Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogrešna pitanja se stalno javljaju  (Pročitano 259745 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ali to sto pise na vikipediji, u sirem podrucju taj i taj broj stanovnika to se odnosi na grad zajedno sa okolinom...sam grad nema toliko..tako da je opet tacno da ih ima 6... Smile

Znam. Ako se računa samo uže gradsko područje, onda ide u suprotnom smeru-smanjenje, tj. postoji 5 gradova sa preko 100 000 stanovnika. Beograd, Novi Sad, Niš, Priština i Kragujevac.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
nisam stigao da oznacim pitanje koa netacno,a ne znam ni da li je zaista netacno,pitanje je koje godine je osnovan ofk beograd? tacan odgovor je bio 1929.mislim da je ofk beograd osnovan 1911. samo sto se tada zvao bsk,na vikipediji pise da je osnovan 1911,a oni inace danas slava 100godina postojanja,tako da je pitanje valjda netacno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
nisam stigao da oznacim pitanje koa netacno,a ne znam ni da li je zaista netacno,pitanje je koje godine je osnovan ofk beograd? tacan odgovor je bio 1929.mislim da je ofk beograd osnovan 1911. samo sto se tada zvao bsk,na vikipediji pise da je osnovan 1911,a oni inace danas slava 100godina postojanja,tako da je pitanje valjda netacno....
Ima pitanje u kvizu:Kada je osnovan FK Beograd sa Karaburme?Tacan odgovor je 1929.Ako u pitanju piše OFK Beograd,onda je netačno.FK Beograd i OFK Beograd su dva različita kluba.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2011, 18:19:56 od Galois031 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Ericsson t10
2 pitanja u igri su u vezi odrzavanja prve turneje 4 skakaonice, odgovori 1952 i 1953, molim ispraviti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Brišite moje pitanje Id: 724186, jer je ovo drugo ispravnije.
Sezona jeste 1952/53, ali te sezone su sva 4 takmičenja održana 1953. godine i to:
1. januar - Garmiš-Partenkirhen; 4. januar - Obersdorf; 6. januar - Inzbruk i 11. januar - Bišofshofen.
Kasnijih godina je uvek barem jedno takmičenje održavano pre Nove godine.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2011, 18:00:58 od micabgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Loool šta je prihvaćeno Smile

brišite ovo jer nagrada nije dodeljivana ni 1914, 1915, 1916, 1918, 1923, 1924, 1928, 1932, 1939, 1940, 1941, 1942, 1943, 1948, 1955, 1956, 1966, 1967. i 1972.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B8%D1%80

takođe postoji u igri koliko kilometara je duga Mamutska pećina i u odgovoru stoji 160 a u stvari je duga 630..

http://en.wikipedia.org/wiki/Mammoth_Cave_National_Park

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

greska.JPG
(45.29 KB, 1112x546)
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 11:58:41 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Postoji pitanje ko peva pesmu "Nevjera moja", poslao Banex93, samo ispravite na "Nevera moja" jer Vesna Zmijanac ne peva na ijekavici. I imam jedno pitanje, zašto već mesecima kad pokušam da prijavim pogrešno pitanje nemam tu opciju, tj.piše da više nije dopušteno označavanje netačnih pitanja, vidim da nisam jedina koja se žali na to al još nisam naišla na odgovor pa bih Vas zamolila za isti. Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ico, pokusao sam upravo da ti pomognem oko toga ali pise da ti je odobreno. Verovatno si ranije preterala s tom opcijom. Ne sme vise od 10 da se oznaci, treba da se saceka da se to ispravi.
Sto se ovog prvog tice, bice ispravljeno... a od tebe se isto trazi da pises Bruk Šilds, a ne Brooke Shields, ako ne ja cu da ispravim ali olaksaj ako je moguce. Smiley Moze i onako ali ajmo na srpskom, sta je tesko.
Takodje i znak pitanja treba da stoji odmah nakon poslednje reci u recenici, a ne odvojeno: Ponedeljak je koji po redu dan u nedelji ?
Obrati paznju i na ta prelaka pitanja... i ona koja vec postoje, ipak imas 6000 igara, ali ako nisi sigurna da postoji onda posalji, ok je. Nas posao je da vidimo da li je za igru i da li vec postoji.
Pohvalno je to sto stavljas izvor (tacan link u napomeni). Apelujem na sve da urade isto (ne da napisu samo "vikipedija" ili "gugl"), kao i da paze na znakove interpunkcije.

Majkle, bravo, pravi si error hunter. Smile Reci cu to Rasmc-u da ispravi za pecinu, tj. da obrise za Nobelovu... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.