Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj atentata na Cedomira Jovanovica?  (Pročitano 23497 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
"U zamotanom kartonu je bila crvena smesa, a posle fizičko-hemijskih analiza i spektro-fotometrijskih analiza je utvrđeno da nema tragova eksplozivnih čestica, niti barutnih tragova, već da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet”, piše u saopštenju.

ahahahahahHAHAHAHAHAHhahahahahHAHAHAHhahahahahahaha   Smile

Bruka jedna koliko ste jadni i bedni i na koji nachin pokushavate da prikupite politichke poene kill!!!

[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 17:46:01 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
uvredio si nekog,he,he  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3100
Anea,nisam te pitala za komentar! Ja jedino ne zelim da moj zivot kroje neke propalice,grobari(ne mislim na partizanovce  Smile ),i sl.Oni govore da sve vishe mladih napusta zemlju... Pa nije ni chudo kad su na vlasti takvi ljudi! I nemojte da osudjujete choveka koji jos uvek nije bio na vlasti i za kog ne znate kakav je...Dajte mu priliku! A to da na osnovu fizickog izgleda nagadjate dal je chovek narkos ili nije,nema smisla-stavite se u njegovu poziciju-mislite li da je prijatno da o vama prichaju da ste narkoman i to samo zato sto imate podochnjake?
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 18:19:23 od sandra_91 »
IP sačuvana
social share
Ljubi zezaj se,nezaljubljuj se
Ljubi pa ostavi,sa drugim nastavi
Zlatno pravilo,ljubavne teze nista na dugacko,
samo kratke veze.
Zlatno pravilo za sva vremena
UVEK PRVA OSTAVI DA NE BUDES OSTAVLJENA...........
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Urketo,a odakle tebi(a i svima ostalima) da je Cheda narkos?! To su smislili Radikali i ostale budale!

devojcice, ja poznajem zenu koja je lecila cedu 2000. godine...poz!  Smile
sad mozda nije, ali se skidao sa teskih droga...pitaj vanju...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
"U zamotanom kartonu je bila crvena smesa, a posle fizičko-hemijskih analiza i spektro-fotometrijskih analiza je utvrđeno da nema tragova eksplozivnih čestica, niti barutnih tragova, već da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet”, piše u saopštenju.

ahahahahahHAHAHAHAHAHhahahahahHAHAHAHhahahahahahaha Smile

Bruka jedna koliko ste jadni i bedni i na koji nachin pokushavate da prikupite politichke poene kill!!!

[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]
Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile v Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
takvi seljaci su to isto pricali i za Djindjica pa ste videli sta se desilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Anea,nisam te pitala za komentar!

Svrha foruma nije muvanje i igranje kaladonta u nedogled, vec komentarisanje - diskusija...  Smile

Citat
Ja jedino ne zelim da moj zivot kroje neke propalice,grobari(ne mislim na partizanovce  Smile ),i sl.

U grupu "propalice" lako mogu da se udenu i neki politicari koje ti podrzavas..

Citat
Oni govore da sve vishe mladih napusta zemlju...

Vise nego za vreme Slobe... A, da... tada si bila u vrticu  Smile
Salu na stranu... Danas mladi odlaze u svet da bi se skolovali... Znam nekoliko primera... otisli su, zavrsili su srednju skolu\faks i vratili se... Smiley
U Srbiji je poprilicno sivo, ali odavno nije crno...
Ti se tih vremena ne secas, ja se secam...

Citat
Pa nije ni chudo kad su na vlasti takvi ljudi!

Ko je to na vlasti i ko su ti ljudi?
Ne znam da li pratis politiku, ali SRS u skorije vreme nije bila na vlasti...

Citat
I nemojte da osudjujete choveka koji jos uvek nije bio na vlasti i za kog ne znate kakav je...

Bio je na vlasti... znas... on je ranije bio u DS, bio je bliski saradnik Zorana Djindjica, a pre toga jedan od vodja studentskog protesta... i pokazao se.... hm.. nikako...

Citat
Dajte mu priliku! A to da na osnovu fizickog izgleda nagadjate dal je chovek narkos ili nije,nema smisla-stavite se u njegovu poziciju-mislite li da je prijatno da o vama prichaju da ste narkoman i to samo zato sto imate podochnjake?

Evo... skoro je 11 godina od studentskih protesta u kojima sam ucestvovala i ja kao srednjoskolka...
Cedin izgled nije uvek bio toliko ruiniran... ali ga podocnjaci prate vec 10 godina... da ne gresim dusu.. mozda je bubrezni bolesnik...
U to vreme Ceda je bio polu-propali student, ali dovoljno harizmatican da pokrene masu... i hvala mu na tome...
Sto se svega ostalog tice, Ceda tada i Ceda sada su dve potrpuno razlicite licnosti..  Smile

OK... ti si u godinama kada zelis da budes buntovnik... to je lepo... bolje nego da visis po splavovima i slusas Sinana (hm... mozda to i radis)...
Ali, objektivno.. nemas ni dovoljno godina, ni iskustva, ni politickog znanja da nekome solis pamet...

Vreme parole: "Cedo, ozeni me!" je odavno proslo!  Smile

Tako da, knjigu u ruke i ne brini se za politicki ugled nekog tamo politicara...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3100
Ma da... Da je Cheda bio narkoman,mislis da bi bio u politickom okruzenju Zorana Djindjica?! Razmishljajte svojom glavom... Moj favorit je Cheda,definitivno! Jest da ne mogu da glasam,ali... Svejedno! Sa radikalima sigurno necemo u EU bar jos nekih 200 god.-ima da se vratimo u doba Kraljevica Marka! Cheda nije narkoman,to su samo prazne priche,priche za malu decu! Ali evo vam jedan savet od mene: Pamet u glavu sutra,i glasajte za Chedu! Widecete,necete se pokajati!
vradovic-tako je!  Smile
IP sačuvana
social share
Ljubi zezaj se,nezaljubljuj se
Ljubi pa ostavi,sa drugim nastavi
Zlatno pravilo,ljubavne teze nista na dugacko,
samo kratke veze.
Zlatno pravilo za sva vremena
UVEK PRVA OSTAVI DA NE BUDES OSTAVLJENA...........
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Rekla bih: "Ponasas se kao dete..." , ali ti jesi dete...

Mislim da ce tvoja ubedjenja biti vrlo kratkog veka... no dobro...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Anea je najveće razočarenje ovog foruma.

ljudi!

izbori su jedino važni i ne smemo dozvoliti da nam bilo šta skrene pažnju sa poslova koje moramo uraditi da bi sutra pobedili.

i bez ovoga što se sinoć desilo, znali smo da su spremni na sve.

ali, ono što nikad neće naučiti je da ne mogu da nas spreče da mislimo svojom glavom, da volimo svoju decu, porodicu, prijatelje, svoju zemlju. Da volimo slobodu.
već smo pobedili. Sutra je praznik.

i zato samo hrabro, odlučno, mirno.

5. Oktobar, a ne 12. Mart.

da 22. Bude stvarno drugačiji!

od nas zavisi!

čeda

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 21:41:29 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:44:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.