Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 12:49:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pojeo ga medved!  (Pročitano 17160 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Meni nesto nije jasno... odakle novinarima slike i snimci tela?
Zar policija nije trebala da obezbedjuje mesto nesrece... npr. slikano je odozgo, odakle je decko verovatno pao u kavez...
Znaci... novinari su unistili forenzicke dokaze koji su se mozda nalazili na mestu izvrsenja krivicnog dela...
To povlaci moju tvrdnju da je kod nas kriminalisticka obrada losa, pa zato kriminalci slobodno setaju ulicama...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Sta ces srpska posla... svi se okupili da gledaju ko da je dosao cirkus Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k700i
Kavezi nisu odozgo zatvoreni zato sto je tvrdjava spomenik kulture i Zavod za spomenike ne dozvoljava nikakve intervencije... osim ako nisu u pitanju tereni KK Partizan i Zvezda... Smile
S druge strane, taj isti Zavod kuka kako ne mogu da prekontrolisu zidove koji se urusavaju jer ih Bojovic navodno ne pusta u kaveze... Ja bih ih pustila... sa sve zivotinjama unutra...
Meni i dalje nije jasno ko je dovoljno lud da se pentra tamo...  taj deo je sasvim nepristupacan... zidine se i na nizem nivou urusavaju, a kamo li na vrhu... pa, ipak... isti oni cuvari Kalemegdana koji rasteruju ljubavne parove nisu terali sve one koji su ovih dana prosto visili po liticama... Smile
Milan je u pravu... kao da nikad niste bili u Zoo vrtu... zidine su visoke bar 10m na tom mestu i ko ljosne odatle... gotov je... sa ili bez pomoci zivotinja...
Takodje, treba obici citav Zoo vrt... proveriti sve zivotinje... to nije mali posao...

Garant ce se jos javiti neko ko ce traziti da se uspavaju medvedi...

Cinjenica da je bio sam? Ko to tvrdi? Mmm...?
Decko koji je gurnuo svog druga u jezero, mirno je otisao u hotel... tek kasnije se setio sta se desilo... Alkohol i gandza  u malo vecim kolicinama ipak prave rupe u secanju...
Pa i da je neko bio sa njim, koje su sanse da bi taj isti otrcao i povukao policajca za rukav: "Ciko, ciko... gurnuo sam\video sam nekoga kako pada...." ?

Sto se tice Kurira... no comment Smile

Cujem da su na vesti davali neke snimke ili fotografije pa su se neki bunili zbog toga. Jel moguce da se te slike okace ovde  Smile

Nije moguce.

претпостављам да су ове реченице одговор на моју поруку.

због оног првог што је подебљано тврдим да одговорност сносе Зоо врт, ЈП Бгд тврђаве и МУП.

медведи нису ни најмање криви за оно што се десило, тако да не видим ко би при здравој свести и помислио да требају да буду успавани.

а због оног последњег подебљаног мислим да је у питању убиство или самоубиство.

п.с.

надам се да се не љутиш што сам подебљавао поједине реченице у твојој поруци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry znj f1
zidina je 5m, a ne 10m anea.
A meda je od 150kila..
Ja mislim da su i meda i vuk po malo krivi.. Vuk nije dao medi da jede, pa je ovaj bio gladan, a meda opet sa druge strane nije trebao da pojede coveka..
ali opet i sa gornje strane covek nije trebao da skace dole.. hm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Ne ljutim se... ali.. sad imamo dve price:
a) divan, dobar, miran decko koji ne pije ili zna da stane kada bije
b) decko koji voli da popije i koji je te noci bio veoma agresivan...

Istina je negde izmedju...

I dalje ne mislim da treba kriviti Zoo vrt, posto su oni tu najmanje krivi... Da se kobni dogadjaj odigrao samo 50m dalje, potezalo bi se pitanje odgovornosti restorana "Tvrdjava" ili crkve Sv. Petke...

Citat

pa, ti odavno nisi bio u Zoo vrtu.. Smiley

ali... dobro.. neka je i 5m... ko zvekne na beton... nema mu spasa...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2007, 23:19:00 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 
Ispade "bear fest" ...
Mislim da festival nema veze sa ovom nesrecom, kao ni tvrdjava, kao ni zoo vrt, kao ni novine, kao ni medevedi, kao ni Vuk.... Mnogo njih ce traziti krivca u ne znam kome, ne videvsi da je jedini krivac upravo taj momak ili eventualno neki drugi lik ako se radi o ubistvu.

Prasinu dize to sto je dogadjaj krajnje bizaran i neobican.. A danas svako malo neko pogine u saobracajnoj nesreci i to cesto budu jos mladje osobe, A u samom smrskanom automobilu neretko se zatice mozda i jos gadniji prizor smrskanih tela, koji se eto ne pojavljuje na naslovnim stranicama.

E sada u vezi toga, tj slike. I TREBA DA SE POKAZE. Zasto da ne? Jeste da je podmuklo da na tome zaradjuju novine, ali prikazati jedan realan uzas ovom narodu je potrebno. Potrebna je ta OPOMENA njemu slicnim ljudima, kao recimo tim momcima sto su se kladili za ulazak u kavez belih medveda. Isto tako treba na svim naslovnim stranicama staviti slike SAOBRACAJNIH UDESA, one najgore, najkrvavije. Bitno je da se time izazove STRAH kod ljudi, da se probudi OPREZ u njima. Ovako je to manje vise postala samo jedna slepa vest, tako cesta i uobicajna. Na taj nacin verujem da ce imalo normalan covek vise voditi racuna kada pojacava brzinu u svom automobilu jer ce mu u podsvesti stojati ta slika smljeskanog coveka u razlupanoj masini. Potrebno je biti svestan uzasa da bi se probudio strah od njega, a samim tim i opreznost povecala.

Problem je samo to sto se porodica preminulog suprostavlja tome- logicno. Ali ja tvrdim da uopste nije pogresno postaviti te slike i u sred zooloskog vrta pored kaveza sa medvedima, pa vise nece biti naginjanja na zid, preskakanja ograda i bacanja cigla unutar kaveza.. Takodje slike saobracajnih nezgoda treba sve pored puta umesto bilborda postaviti. Samo tako se moze dopreti u svest ljudi sklonim takvom ponasanju i SLIKOVITO im pokazati sta ih ceka posle tog "besmrtnog leta" i "bezgranicne brzine".

I ja se izvinjavam svim onima koji me nece razumeti, ali ja ne mogu da zalim osobu koja vozi 150 na sat , slupa se i pogine. Isto tako ne mogu da zalim osobu koja se MOZDA toliko napije da je potpuno van kontrole i u jednom takvom stanju da uradi stvar nalik ovoj. Takve ljude ne mogu da zalim jer je to model njihove psihe i sistem njihovog upravljanja zivotom. A LOGICNO je da ako se igras sa vatrom da ces da se opeces. I sta treba posle svi da te zale sto si se ti igrao namerno i svojevoljno vatrom i opekao se, a pre toga si znao da je opasno? To je onda tvoj licni odabir. Tvoj rizik. Tvoj zivot. Ako sam sebe ne zalis, zasto bi te zalio nego treci.
Ono sta ja OSUDJUJEM i iz srca zalim je kada neko IZGUBI zivot zbog takvih budala. E to je stvar za zaljenje... Kada ograniceni, mentalno nestabilni, pijani ili nadrogirani tip sedne za auto i vozi kao manijak i onda u krivini se zabije u auto koje je dolazilo iz suprotnog smera, u kome moze biti i mala beba. E to je uzhas. Isto tako u ovom slucaju, uzas je ako su tog momka neke budale gurnule dole ili na bilo koji nacin inicirali da mu se to desi. E to je za zaljenje... I svaku mogucu osudu..

Zalosno je i to da ima i normalnih ljudi koji kada popiju rade nenormalne stvari... Ali zato ne treba da piju...
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k700i
A meda je od 150kila..
Ja mislim da su i meda i vuk po malo krivi.. Vuk nije dao medi da jede, pa je ovaj bio gladan, a meda opet sa druge strane nije trebao da pojede coveka..
ali opet i sa gornje strane covek nije trebao da skace dole.. hm

меда није крив. само је био уплашен, а животиње тако реагују кад су уплашене.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Al si se uvati za Vuka, ma sta je covek kriv, pa da njega nije bilo ovaj zoo vrt ne bi ni postojao, covek je ulozio truda, sve obnovio, doneo nove vrste zivotinja...Sta njemu je lepo i srecan je sto je neko pao sa zida pravo u kavez, sta je trebao da spava u kavezu sa medvedom i da ceka neko da padne.

Nesrece se desavaju, niko ih ne moze predvideti... Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Niko ovde ne govori o sazaljenju i sl.
Samo, zasto se spustati na taj nivo i objavljivati slike unesrecenih bez cenzure u novinama koje imaju tiraz od nekoliko desetina-stotina hiljada ili na nacionalnoj televiziji.
Etika je u srpskom novinarstvu misaona imenica, ali to ne znaci da svi moramo da se ponasamo kao sacica novina.
Jedno je edukacija i prevencija, a sasvim drugo lesinarstvo.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Još je tragičnije saznanje da je dečko bio živ kada je dospeo kod medveda !!!

Teško je i zamislite muke u kojima je umirao ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 12:49:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.