Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:45:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201210 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Nina ako nije imao nekih duuugih veza i ako mu je to prvi brak onda će njegova partnerka biti znatno proračunatija i racionalnija od njega, takodje ona mu je nekada bila prijatelj ili će prijatelji da mu pomognu u nalaženju partnera ili će da je pronadje na mestu gde se najmanje nada (jer je XI kuća gde je vladar VII - Merkur ustvari polje Vodolije). Ona može raditi sa kompijuterima a možda je i astrolog, možda će se upoznati putem interneta. Zbog Meseca u Ovnu to je osoba snažne erotike, vatrenog temperamenta, bez mašte, sažaljenja i samilosti.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smiley hvala... bas sam svakakve kombinacije imala za ovo,negde pise merkur u jedanaestoj,zena sa detetom iz prvog braka  Smile.........e sad imao je jednu duzu vezu...ova umetnuta sedma i sedma u devici bi mogla da da vise brakova...da li je sa ovakvim aspektima veca verovatnoca da ta neka bude obrazovana ili to nije vazno? mislila sam zbog merkura i device....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
To što mu je devica na vrhu VII polja je samo naznaka za više brakova. ali on nema druge pokazatelje razvoda pa to otpada. I ja imam istu postavku znakova kao on, Dc u devici i mogu da ti napišem da su mene uvek privlačile device i bile fatalne za mene tj. uvek sam volela svoje momke device... To će mu dati analitičnog i jako pronicljivog partnera. Pošto je imao već jednu dugu vezu ti na osnovu onoga što sam napisala možeš da zaključiš da li se poklapa sa njenim osobinama, zanimanjem i sl. Ako se poklapa mislim da bi onda trebalo da se pogleda IX polje jer mnogi astrolozi to tako tumače, a i ja sam se uverila na mnogim primerima da simboliku VII polja možemo ispucati kroz dugu vezu.
Napisala sam ti već, ta osoba će biti znatno racionalnija, možda i inteligentnija od njega...  Obično se Saturn u VII ili u konjukciji sa dc-om vezuje za starijeg partnera - u mom slučaju partner samo izgleda dosta starije od mene po izgledu.
Takodje imam umetnutu Vagu, ne znam, ja nigde nisam pročitala da to znači više brakova... to znači da je suvladar Venera i ona se isto posmatra a ona je isto kod njega u XI polju i u konjukciji sa merkurem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 5210
House VII 0°10' Aquarius. Nemam ni jednu planetu a vladar je u V
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung versus
Meni je VII  u ribama i nije mi jasno kojeg vladara prvo gledam tj koi je vazniji Jupietr ili Neptun?Ili su oba jednako vazna i kombinuju se.
Jupiter je otisao u V kucu u Vodoliji u kvadratu sa Suncem i Plutonom u III u Skorpiji ,trigon Venera u II u Vagi.
Neptun u Jarcu u IV kuci kvadrat Mars u Vagu u I,sekstil Sunce u III u Skorpiji  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Gledaju se Mary oba s tim što neko od njih može biti bolje-jače postavljen. Npr može biti egzaltiran u nekom znaku ili u svom sedištu i da ima lepe aspekte. Ali oba se moraju sagledati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakva je uloga znaka Vodolije na vrhu 7. ...? mnogi kazu razvod.. ali ne verujem da to za sve znaci.. u kojim slucajevima ovakav polozaj je negativan za 7. kucu? i kakav brak uopste daje.. nekonvencionalan.. u kom smislu? slobodan... kako?
Evo jednog primera: vrh na 23 stepenu Vodolije.. vladar Uran u Skorpiji na samom kraju 3. kuce ...jos Retro znaci smatra se u 3. ... upoznavanje partnera moguc preko Interneta...? kuca komunikacije i sl... jos Uran .. internet ...jos 3. kuca.. 9. od 7. .. moguce li da je ta osoba stranac..? posto postoji takav slucaj kod ove osobe ..Uran opozicija So(vl. ASC) (-7°52 a), kvadrat Mars ..(mada je orbis 8 .. da li deluje?) i kvadrat Sa (-8°56s) .. navela sam i orbise jer ne znam da li deluju ...
vladar Saturn kvadrat Ve (-6°31s), trigon Merkur i trigon Neptun (-5°42s) ..
i sada nemam pojma kako to povezati..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Kakva je uloga znaka Vodolije na vrhu 7. ...? mnogi kazu razvod.. ali ne verujem da to za sve znaci.. u kojim slucajevima ovakav polozaj je negativan za 7. kucu? i kakav brak uopste daje.. nekonvencionalan.. u kom smislu? slobodan... kako?
Evo jednog primera: vrh na 23 stepenu Vodolije.. vladar Uran u Skorpiji na samom kraju 3. kuce ...jos Retro znaci smatra se u 3. ... upoznavanje partnera moguc preko Interneta...? kuca komunikacije i sl... jos Uran .. internet ...jos 3. kuca.. 9. od 7. .. moguce li da je ta osoba stranac..? posto postoji takav slucaj kod ove osobe ..Uran opozicija So(vl. ASC) (-7°52 a), kvadrat Mars ..(mada je orbis 8 .. da li deluje?) i kvadrat Sa (-8°56s) .. navela sam i orbise jer ne znam da li deluju ...
vladar Saturn kvadrat Ve (-6°31s), trigon Merkur i trigon Neptun (-5°42s) ..
i sada nemam pojma kako to povezati..

Pa ne mora da znaci razvod. Sedma kuca govori kakvi te partneri privlace, odnosno kakve osobine ce imati ta osoba- mozda ce imati karakteristike Vodolije- mozda ce da bude umetnik, pisac (3.kuca), pronalazac, kreator, glumac...
Mnoge Vodolije su bile posebne: Volfgang Amadeus Mocart, Lord Bajron, Darvin, Džon Ruskin itd
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 12:05:58 od philomela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Philomena .. evo konkretno karte osobe cije 7. polje razmatramo. Muskarac je u pitanju ...

http://s233.photobucket.com/albums/ee29/Dijance26/?action=view&current=ste.gif

Ja bih rekla da ovde pokazatelja za razvod itekako ima.. kao prvo So koji je inace i vladar ASC je u opoziciji sa Uranom .. a Uran ni manje ni vise vladar 7. ... opozicija vladara 1. i 7. ... onda sam Uran u znaku Skorpije,,, plodnom znaku, pokazatelj vise brakova...pa u kvadratu sa Marsom i Saturnom...
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 15:01:04 od MikyM »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Značenje vrha sedme kuće (Descendenta) u znacima

Znak koji se nalazi na Descendentu horoskopa jedne osobe, može biti naglašen u horoskopu njenog partnera. Ako na primer, imate na Descendentu znak Ovna, moguće je da će partner imati Sunce, Mesec ili Ascendent u Ovnu. To nije obavezno, ali se često dešava.

Vrh sedme kuće u znaku Ovna
Vrh sedme kuće u znaku Ovna često nagoveštava probleme u braku i partnerskim odnosima. Ako je Descendent u Ovnu, Ascendent se nalazi u znaku Vage, a Vage upravo treba u ovom životu da savladaju lekciju iz partnerstva. Iako se one teže partnerskim odnosima, vrlo često se na tom polju suočavaju sa teškoćama. Ovan je kardinalni znak, pa govori i o naglom ulasku u brak. Znakom Ovna vlada Mars, pa u zavisnosti od toga da li je on dobro ili loše postavljen i aspektovan, procenićemo da li će partner više ispoljavati dobre ili loše osobine Ovna. Sa loše postavljenim Marsom, možemo očekivati da će u braku biti grubosti i svađa, pa čak i fizičkog nasilja.

Vrh sedme kuće u znaku Bika
Vrh sedme kuće u znaku Bika je dobar znak za brak i druge oblike partnerskih odnosa. Bik je fiksni znak, što nam nagoveštava da osoba nije naglo i nepromišljeno ušla u brak, već je dobro razmislila. Zbog toga brak počinje stabilno, ali kako će se dalje razvijati videćemo na osnovu postavke Venere, koja vlada znakom Bika. Ako Blizanci zauzimaju veći deo sedme kuće, možemo posumnjati da će vremenom doći do neke značajne promene u braku, jer su Blizanci promenljiv znak. Naravno, to je suviše slab znak da bismo iz njega mogli sa sigurnošću izvući zaključak, pa pretpostavku moramo potvrditi i iz drugih uglova.

Vrh sedme kuće u znaku Blizanaca
Blizanci su promenljiv, dupli znak, pa kada se nađu na vrhu sedme kuće, ne obećavaju stabilan brak. Oni mogu ukazati na dva braka, ali nisu isključene ni paralelne veze u braku. Blizanci na Descendentu mogu vlasniku horoskopa doneti i mlađeg partnera ili intelektualca.
Blizanci su površan znak, pa teško mogu dati jaku vezanost, već se i brak doživljava kao igra iz koje se lako izlazi. Naravno, Merkur, kao vladar znaka Blizanaca, reći će nam šta će se dešavati u braku.

Vrh sedme kuće u znaku Raka
Rak je simbol porodice, pa se smatra povoljnim znakom kada se nađe na Descendentu. Možemo da očekujemo da će se osoba mnogo dublje emotivno vezati za partnera, nego što je to bio slučaj sa Blizancima. Moguće je da je žena već bila trudna kada je brak sklopljen, a i ako nije, porodica se širi ubrzo po venčanju. Ako je vladar Raka, Mesec, loše položen i aspektovan, doneće ozbiljne svađe pod uplivom emocija.

Vrh sedme kuće u znaku Lava
Vrh sedme kuće u znaku Lava opisuje partnera kao dominantnu osobu, koja voli uvek da bude u centru pažnje. U ekstremnim slučajevima partner je arogantna osoba, koja pati od manije veličine. S obzirom da je u ovom slučaju Ascendent u znaku Vodolije, a Vodolija je simbol razvoda i slobode, ovo nije kombinacija koja garantuje stabilnost, iako je Lav fiksni znak. Lakše je ako je u pitanju ženski horoskop, jer će muškarac teže podneti ženin autoritet. Ženi je otac uzor pri izboru partnera.

Vrh sedme kuće u znaku Device
Devica je pormenljiv znak, pa vrh sedme kuće u Devici može biti pokazatelj promene u braku, odnosno razvoda. Ipak, manje je opasan od ostalih promenljivih znakova. Devica je analitičan znak, pa partnera opisuje kao osobu koja je u brak ušla nakon detaljne analize činjenica koje idu u prilog braku i onih koje su protiv. S obzirom da je u ovom slučaju Ascendent u Ribama, partner je mnogo proračunatiji od vlasnika horoskopa. Međutim, ako je Neptun, kao vladar Ascendenta, loš, onda vlasnik horoskopa u brak ulazi zbog interesa. Kako Devicom vlada Merkur, on će nam dalje opisati situaciju u braku.

Vrh sedme kuće u znaku Vage
Vaga je prirodni signifikator braka, pa kada se nađe na vrhu sedme kuće naglašava važnost bračne priče. Partner je ljubazan, ne voli svađe i ima lepe manire. Venera, koja vlada znakom Vage, reći će nam kako će se bračna situacija razvijati.

Vrh sedme kuće u znaku Škorpiona
Škorpion na vrhu sedme kuće stavlja akcenat na strast u braku. Međutim, kako strast jenjava, tako svađe postaju sve češće, a ljubomora sve jača. Škorpion je analogan osmoj kući, kući smrti, pa može da ukaže na “smrt” braka. Definitivan zaključak o sudbini braka izvući ćemo iz položaja i aspekata Marsa, koji vlada Škorpionom. Pogledaćemo i Plutona, s tim što moramo imati u vidu da se on izuzetno sporo kreće, pa godinama boravi u istom znaku.

Vrh sedme kuće u znaku Strelca
Vrh sedme kuće u znaku Strelca može doneti brak sa osobom iz inostranstva, a kako znakom Strelca vlada Jupiter, planeta bogatstva, partner može biti i bogat. U svakom slučaju, ovo može biti sretan znak za brak, ako je Jupiter dobro položen i aspektovan. Međutim, Strelac je promenljiv znak, a u lošim aspektima Jupitera, moral je ugrožen, pa su moguće veze tokom braka.

Vrh sedme kuće u znaku Jarca
Od vernog i ozbiljnog Jarca na vrhu sedme kuće možemo očekivati stabilan i trajan brak. Jedino je problem što osoba s Ascendentom u Raku reaguje emotivno, a Descendent u Jarcu govori o hladnom i teškom partneru. Međutim, tek na osnovu pozicije Saturna, koji vlada znakom Jarca, možemo izvući sigurniji zaključak o kvalitetu i trajnosti braka.

Vrh sedme kuće u znaku Vodolije
Vodolija na vrhu sedme kuće nije povoljan znak za brak, jer je upravo ona znak razvoda. Povoljnije je ako se u brak ulazi s razvedenom osobom ili ako partneri žive u vanbračnoj zajednici. Detaljniju sliku braka daće nam Uran, a donekle i Saturn, koji vladaju znakom Vodolije.

Vrh sedme kuće u znaku Riba
Ribe, znak svega što je tajno i mutno, svakako nisu srodne simbolici sedme kuće. Kada vidimo Ribe na vrhu sedme kuće, možemo posumnjati na tajne veze u braku ili na tajni ulazak u brak. U svakom slučaju, da li ova pretpostavka ima osnova reći će nam vladari Riba, pre svega Neptun, ali i Jupiter.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:45:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.234 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.