Ko nema poklonim mu obavezno "Malog princa" , jedna od retkih knjiga koje znam napamet , izvesno vreme sam ga znala i na francuskom. Pored toga naravno ide jos neki poklon. Stvarno sve zavisi, zavisi koliko mi je draga osoba, sta voli... Uglavnom su to knjige.
A najdrazi poklon... hm.... A4tech mis, pile prirodno zute boje i dve knjige, jedna je Kapor - Sanja a druga Gazdanov - Budjenje
Sta bih voela da dobijem... hm... jedan jedan laptop, neki space mobilni, peugeot 206.... salim se.... imam skoro sve sto zelim, ono sto nemam trudim se sama sebi da kupim....
A vila mi je ovako i obecala neke svece, sexy ves.... i da ne nabrajam...
Najvise puta poklonio sam "Nacionalni park Srbija" a obicno ispitam situaciju sta nekom treba pa mu kupim nesto takvo.
Najdrazi poklon mi je definitivno digitalni koji sam od Vas dobio i glodar koji sam od Anje dobio.
Zelje... nemam ja neke ne znam kakve zelje... da vratim dugove, da mi krene posao konacno, da prodjem godinu u skoli... ako se to troje ispune ili bar 2 od toga sam cu se postarati da se ostalo ostvari... do tada gledam u svoj novcanik na kome se vec uhvatila paucina..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Najdrazi poklon ... ima ih BAS nekoliko i ne mogu da izdvojim nijedan da kazem da mi je najdrazi jer ne mogu... Svi su mi dragi.
Najklasicniji poklon i najnemastovitije mi je da poklonim nekome flasu necega. Iako tu nesto iskombinujem i napravim jos nesto uz to ... to mi je jako nemastovito.
Moja Gorska Vila mi je poklonila nesto najlepse do sada u zivotu i jako sam joj zahvalan i presrecan i )))))))))))))))))))))). *->#
Pa nisam baš neki majstor za poklanjanje. Obično se uzdam u sreću da će biti nekakvo "masovno darivanje", gdje ću ja onda partipicirati priloženom svotom i to je to.
Ne znam, nekako kad moram nekoga darovati počnem osjećati ko nekakvu odgovornost i onda se u tome izgubim, pa nikad nisam zadovoljan vlastitim izborom.
Što najviše volim dobiti? Pa nije važno šta, bitno da je od srca. Al ako se traže konkretni primjeri, najviše me razveselio jedan moj prijatelj kad mi je poklonio jednu knjigu koju sam dugo tražio i nigdje nisam mogao naći, zatim kad su druga dva prijatelja uramili veliku sliku nas trojice u narodnim nošnjama i poklonili mi je. To mi je bilo veliko iznenađenje jer nikad ne bih očekivao da će se toga sjetiti, a baš sam sam želio napraviti takvo nešto, iako nisam nikome pričao o tome.
Ja sam od onih ljudi koji poklonima u zube ne gledaju!!! mislim da svaki poklon, bio on skup ili ne, naravno predstavlja sebi svojevrstan znak paznje ali onaj poklon, poklon od srca je meni najdrazi poklon bila to kutija sibice ili nesto trece...Voleo bih da dobijem knjigu na poklon (do skora parfem ) ...... !!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!