim i borili smo oko pola minute sigurno sve dok mu nisam iscupala jaknu iz ruku . Niko nije prisao, mada ja nisam ni zamerila sto je tako bilo - ljudi se plase takvih situacija i to je to .
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 17:27:06 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Prekljuce mi cigo trazio telefon, da nazove curu.

Nije bio prljav/klosar pa dadoh, i nazva, i sve ok. Al sam bio svo vrijeme naelektrisan za akciju.

Valjda je curama zeznutije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ma dajte bre "Beogradske muškarčine" ... pre neki dan mi je koleginicu u troli i spreda i od pozadi izvatao  pijani magarac čitavih 7 stanica a trola puna muškaraca i svi vide šta se dešava i okreću glavu na drugu stranu  Smile
kao ne tiče ih se to. Ne znam šta je potrebno da neko u p revozu uradi devojci pa da neki muškarac reaguje na to. Sram da vas bude, žena i devojka da spasu devojčicu od otmice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Nazalost, slazem se. Nije Sloba kriv, mi smo govna  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ma dajte bre "Beogradske muškarčine" ... pre neki dan mi je koleginicu u troli i spreda i od pozadi izvatao  pijani magarac čitavih 7 stanica a trola puna muškaraca i svi vide šta se dešava i okreću glavu na drugu stranu  Smile
kao ne tiče ih se to. Ne znam šta je potrebno da neko u p revozu uradi devojci pa da neki muškarac reaguje na to. Sram da vas bude, žena i devojka da spasu devojčicu od otmice
Ne, ne razumes. Jaki smo u coporu! Kad je 100 na 1, gej parade i to  Smile 1 na 1 smo prevazisli ... odvale nas svi.

Sad ce neki forum ratnik da s ejavi i da izjavi "e da sam ja bio tu ... bla bla bla"  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 17:37:16 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
ma dajte bre "Beogradske muškarčine" ... pre neki dan mi je koleginicu u troli i spreda i od pozadi izvatao  pijani magarac čitavih 7 stanica a trola puna muškaraca i svi vide šta se dešava i okreću glavu na drugu stranu  Smile
eto vidis,slucajnost...ja se ne vozim busom vec jako dugo,ali poslednju frku u busu sam imao bas iz istog razloga...ali nisam bio jedini koji je branio devojku od pijanog magarca,ja sam samo prvi stigao do njega...ali,preziveo je pakao,i tvrdim da nikada vise nije pipnuo ni jednu devojku posle toga...zato ja kazem da me brine ta apatija kod naroda,video bi ih da im neko dira zenu ili ne daj Boze cerku,da li bi mirno gledali. Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Ne, ne razumes. Jaki smo u coporu! Kad je 100 na 1, gej parade i to  Smile 1 na 1 smo prevazisli ... odvale nas svi.

Tako je.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
drago mi je da imaš ćerku pa možeš da shvatiš kolio je strašno. I lepo kaže raynosač kad su gej parade tu se svi busaju u grudi kao to su frajerčine pa će oni da istrebe pedere.  Smile Smile Smile Smile Smile a devojku može da mu neko i kara u busu, ćuti ko pi*kica. Bitno je da je on obuo air max i da izigrava nekog dasu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
drago mi je da imaš ćerku pa možeš da shvatiš kolio je strašno. I lepo kaže raynosač kad su gej parade tu se svi busaju u grudi kao to su frajerčine pa će oni da istrebe pedere.  Smile Smile Smile Smile Smile a devojku može da mu neko i kara u busu, ćuti ko pi*kica. Bitno je da je on obuo air max i da izigrava nekog dasu
pa,ocigledno je jedno...nekada su ljudi bili malo vise ljudi....danas svakoga zabole patka za bliznjega svoga,a ne za nekog tamo nesrecnika u problemu...to je samo znak da je svet otisao debelo u qrac krasni..... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ali mi nije jasno kako su muškarci doyvolili da žene preuzmu njihovu ulogu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.