p.s. Molio bih te da kada pises komentare, pises malo duze i slozenije komentare.. ne samo da ne, vec i zasto da ne , jer je to i ideja samog foruma i poenta same diskusije.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Let the music play on Just until I feel this misery is gone Movin’, kickin’, groovin’, keep the music strong Let it play on, let it play on, let it play on, please, let it play on, let it play on..." Barry White RIP:(
p.s. Molio bih te da kada pises komentare, pises malo duze i slozenije komentare.. ne samo da ne, vec i zasto da ne , jer je to i ideja samog foruma i poenta same diskusije.
borce ja sam aforistican tip,ili ti kratko ali slatko
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kada dajem poklone, dajem ih s puno ljubavi, to podrazumeva da ih pazljivo biram, moj specijalitet je da uz poklon uvek ide i pisamce, i to pisamce uvek ima efekta, a to su neke reci koje se ne mogu reci usmeno a kazuju sustinu... Najvise volim poklanjati kad to nije neki datum, kad se ne ocekuje poklon, ne volim poklanjati ljudima koji su bogati...
Prije sam uvijek muku mučio što izabrati za poklon, i uvijek kad sam ga dao mislio da je glup, dok nisam shvatio da ljudi od mene očekuju nekakav ozbiljan dar. Tako sad skoro uvijek poklonim knjigu i primjećujem da je to ljudima draga, a uz nju nekakav kipić ili nešto što bi inaće izgledalo glupo. Meni je to dobitna kombinacija.
Ima jedan dar kojeg volim primati, a to je igračkica VW bube. Inače sam zaluđenik za tim pa mi je to najdraži dar.
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\" * John Wooden *
\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu. Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu. Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\" * Mitsuo Aide *
poklane biram u zavisnosti od osobe i prilike, ali uvek su neki skroz ludi i neocekivani, vrlo cesto neke moje izmisljotinje (hand made :wink: by me&friends )
a najdrazi koji sam primila bila je knjiga "ja sam genije", jedan par mindjusica, monografija pikasa i jedan leptir (iako se ja bojim leptira)
Kad bih izdvojila par koje sam ja poklanjala: 1.drugarici za 16 rodjendan - set za sminkanje barbika i bojanku barbi 2.drug kad je isao u nemacku - cackalice 3.drugarici - ciglu al je posle dobila nesto lepo