Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:27:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200573 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Brikos, ostavi tvoje podatke u temi Indeks natalnih karata, da uradim i vidim tvoj natal.

injanja, tvoj budući partner bi trebao da ima one osobine znaka u kojem se nalazi tvoje Sunce, takodje znaka u kojem se nalazi Dc - blizanci. Sam brak opisuje vladar Merkur a aspekti koje pravi opisuju i situaciju u tvom braku+neke osobine partnera.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50

injanja, tvoj budući partner bi trebao da ima one osobine znaka u kojem se nalazi tvoje Sunce, takodje znaka u kojem se nalazi Dc - blizanci. Sam brak opisuje vladar Merkur a aspekti koje pravi opisuju i situaciju u tvom braku+neke osobine partnera.

Hvala Makison, al ja opet ne mogu sve to sklopiti u neku pricu... Jedino sto mi je jasno je da je Merkur u ok aspektima i da bi situacija u braku trebala biti ok.. Merkur bi trebao dati mladjeg, komunikativnog partnera... Ovaj sadasnji to i jeste, uz to je i Blizanac Smiley i ja subjektivno povezujem i vidim u svom hor. njega! Zato bih volela da neko drugi to pogleda i poveze... Natal mi je na zadnjoj strani u temi Natalne karte...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Brikos,
vrh tvoje VII kuće je u znaku Blizanaca - govori o mladjem partneru, intelektualcu a moguće je da ćeš ga pronaći nedaleko od mesta boravka. Vladar Merkur je u II polju, pošto je to benefična planeta, znači da ćeš ti kroz brak steći novac, a možda čak i bogatstvo.
Merkur sekstil Venera: to je veza sa intelektualcem, vesela detinjasta ljubav. Ljubav se nalazi u komšiluku ili na putu Vrlo je važno unositi zanimljivosti i igre u brak.
To što je vladar VII u lošem aspektu sa Uranom govori da jedna ili druga osoba ne prihvata nikakvu odgovornost i teži slobodi, po svaku cenu. Merkur u kvadratu sa Jupiterom govori o antagonizmu karaktera. Ta dva aspekta su u suštini aspekti koji mogu ugroziti vaš brak - dakle bez prevara i saradjujte. Ja verujem da se uvek može naći zlatna sredina, morate oboje biti razumni i popustljivi jedno prema drugome.

Sa druge strane aspekti koji čuvaju brak su Venera trigon Saturn - to je najbolji aspekt za trajnost braka.
Takodje imate i Sunce sekstil Mesec što govori o slaganju u braku i dobar porodični život, dobro slaganje sa mužem.

Sunce u znaku Riba može govoriti o vašem budućem partneru: religiozan, sa velikom sposobnošću sažaljenja i žrtve, uvek naglašene vizije i impresije, jakih snova, sa potrebom za umetnošću - uglavnom za slikarstvom i muzikom. Možda lekar u socijalnim ustanovama, možda psihijatar u vojsci, istraživači nepoznatog u nauci...ili ribar  Smile

Čuvaj se brutalnih tipova.

Dakle nijedan znak da se nećeš udati, prestani da brineš  Smile

Injanja,
i kod tebe VII polje u znaku Blizanaca, mladji partner, intelektualac, možda iz komšiluka  Smile To što je u znaku Vage  daje veliku sposobnost etetske kritike, moguće bavljenje umetnišću, ili trgovanjem lepim predmetima i umetničkim delima.
Merkur je u X kući - tebi je brak izuzetno važan. Tvoj partner će biti vrlo odlučan da se profesionalno ostvari. Moguć brak sa šefom ili nadredjenim, pronalaziš ga preko posla. Čim udješ u brak krenuće napredak u karijeri i partner će ti u tome puno pomagati.
Merkur trigon Saturn - dobar aspekt za trajnost braka, lako prihvataš bračnu obavezu i održavaš vernost. Dobar aspekt za brak je i Sunce trigon saturn.

Sunce je u znaku Vage opisuje tvog partnera i tu ono gubi sve svoje osobine, volja i intelekt su slabiji, ambicije su slabije. Sve bazira na osećanjima i suštinu nalazi u sentimentalnom životu, ljubav mu može biti jedini smisao. Venera kao vladar znaka Vage daje veliki estetski potencijal, pa mislim da će tvoj budući partner definitivno da se bavi muzikom, možda će biti pesnik..ekonomista, neka veza sa umetnošću..i sl. Ima smisla za politiku, za političku ravnotežu, odnos društvenih snaga, pomirljivost izmedju dobra i zla. Ima potrebu za jvnim životom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Makison... hvala na iscrpnom odgovoru! E,sad ovako... Ovaj jeste mladji od mene, intelektualac jese.  Komsija nije, iz drugog grada je (to me uvek prati) .Estetski kriticar jeste, bavi se trgovinom (bavio se, a mozda ce i opet), ali ne umetnickim delima. Odlucan tj. manijak za posao jeste.
Da se udam za sefa ne postoji ni promil mogucnosti! Deo upoznavanja je bio vezan na neki nacin za moj posao. Da me krene karijera kad udjem u brak.. haha.. videcemo, mogao bi on meni zaista pomoci. Ja jesam verna! Smiley Ima smisla za politiku.. Nije ekonomista,al marketing menadzer jeste! Muzikom se ne bavi, ali je voli...
Uf... sad sam zbunjena...
Bilo bi interesantno pogledati njegov natal...
Hvala ti jos jednom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Makison,
Sad mi je malo lakse.Hvala Vam puno.
Inace moj sadasnji decko je lekar,sa afinitetima ka poeziji i slikarstvu,ali je dosta stariji od mene.Mozete li molim Vas da mi kazete da li partner obavezno mora da je mladji od mene?

veliki pozdrav i hvala  jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
injanja, a ujedno i dogovor za Brikos...moje mišljenje je da ne mora sad sve da se 100 % podudara sa tumačenjem. Npr. ja imam Sa u konjukciji sa Dc-om i moj partner je samo godinu dana stariji od mene medjutim izgleda starije. Pa tako npr. Brikos možda tvoj partner izgleda mladje nego što jeste...ne znam ovo je samo moje glasno razmišljanje...

Injanja pa možda on postane tvoj šef jednog dana  Smile Možda ćete raditi zajedno  Smile
Ako imate dugu vezu, onda ovo VII polje upravo opisuje njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
makison,
moj sadasnji partner je stariji od mene,ali se ponasa kao osnovac.onda je to taj Smile :[115]:hehe kako se nadam.

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Eto vidiš ispunili smo simboliku vrha kuće u Blizancima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW200i R4HA
E, vidis nisam tako razmisljala... Smiley
Moguce je, moguce... On nek bude vlasnik, a ja cu sve osmisliti! Odoh u off... Izvinjavam se.. Jos jednom hvala na odgovoru Makison! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
muski horoskop: vladar sedme (sedma je u devici,umetnuta vaga ) merkur u 11. u jarcu...merkur sekstil mars kvadrat mesec... mesec u prvoj u ovnu u trigonu sa saturnom,kvadratu sa merkurom i kvadratu sa neptunom... jel to neka starija zena u pitanju? cime bi mogla da se bavi? u stvari,evo karte...    Smile
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 00:34:18 od ninaaaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:27:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.