Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 02:27:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pojeo ga medved!  (Pročitano 17238 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple Iphone 5
Meni nesto nije jasno... odakle novinarima slike i snimci tela?

Od policije. To su fotke koje naprave policajci na svakom uvidjaju sa smrtnim ishodom.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Окружни суд:Бранко Ј. био у алкохолисаном стању

БЕОГРАД, 22. августа 2007. (Бета) - Окружни суд у Београду саопштио је данас да је Бранко Јовановић (22), који је настрадао приликом пада у кавез са медведима у београдском зоолошком врту, био у "тешком" алкохолисаном стању и под утицајем канабиса.

У саопштењу се наводи да је Јовановић, према прелиминарним информацијама добијених од Института за судску медицину, имао два грама промила алкохола у организму као и да је токсиколошком анализом утврђено присуство канабиса у урину.

Директор Института за судску медицину Бранимир Александрић рекао је гостујући у београдском програму РТС да су код младића нађена два промила алкохола у крви и трагови марихуане и објаснио да је у тако тешком алкохолисаном стању, младић теско могао да стоји на равном.

Александрић који је и професор на Медицинском факултету у Београду је казао да сада остаје да се сви делићи мозаика утврђени одбукцијом скупе на једном месту и протокол провери, а узрок смрти може да утврди само суд.

Приликом обдукције утврђено је да је настрадали имао повреде на глави, вратном пршљену и у леђном делу те да су поједине повреде задобијене док је још био жив, а да су остале повреде настале након наступања смрти.

У саопштењу се наводи, да ће обдукциони записник у коме ће детаљно бити објашњене све повреде као и токсиколошки налаз бити накнадно достављени суду.

По добијању детаљног обдукционог и токсиколошког налаза као и остале релевантне документације, предмет ће бити достављен Окружном јавном тужилаштву на даље поступање, пише у саопштењу.

Беживотно тело младића у недељу, 19. августа пронашли су у кавезу са медведима чувари Зоолошког врта који су око осам сати ујутру и позвали полицију и Хитну помоћ.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Promili za nesreću
V. B. MIKIĆ, 22. avgust 2007

Na groblju Lešće u Beogradu u sredu je sahranjen Branislav Jovanović (22), koji je tragično nastradao u nedelju ujutru u beogradskom Zoološkom vrtu. Okružni sud u Beogradu saopštio je da je mladić bio u "teško alkoholisanom stanju" kada je sa zidina Kalemegdana pao u kavez sa tibetanskim medvedima.

Prema prvim rezultatima Instituta za sudsku medicinu, mladić je u krvi imao dva promila alkohola, a utvrđeno je i prisustvo kanabisa u urinu.

- Jovanović je prilikom pada zadobio povrede glave, vratnog pršljena i leđa, dok su ostale povrede na njegovom telu nastale posle smrti - navodi se u saopštenju Okružnog suda u kojem se dodaje da će obdukcioni zapisnik i toksikološki nalaz biti naknadno dostavljeni.

Sud saopštava i da će posle dobijanja detaljnog obdukcionog i toksikološkog nalaza, kao i ostale dokumentacije, predmet biti dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Policija još ispituje pojedine učesnike "Bir festa" i Jovanovićeve drugove kako bi se razjasnile sve okolnosti kobnog pada. Pored brojnih povreda zadobijenih tokom pada, smrt su ubrzale i rane koje je naneo razjareni medved.
Veliki broj ljudi, rodbine, prijatelja i poznaninka, okupio se u sredu u 13 sati da oda poslednju poštu poginulom mladiću. Brankovi majka, otac i sestra i dalje ne mogu da poveruju da ga više nema i da je na takav način nastradao. Njegovi najbliži i dalje veruju da ga je neko ubio, a onda bacio u kavez sa medvedima kako bi zametnuo trag. Posebno su bili ogorčeni, jer je mladićevo telo nađeno bez odeće.

- On nije bio lud, pa da se skine go i trči po zidu kaveza - komentarisali su u sredu Brankovi drugovi. - Bio je jako miran, možda se dva-tri puta napio u životu.

Kako saznajemo, stručnjaci Instituta za sudsku medicinu nisu pronašli nikakve ubode ili rane od metaka, koje bi potkrepile tezu da je mladić ubijen. Policija, za sada, nema indicija ni da ga je neko gurnuo.

Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 ahem ... da li se otkrilo chiji su mobilni telefoni ,odnosno da li svi pripadaju pokojniku ili ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Policijska istraga tragedije u Beogradskom zoo-vrtu
Pogibija mladića nesrećni slučaj
Autor: A. Ž. A. - B. J. | 23.08.2007 - 09:07

BEOGRAD - Prvi rezultati policijske istrage utvrdili su da je tragična smrt Branka Jovanovića (22), koji je u noći između subote i nedelje pao u kavez sa medvedima Beogradskog zoološkog vrta, nesrećni slučaj. Mladić je u trenutku pada bio u teškom alkoholisanom stanju, a u njegovoj krvi pronađena su dva promila alkohola, saopštio je juče Okružni sud u Beogradu.

U Jovanovićevom urinu, prema prvim informacijama Instituta za sudsku medicinu, utvrđeno je i prisustvo kanabisa. Policija sada pretpostavlja da je mladić pijan legao na zid da se odmori i da je verovatno izgubio ravnotežu i pao u kavez sa životinjama.
Činjenica da su na mestu nesreće pronađena tri mobilna telefona navodila je na zaključak da Jovanović nije bio sam i da je možda ubijen. Međutim, policija je pronašla vlasnika telefona marke „soni erikson“ koji je nađen u kavezu. Reč je o maloletniku iz Beograda koji je u policiji ispričao da mu je te noći na „Beer Festu“ nestao mobilni. On nije znao da li mu je mobilni ukraden ili mu je jednostavno ispao iz džepa. Utvrđeno je da maloletnik nije povezan ni sa Brankom niti s bilo kim iz njegovog društva. Policija će sada doneti odluku o tome da li će ovaj mladić biti poslat na poligraf.
Telefon marke „nokija“ pripadao je Branku. Treći mobilni, koji je pronađen pored zida s kojeg je Branko pao, kako tvrde u MUP-u, nije povezan s ovim slučajem i kažu da ga je verovatno ranije neko izgubio. Policija je razgovarala i sa pojedinim posetiocima festivala piva i tako pronašla grupu mladića koja je ispričala da je veče pre tragedije propustila poslednji autobus i prespavala upravo na zidu s kojeg je sutradan pao Branko.
U saopštenju Okružnog suda se navodi da je Branko Jovanović prilikom pada zadobio povrede na glavi, vratnom pršljenu i u leđnom delu, dok su ostale povrede na njegovom telu nastale posle nastupanja smrti.
Mladić je sahranjen juče u 13 sati na beogradskom groblju Lešće. Pola sata je više od 200 rođaka, prijatelja i kolega tragično nastradalog nemo prolazilo pokraj njegovog odra, palilo sveće, polagalo cveće i vence, a zatim se poslednji put oprostilo od njega.
- Ne verujemo da se Branko skinuo go, šetao po zidu zarad nekakvih opklada... Znamo ga od osnovne škole i to ni najmanje ne liči na njega. Ne znamo šta se tačno dogodilo, ali zbog njegove odeće sumnjamo da ga je neko gurnuo - kažu njegovi drugovi.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ŠEF MISIJE OEBS-a POZVAO NA PRIMENU ETIČKIH KODEKSA U MEDIJIMA

Šef Misije OEBS-a u Srbiji, ambasador Hans Ola Urstad pozvao je danas srpske medije da pokažu poštovanje za pokojnike i njihove porodice prilikom izveštavanja o žrtvama tragičnih događaja.

„Neki mediji su nedavno objavili morbidne fotografije osakaćenih tela, što ozbiljno vređa ljudsko dostojanstvo”, izjavio je ambasador Urstad.

„Ovakve fotografije ne samo da ne pokazuju poštovanje prema preminulima, već izazivaju još veći bol njihovim ožalošćenim porodicama i šalju uznemirujuću poruku čitaocima, posebno deci”, navedeno je u saopštenju Misije OEBS-a.

„Pozivam medije o kojima se radi da se izvine javnosti i ograde od ovakve prakse”, rekao je Urstad i dodao da srpska udruženja novinara koja su to već učinila zaslužuju poštovanje.

Ambasador je pozvao zaposlene u medijima da vredno primenjuju samoregulativne mehanizme i rade u skladu sa etičkim kodeksom za novinare Srbije koji je usvojen u decembru 2006. godine.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Licemerje Oebsa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
neznam ko je momak uglavnom zao mi ga je ,kao i njegove poroidice
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
samo da nesto napomenem-ovo se NE odnosi direktno na nesrecng decaka,i ja ne mrzim beerfest.
znaci-nemojte misliti da mi nije zao momka-ovde je poenta u Gradskim vlastima i "organizaciji" beer festa i njegovom opijanju,a ne u smrti decaka.naravno da mi ga je zao.

smesno mi je kako ce se svi sad obrusiti na  Zoo Vrt i lupetati gluposti samo da bi ga bacili na periferiju...

ali,pa niko nije zvao Beer Fest na Kalemegdan!  Smile ja nisam zvao da mi ovde nocu dolaze u ulaz narkomani,seljaci i pacenici i krenu da piju i deru se,onako usput do Trga repubilke...Zoo Vrt je tu odavno,a beerFest je taj koji se nacvori svake godine i unisti ceo donji Kalemegdan i usput nocu ogadi i probudi sve sto se proteze od Pristanista do 25.maja...
ako oce neki ulaz da lupeta,filozofira i napija se,neka ide kuci pa nek tamo radi sta oce.
hvaaaalaaa Bogu pa ce ih sad prebaciti na Usce...(ne kazem za sve-naravno da ljudi treba da idu na BF.ja pricam o onim koji dodju pa se sire po gradu i namerno se deru) da ne moram da gledam bagru i osecam smrad ispred kuce i u ulazu...
neverovatno-upravo su oni ti koji su za Zoo vrt,a ne one zivotinje u njemu...koji su to krici bili ovih nekoliko noci...
dakle ako im smeta,nek pomere beerFest(to ce i biti),a Zoo vrt je tu vec odavno i nije on kriv sto "decica sa iglama i alkoholom do maksimuma u krvi setaju po zidicima"... 
Smile  Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 00:12:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
Međutim, policija je pronašla vlasnika telefona marke „soni erikson“ koji je nađen u kavezu. Reč je o maloletniku iz Beograda koji je u policiji ispričao da mu je te noći na „Beer Festu“ nestao mobilni. On nije znao da li mu je mobilni ukraden ili mu je jednostavno ispao iz džepa. Utvrđeno je da maloletnik nije povezan ni sa Brankom niti s bilo kim iz njegovog društva. Policija će sada doneti odluku o tome da li će ovaj mladić biti poslat na poligraf.
Telefon marke „nokija“ pripadao je Branku.   Treći mobilni, koji je pronađen pored zida s kojeg je Branko pao, kako tvrde u MUP-u, nije povezan s ovim slučajem i kažu da ga je verovatno ranije neko izgubio.

panduri opet neshto zatashkavaju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 02:27:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.