Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Погрешни избори и последице  (Pročitano 7041 puta)
17. Avg 2012, 10:34:35
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ово ми се скоро десило и мислим да није лоша тема за овај подфорум...без неког превеликог филозофирања само ћу написати како се десило:

скоро сам се враћао из зр кући и на излазу из града видим како нека жена од тридесет и неку стопира...поред ње девојчица од можда неке три-четири године...једно три метра од њих стоји човек раних четрдесетих година са штакама...нема једну ногу
стајем и питам докле иду...она ми каже и то је место десет км удаљено од мог...кажем да нема везе и да ћу их одвести...пуно ти хвала,бла бла итд...
били су поприлично лоше обучени,жена и девојчица прилично мршаве...види се да их живот није мазио

кренем полако и човек прича са мном...трт мрт,ово оно,одакле си,ко ти је ћале,кева,где радиш...стандардна прича...и одједном жена са задњег седишта: "бојане,сад сам те препознала...ти мене не препознајеш?"
ја је гледам на огледалу... "стварно те не препознајем...можда да мало размислим па ћу се сетити..."
каже она..."ма нема везе,давно смо се упознали...сигурно си заборавио"
ту се завршило са причом и убрзо сам их довезао до куће која је скоро на крају села...стара кућа у фази распада,неуредно двориште...у преводу-јад,беда и чемер
каже она...заборавила је да купи млеко и брашно,да ли могу да је вратим до продавнице која је на почетку села а она ће се вратити пешке...кажем,нема проблема и повезем је
кад смо дошли до продавнице,изашли смо јер сам хтео да купим цигарете и она ми каже: "како ме се не сећаш јбт? па ја сам мирјана..."
и онда сам се сетио...никако нисам могао да повежем лице ове мршаве,измучене и пропале жене са прелепом девојком коју сам сигурно месец дана стартовао и опседао тамо негде 2000 или 2001 године...
била је баш шећер...стварно сам се трудио али она није хтела ни да чује...после месец дана сам схватио да сам досадио и њој и себи а и околини и повукао сам се...у суштини,нисам неки емотивац и врло брзо пређем преко таквих ствари-отприлике сутрадан сам био као нов Smile избрисао сам је из меморије и наставио живот
наравно...имала је безброј удварача и могла је да бира...помислих,изгледа да је извукла најлошију карту

-"па шта се десило,мирјана?"
-"јбг...живот"

нисам хтео да јој досађујем и да је пропитујем,поздравили смо се и отишао сам

свратио сам до једног пријатеља који је познаје и живи у истом месту да ми каже шта се десило
у суштини,родитељи су јој умрли и оставили јој неке дугове,удала се за најобичнијег олоша који је још додатно све сјебао,који се опијао и тукао је...на крају је добио шећер и одсекли су му ногу...и даље је дегенерик али је немоћан...она јадница надничари и имају неку беду од социјале и дечији додатак

кући сам дошао замишљен...уопште не мислим на себе јер је њу доста момака стартовало и сваки је био ок ...момци на месту што би се рекло
да неко не помисли да ликујем или нешто слично...веома ми је жао девојке...један мали тренутак,погрешан избор и упропашћен живот

мислим да није лоша тема за разговор...колико нас сваког дели од тог једног погрешног избора? да ли постоје непогрешиви који увек са сигурношћу знају да ће добро одабрати?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
Jadnica... Eh pa sad... Sudbina..
Za sebe iskreno mislim da ću najverovatnije da ostarim sama sa 70 mačaka i da se poštedim patnje i bola... Smiley
Ali stvarno nemam nikakav komentar u vezi pogrešnog izbora jer ne znam ništa ali baš ništa o tome
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
није то један погрешан избор ... и одбијање је избор. Чак и одбијање да бираш је избор. Тако да је то код ње био читав низ  Smile

Мало је ствари и тренутака који су тако преломни да људима одреде остатак живота. А у том тренутку нико не може са сигурношћу знати оће ли се зајебати ил не ... па све и да има сво време овог света да размисли опет нема гаранције непогрешивости

Тужна прича  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Hm nepogresivi, no way.
I posle X godina moze doci do veleobrta...ali ona je jadnica izvukla deblji kraj, jer opet bez roditelja uci u jos gori brak....pogubna kombinacija.
Tesko je kada nemas ama bas nikakvu podrsku, nije da se covek ne moze iscupati ali vrlo tesko.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Bravo za temu.

Ja znam za curu koja je iz prosječne naše porodice,radničke. Oduvjek je imala ambiciju da bude okružena važnim ljudima,da i sama bude ime. Završi fax lagano,otvori firmu,uporedo ide na kurseve engleskog i ruskog,sve stiže,jer je stvarno pametna i može. Ali problem nije u pameti,nego u tome što kažeš,trenucima i nekim problemima u glavi.
Imala  je veze,što kraće što ozbiljnije,od kojih se očekivalo nešto više.
Onda provalimo kod nje jedan šablon-ne izlazi sa svojim godištem,nego sa bar 10 godina starijim ljudima,koji su 'uspješni' i pariraju joj.
Kažu mi da je mogla da bira,da je izlazila sa super momcima,ali joj nisu odgovarali jer su bili tek na početku karijere,nisu imali toliku ambiciju. Bili su balavci za nju.
Putovala je,vidjela pola svijeta,sve je to mogla i većinu i jeste,sama priuštila. Oblačila se samo u  skupim buticima,kupovala vrhunski namještaj..
Onda je ambicija baš prodrma,ali zaglavi sa čovjekom za kog se ispostavi da je obična seljačina,dobije ćerku sa njim,zgubi silne pare za koje se mučila.. i sad je sama sa malom i živi kod njenih.

nema tu,niko sebe ne zna do te mjere dobro da možemo da kažemo-to se meni nikako ne može desiti. ja ne bih da izazivam sudbinu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple 15
Pogresan izbor?

Mislim da ne postoji pogresan izbor, postoji samo izbor... a ono sto je pogresno je neodlucnost i odrzavanje nekog statusa quo.

Eto, to je slucaj sa tom cicom... ona odrzava status quo... ne moze da ga ostavi iz ovih ili onih razloga i vrlo verovatno smatra da vise od toga ne zasluzuje. A nema puno godina... tridesetak... I jeste, gazio ju je zivot... i uzasna je situacija... Ali, ovako gledajuci sa strane... kao da je ona sama odustala od sebe...

E, sad... sto se tice izbora... oni mogu da budu sa povoljnim ili nepovoljnim ishodom...

I ovo pocinje da lici na flow chart... tako da bolje stanem...

U sustini... svaki izbor je dobar... a one sa losim i\ili rizicnijim ishodom mogu sebi da priuste (i prezive) oni koji imaju dobru zaledjinu (porodicu, prijatelje) ili nemaju nista da izgube...
Ova cica, nazalost... nije imala ni zaledjinu, ni samo jednu sansu...

Nepogresivi odrzavaju status quo...

« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 11:09:11 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Jebi ga, dobar ili pogrešan izbor, opet je odgovornost za isti na nama. Ima onih za koje ne znaš kako će da ispadu, a ima i onih kod kojih predviđaš da neće biti dobri, pa ih opet doneseš. Kao što je to slučaj sa Mirjanom iz Mrgijevog posta. Udala se za ološa, da li je u pitanju ljubav ili nešto drugo, ne znamo. Ali opet je odgovornost na njoj i dovoljno ispašta zbog sopstvenog pogrešnog izbora.

Ima ljudi koji ne smeju da naprave promenu, kažu sebi - "jeste, zajebao sam se, hajde sad da vidim kako to mogu da popravim". Lakše je sedeti i očajavati, jer svaki izlazak iz zone komfora je rizičan i stresan, pa makar za cilj imao i promenu na bolje, pravljenje drugačijeg izbora. To je problem, inercija i nepostojanje svesti da u najvećem broju slučajeva mi sami krojimo svoju sudbinu, upravo kroz izbore koje pravimo, odluke koje (ne) donosimo.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Dok je ziv covjek ce da grijesi.Ako pokusa nesto promijeniti mozda pogrijesi,ako ne pokusa mozda opet grijesi.Licno vise volim pokusati i pogrijesiti nego cijeli zivot misliti kako bi bilo da sam pokusao a nisam to uradio.

Svaki zajeb u zivotu kosta,ali ne postoji zajeb koji se neda ispraviti.Tako da ovu zenu apsolutno ne sazaljevam,jer sama sebi je dopustila to sto jeste.Jedino sto boli je spoznaja kako dijete zivi u takvom rasulu,bez djetinjstva,u bijedi,gledajuci udarce,potisteno u suzama itd. Ova spoznaja strasno boli
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Nije problem pasti, problem je ustati
Znam neke devojke koje su se udale za 15-20 godina starije muškarce, zbog love. Možda je malo oštro reći zbog love, msm vole one njih, ali više vole dolce vita, koji neće biti toliko dolce kada za 10-ak godina ne bude mogao da mu se digne (izmedju ostalog)

Znam i primer tipa koji je ceo život bio mamin sin, mama završavala školu, mama otvara firmu, on kao suvlasnik  Smile oženio lepu mladju devojku, dobio detence, krenuo sam nešto da radi... Međutim, čujem od njemu bliskih ljudi da je sve krenulo nizbrdo, firme se zatvaraju, žena, dal je otišla il je samo formalno tu, ne znam tačno, al ni sa njom nije sve kako treba. Sve u svemu kažu da ga za života nisu takvog videli. Ko će znati da li je on loše birao, ili nije birao uopšte (apstrahovana ima lep potpis, ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš naći će tebe)

Mrgi, u svakom slučaju tužna i teška priča, koliko je god loše birala prilikom udaje i iz kojih god razloga, nije mi jasno zašto sada ne bira da se razvede. bolje i sama sa tom dečicom i potencijalno sutra sa nekim normalnim, nego sa ološem koji je tuče ili bi je tukao da može (ne znam da li ima gore degradacije za ženu, od batina i fizičkog maltretiranja). A siromaštvo samo po sebi nije problem, ima porodica srećnih i složnih koje žive u siromaštvu
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Citat
колико нас сваког дели од тог једног погрешног избора? да ли постоје непогрешиви који увек са сигурношћу знају да ће добро одабрати?
Pa zivot moze da te zajebe, pa da ti "uvali" lose karte, ali neki izbori kao sto su izbor partnera zavise samo od nas. Niko me ne moze uveriti da je sudbina to sto je ta zavrsila sa nekim idiotom a da je imala bezbroj udvaraca koji su bili mnogo bolji izbor samo sto ona nije umela da gleda na vreme neke stvari. Apsolutno svako moze da se zajebe u izboru, ali niko ne moze da me uveri da ti neke stvari ne vidis ako ne odmah onda posle nekoliko meseci veze i da ne mozes otici od iste...

To je kao ona prica koju smo imali ovde gde devojka dolazi i pita za lika koji joj je lupao samare nekoliko puta da li da mu se vrati i da li ce on u braku biti isto takav. Ili jedna moja drugarica koja pored solidnog momka sa fakultetom odabere dete mladje 10 godina od nje koje jos ide u srednju skolu. Ovaj prvi lik je bio OK po svemu, ali on joj je bezveze, ali ovaj mali je lepuskast pa joj se svidja. E to je ono kada otprilike gledas da ti devojka/momak budu samo lepi ili da samo imaju kola/pare/stagod a da nemaju skoro nikakvih drugih kvaliteta. I to je vec glupost u izboru, i nema govora o sudbini ili onoj ustaljenoj zenskoj prici kako se samo pogresni "lepe" za njih.

Meni je ove iz uvodne price zao jer joj je zivot takav kakav je, ali nazalost, sama je kriva zbog toga...
« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 12:51:51 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.