Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:12:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogresna taktika  (Pročitano 4042 puta)
06. Nov 2007, 14:08:37
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

"Znamo li se odnekud?"

"Kriješ li ogledalce u džepu?"

"Da nije tvoj tata kriminalac?"

Razni pristupi i nabacivanja; očajnički pokušaji da se dosegne originalnost i da se bude primećen; izveštačena slatkorečivost; još jedan tužan dokaz da smo se zaglibili negde u civilizacijskom razvoju. Ranije se znalo: džentlmen je onaj muškarac koji se dami javlja u pristojno vreme i udvara joj se sonetima i ostalom poezijom. Ako takvo udvaranje da rezultata, prošetaju se parkom. Nakon nekoliko krugova u parku, on pita njenog tatu može li je uzeti za ženu. Tako su završena Dikensova literarna dela.

Kako je danas? Moramo da slušamo baljezgarije tipa: "Ukrao bih zvezde s neba i sakrio ih u tvom oku." Ta patetika je sve besmislenija; čuli smo to hiljadu puta. Ima li to zaista efekta?

Nema. Takvi pokušaji nisu vredeli ni u šezdesetim, dok je vladala slobodna ljubav, a ni za vreme sedamdesetih, koje je obeležio neobavezan seks; nisu palili ni u pohlepnim osamdesetim, a pogotovo ne vrede danas, kad jedva dobijete jedno "ćao".

Ipak, ljudi još uvek osećaju potrebu da odlaze u barove i klubove kako bi "sreli nove ljude", iako znaju šta ih tamo čeka.

Momci? Suviše preplašeni mogućnošću da će biti odbijeni, ne progovore ni reč. Ako su dovoljno hrabri da priđu, verovatno su pripiti, pa im žene kažu da mogu da idu u...

Devojke? Stoje u klubu cele noći, izgledaju kao da žele da budu ostavljene na miru, pa se onda pitaju zbog čega nijedan momak ne razgovara sa njima. Kako god, i jedni i drugi se pre ili kasnije umore i sami odu kućama.

Očigledno je da takav sistem ne funkcioniše. Pitanje je da li zbilja želite nekoga ko će vam prvi put prići i iskreno reći: "Ako ti kažem da imaš fantastično telo, hoćeš li to upotrebiti protiv mene?" Opet, ako se služite ovom rečenicom, garantujemo vam da nećete proći najbolje.

Želite nova poznanstva? Nemojte se previše doterivati, niti suviše šminkati. Ako tako doterani i našminkani i upoznate nekoga, koliko često (ili dugo) će vas zapravo gledati u tom izdanju? Samo budite napolju. Naletećete na nekoga kad po povratku iz teretane odete do supermarketa, iako ste oznojeni i čupave kose; ili posle dva sata traganja za prikladnim svadbenim poklonom; ili dok sedite u čekaonici kod zubara. Sve su to situacije u kojima možete opušteno razgovarati i biti prirodni. Tako možete i upoznati osobu koje se nećete stideti ako budete izašli narednog dana.

Ipak, šta god činili, nemojte da koristite ono: "Da li je tvoj tata kriminalac?"

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3720 classic
 Smile Smile Smile Smile
Zaista sjajan tekst. Slazem se sa svi gore navedenim.
Chesto imam obichaj da kazem da devojke (ili momke, ako ste zensko) treba upoznavati svuda, ali bash svuda. Ne postoji najbolje mesto i vreme, svako vreme i mesto su najbolje (naravno ako izuzmemo groblja i slichne ekstremne lokacije).
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da ne postoji najbolje vreme i mesto... jednostavno se dogodi  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Love is a losing game... Smile
i ako je takav onda stvarno mora se svugde loviti na mogucnostima, po mene to je zanimljivo da bas i to desi, i moguce da nismo svesni uvek, al ako imamo, i gledamo zenu i osetimo da je ona ta, i ponovo bi tako uradili bi smo, to je srecan zivot
tako izgleda da mi jesmo , svesni smo Smile ovde
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 18:16:56 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3720 classic
Uh, shta ti sve napricha, a ja jedva 2 rechi da sam razumeo.
A josh si mazn`o i avatar  Smile

Citat
Slazem se da ne postoji najbolje vreme i mesto... jednostavno se dogodi  Smile
Postoje samo mesta gde je veca shansa da se dogodi i tamo gde je manja shansa da se dogodi. Nazalost, chini mi se da u ovom momentu, klubovi/splavovi/diskoteke imaju ulogu berze "ljudi i njihovih osecanja". Tamo se ljudi okupljaju, a 90% njih je tu da nadjem partnera, najcheshce bezuspeshno, a razlozi su opisani u uvodnom tekstu. Kad chovek prosheta ulicom ili baci pogled po busu kad se vozi GSP-om, uochice nezainteresovanost ljudi za nove kontakte. Najjednostavniji primer je taj, koliko samo ljudi slusha .mp3 plejere. Kad vidish choveka koji ima slushke na ushima, jasno ti je da taj ne zeli nikakvu komunikaciju sa spoljnim svetom (u tom momentu). A zar nije OK poprichati sa nekim dok se vozish pola sata (ili vishe) prevozom? Tako da je sasvim razumljiv razlog zashto se svo (uglavnom bezuspeshno) muvanje preselilo u klibove/diskoteke/splavove.

offtopic:
Zashto je ovaj subforum slabo posecen? Vrlo malo novih tema i novih odgovora, a tema je tako chkakljiva. Da li ljubav stvarno porazena? Smile
 Mozda bi trebalo da se vishe diskutuje, a da se smanji sa slanjem lyrics-a i "ljubavnih uputstava". To je samo predlog.
I da, promena imena ne bi bila losha. "Romantichni kutak" mi ne deluje ubedljivo, a ni sasvim definisano. Zashto prosto ne napraviti subforum "Ljubav"? (izvinjavam se ako vec ovo postoji, onda ja postujem u pogreshnom forumu)
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
''Loviti'' ...... ''taktika''......

Dolazi se do zakljucka da je ljubav bojno polje na kome ste vi general a vasa ljubav.... Smile
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
nasa ljubav je protivnik, koga hoces da gradis i/ili unistis sa istim mahom
zanimljivo kad zivimo zajedno formula i onda ostaje isti, samo vec se racunava sve zivljajuca proslosti obe `ratniku` Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 02:01:07 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gradjevinac  Smile

off:
meni je iskreno zao sto je ovaj deo foruma slabije posecen. Jednostavno ne zelim da prihvatim da su ljudi zaboravili/zanemarili romantiku potpuno. Bilo bi lepo kada bi se vise diskutovalo o ljubavi, romantici... potpuno se slazem da romantiku ne cine samo stihovi...

Uz vas... nadam se da ce romantika na ovim prostorima "oziveti" i dobiti neko svoje mesto  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3720 classic
Jedan od predloga za poboljshanje posecenosti je taj da se promeni ime foruma u "Ljubav" ili "Mushko-zenski odnosi" ili tome slichno, time bi se subforum proshirio i na neke druge teme, a i mislim da bi ljudi bili vishe privucheni tim naslovom.
Druga stvar je ta, da se maximalno smanji citiranje pesama. Zaista ima lepih ljubavnih pesama, ali neka ih ljudi postuju u jednom topicu, a ne da otvaraju stotine.
Akcenat treba da bude na diskusijama o ljubavi, razgovoru, savetima, iskustvima,...

Siguran sam da je na netu veliki broj ljudi u potrazi za partnerom, a kad treba da se postuje u temi prikladnoj za te tematike, nema nikoga.

Predlazem da tebe izglasamo za predsednicu na ovom podforumu, s` obzirom da pokazujesh najveci entuzijazam.  Smile
IP sačuvana
social share
nobody is perfect.
I`m nobody!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Predlazem da tebe izglasamo za predsednicu na ovom podforumu, s` obzirom da pokazujesh najveci entuzijazam.

Smile agree
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:12:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.