Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 06:21:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokloni...  (Pročitano 5167 puta)
26. Jul 2003, 14:22:20
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Sta najradije poklanjate drugu,drugarici,momku,devojci...?

Koji vam je najdrazi poklon?

Sta biste zeleli da dobijete na poklon?

Vasa dobra vila ispunjava zelje Smile Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ko nema poklonim mu obavezno "Malog princa" , jedna od retkih knjiga koje znam napamet Smiley , izvesno vreme sam ga znala i na francuskom. Pored toga naravno ide jos neki poklon.
Stvarno sve zavisi, zavisi koliko mi je draga osoba, sta voli...
Uglavnom su to knjige.

A najdrazi poklon... hm.... A4tech mis, pile prirodno zute boje i dve knjige, jedna je Kapor - Sanja a druga Gazdanov - Budjenje

Sta bih voela da dobijem... hm... jedan jedan laptop, neki space mobilni, peugeot 206.... salim se.... imam skoro sve sto zelim, ono sto nemam trudim se sama sebi da kupim....

A vila mi je ovako i obecala neke svece, sexy ves.... i da ne nabrajam...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Najvise puta poklonio sam "Nacionalni park Srbija" a obicno ispitam situaciju sta nekom treba pa mu kupim nesto takvo.

Najdrazi poklon mi je definitivno digitalni koji sam od Vas dobio i glodar koji sam od Anje dobio.

Zelje... nemam ja neke ne znam kakve zelje... da vratim dugove, da mi krene posao konacno, da prodjem godinu u skoli... ako se to troje ispune ili bar 2 od toga sam cu se postarati da se ostalo ostvari... do tada gledam u svoj novcanik na kome se vec uhvatila paucina..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
svi pokloni su mi dragi, nemam naj,naj .. mozda je malo ispred svih slika koju sam dobila od dechka, veoma dobro opisuje mene i moje navike Smiley

inache bih volela da dobijem na lotou Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Najdrazi poklon ...  Smile  ima ih BAS nekoliko i ne mogu da izdvojim nijedan da kazem da mi je najdrazi jer ne mogu... Svi su mi dragi.

Najklasicniji poklon i najnemastovitije mi je da poklonim nekome flasu necega. Iako tu nesto iskombinujem i napravim jos nesto uz to ... to mi je jako nemastovito.

Moja Gorska Vila mi je poklonila nesto najlepse do sada u zivotu i jako sam joj zahvalan i presrecan i Smiley)))))))))))))))))))))).  *->#
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Pa nisam baš neki majstor za poklanjanje. Obično se uzdam u sreću da će biti nekakvo "masovno darivanje", gdje ću ja onda partipicirati priloženom svotom i to je to.

Ne znam, nekako kad moram nekoga darovati počnem osjećati ko nekakvu odgovornost i onda se u tome izgubim, pa nikad nisam zadovoljan vlastitim izborom.

Što najviše volim dobiti? Pa nije važno šta, bitno da je od srca. Al ako se traže konkretni primjeri, najviše me razveselio jedan moj prijatelj kad mi je poklonio jednu knjigu koju sam dugo tražio i nigdje nisam mogao naći, zatim kad su druga dva prijatelja uramili veliku sliku nas trojice u narodnim nošnjama i poklonili mi je. To mi je bilo veliko iznenađenje jer nikad ne bih očekivao da će se toga sjetiti, a baš sam sam želio napraviti takvo nešto, iako nisam nikome pričao o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Ja sam od onih ljudi koji poklonima u zube ne gledaju!!! mislim da svaki poklon, bio on skup ili ne, naravno predstavlja sebi svojevrstan znak paznje ali onaj poklon, poklon od srca je meni najdrazi poklon bila to kutija sibice ili nesto trece...Voleo bih da dobijem knjigu na poklon (do skora parfem Wink ) ...... !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
naj cesce poklanjam knjigu "Enciklopedija seksa" verovali ili ne jednom drugaru sam je poklonio 3 puta (valjda greskom)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne birni, svima se desava... Nacionalni park Srbija sam svima bar po jednom dao, a nekima i 2-3 puta Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
ma nije problem u tome, nego dobio sam istu nekoliko puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 06:21:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.