Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj atentata na Cedomira Jovanovica?  (Pročitano 23499 puta)
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Predrasude su prvi znak slabosti.

LDP ima najbolje političare i stručnjake, ima omladinu koja se ikao malobrojnija nosi rame uz rame sa radikalima i DSvcima.
Prava partija za budućnost Srbije.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
evidentno ja da će Anea morati mnogo više da lepi plakate Borisa Tadića
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Predrasude su prvi znak slabosti.

LDP ima najbolje političare i stručnjake, ima omladinu koja se ikao malobrojnija nosi rame uz rame sa radikalima i DSvcima.
Prava partija za budućnost Srbije.
Previse vas znam da bi svoj stav zasnivao na predrasudama.
I nemoj ti da mi pricas o predrasudama kad si sve koje nisu za LDP nazivao svakakvim imenima i kenjao kako nikad ne bi mogao da se druzis sa radikalima.
To je predrasuda i ogranicenost mentalna
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Bio sam i ostao protiv crvenih
pa sta radis onda sa Latinkom,Cankom,Koracom,Pesickom,Vojinom Dimitrijevicem i ostalom ekipom iz '68....?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
nesto muti ,ne vidi da mora da kao Zoran Djindjić da gura u Evropu.Nije valjda da se loži na bake.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3100
zika_pavlovic,RufusBG  Smile
a za Aneu & co:
Pa samo vi glasajte za Tadica,Nikolica,Dachica i ostale,pa ce i Albanija pre nas u EU! Izbor je na vama-hocete da budete deo Evrope,ili crna rupa koja je samo po svom geografskom polozaju deo Evrope!
Ja postujem svachije mishljenje,i isto to trazim i od ostalih! A za Aneino obavestenje-znam da"Svrha foruma nije muvanje i igranje kaladonta u nedogled, vec komentarisanje - diskusija..."
I nije fazon da mi kazes "tada si bila u vrticu"...Kako si ti saznala kad je bio Drugi svetski rat?Ti tada nisi bila ni u planu...  Smile Znanje nekih stvari spada u opstu kulturu,zar ne? Zar nije logichno da znam istoriju Srbije(pogotovu ovu noviju istoriju)-na kraju krajeva,i ja ovde zivim! Pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
Ljubi zezaj se,nezaljubljuj se
Ljubi pa ostavi,sa drugim nastavi
Zlatno pravilo,ljubavne teze nista na dugacko,
samo kratke veze.
Zlatno pravilo za sva vremena
UVEK PRVA OSTAVI DA NE BUDES OSTAVLJENA...........
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
da .ali si joj povredila administratorski poonos ,zaboga ona je uvek najpametnija ,a to sto sam ja procitao toliko literature iz istorije mačku o rep ,svasta ,neću više da je uzimam za ozbiljno i šta god izjavi ingnore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
zika_pavlovic,RufusBG  Smile
a za Aneu & co:
Pa samo vi glasajte za Tadica,Nikolica,Dachica i ostale,pa ce i Albanija pre nas u EU! Izbor je na vama-hocete da budete deo Evrope,ili crna rupa koja je samo po svom geografskom polozaju deo Evrope!
Ja postujem svachije mishljenje,i isto to trazim i od ostalih! A za Aneino obavestenje-znam da"Svrha foruma nije muvanje i igranje kaladonta u nedogled, vec komentarisanje - diskusija..."
I nije fazon da mi kazes "tada si bila u vrticu"...Kako si ti saznala kad je bio Drugi svetski rat?Ti tada nisi bila ni u planu...  Smile Znanje nekih stvari spada u opstu kulturu,zar ne? Zar nije logichno da znam istoriju Srbije(pogotovu ovu noviju istoriju)-na kraju krajeva,i ja ovde zivim! Pozdrav!  Smile
Znanje opste kulture... a ne lupanje gluposti koje si cula na velikom odmoru.A to o cemu ti pricas jos uvek se ne moze zvati istorija,nego politicki program neke minorne partije kao sto je ta o kojoj pises.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Ljudi iz LDP-a jedini vide  stvarnu situaciju. Svi drugi nude neke obmane i price tipa :
"zadrzacemo kosovo", "nedamo Ratka Mladica", "Radovan Karadzic - heroj" ,"Nas i Rusa 300 000 000" (rusa i bez nas ima toliko) ,"Vraticemo republiku srpsku krajnu", " Povezacmo Srbiju i RS". Ma hade, to su price za malu decu. Svi znamo da je to nemoguce. Jedan je svet kakv bi mi zeleli da on bude (SRS,SPS,DSS) a stvaran svet je nesto drugo. Mi smo mala i slaba zemlja, koja nema saveznike. Srpska privreda je u kolapsu - a samim tim i vojska. I to Ceda vidi. To nekome smeta. Nekome ko zeli zaglupljen, hipnotisan narod u izolovanoj srbiji. Izolovana Srbija = Raj za svercere/kriminalce
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Ljudi iz LDP-a jedini vide stvarnu situaciju. Svi drugi nude neke obmane i price tipa :
"zadrzacemo kosovo", "nedamo Ratka Mladica", "Radovan Karadzic - heroj" ,"Nas i Rusa 300 000 000" (rusa i bez nas ima toliko) ,"Vraticemo republiku srpsku krajnu", " Povezacmo Srbiju i RS". Ma hade, to su price za malu decu. Svi znamo da je to nemoguce. Jedan je svet kakv bi mi zeleli da on bude (SRS,SPS,DSS) a stvaran svet je nesto drugo. Mi smo mala i slaba zemlja, koja nema saveznike. Srpska privreda je u kolapsu - a samim tim i vojska. I to Ceda vidi. To nekome smeta. Nekome ko zeli zaglupljen, hipnotisan narod u izolovanoj srbiji. Izolovana Srbija = Raj za svercere/kriminalce

sstanko drago mi je da ima ljudi na ovome forumu koji europski razmišljaju i koji srbiju kao demokratsku zemlju vide u europi.
radikali će srbiju odvesti na dno dna....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.