Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2026, 20:26:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poklon N n N n  (Pročitano 2158 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
Citat: Leggy
@Olja
Izvini sto se mesam, ali sto si ti rasturacica brakova?  Smile

Vidis kakvu sestrincu imam??? Arianna je trazila od SF da mi da taj status.....
 stoka..... Pitaj nju...mozda ti i odgovori
IP sačuvana
social share
Covjek nije stvoren da bude pobjedjen. Covjeka mogu unistiti, ali ga ne mogu pobjediti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ok, pitam Ariannu. Zasto je Olja rasturacica brakova?
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 787
e mislim da je tema otisla u offtopic skroz, atako molim moderatore da pobrisu postove koji neodgovaraju temi
IP sačuvana
social share
we love and die because we must
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Samo pisite dalje kako valja i ne komplikujte.
Ne znam kad cu da sednem i napisem sve sa moje strane... al trajace to... dan - dva - tri Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Zato sto je krme!
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hvala svakom ko mi je bio prijatelj, svakom ko mi je ikada u zivotu pomogao, svakom ko mi nije u zivotu odmogao, svakom ko je ikad nekom koga ja smatram prijateljem pomogao.
Necu imenovati, necu navoditi ko mi je kako u zivotu pomogao, koga koliko cenim i volim, jer oni koji treba da se prepoznaju kao moji prijatelji, oni koji treba da znaju sta o njima mislim, koliko ih cenim i volim.... oni to i znaju jer nikad tako nesto ne mogu i ne zelim da im precutim u razgovoru.
Hvala onima koji su me trpeli kad me niko trpeti nije mogao, hvala onima koji su me dizali dok sam niz liticu bola padao, hvala onima koji su mi na lice osmeh vracali kada mi se plakalo, svakom ko me se ponekad zbog necega setio, svakom koga sam imao razloga po dobrom pamtiti, svakom ko me je povredio i time naucio novoj lekciji u zivotu.
Kum, braca, sestre, rodjaci, sinovi, zetovi, prijatelji... znam da znate koliko vas volim, koliko mi znacite.... i kada vam to ne kazem.

I kazem hvala
Sto ste bili tu
I na vrhu i na dnu
Hvala vam
Hvala
Sto ste ljubavlju
Tkali dugu beskraju
Dan po dan
Zlatnu nit zivota mog
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Offtopic
'ajd' molim te skini joj taj status, i necemo vise nas dve komunicirati na forumu ako to ikome smeta
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Skinuh. A ono sto sam rekao odnosilo se na chat, ne na forum. Mada mi i tamo nije smetalo.. iskljucim se...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1344
Zastava Banja Luka
stagod.......nije sad ni važno...ali bilo bi mi drže da ste mi rekli ako vam je smetalo moje ponašanje........izvinjavam se , ovom prilikom, ljudima sa chata ako im je smetalo moje ponasanje....
IP sačuvana
social share
Covjek nije stvoren da bude pobjedjen. Covjeka mogu unistiti, ali ga ne mogu pobjediti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cekaj, vama treba da se nacrta?
Mene to smara, mene smara svaki chat koji nije na meni zanimljivu temu, koji se ne uklapa u moje svetlo ili tamno raspolozenje. I jel zbog toga ne treba da pricate? Ne. Pricajte, to sto se ja ne ukljucjem je dokaz da mi nije do toga, al meni to ne smeta, radim nesto drugo, povremeno bacim oko na chat da vidim jel blinka zbog public ili private chata. Da mi smeta toliko da me u zivotu pogadja da zbog toga ne mogu mirno sedeti veruj mi u Bl bih otisao u lice bi ti rekao, ali ovako... ma daj... jednostavno ne obracam paznju na to, pa me i ne pogadja...
Sledeci put kad ti nesto nije jasno a ja sam to rekao, pitaj mene, nemoj slusati isecke copy/paste sa bilo cijeg ICQ history-ja.
Toliko o tome.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2026, 20:26:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.