Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogledajte video! Zanimaju vas Sanaderove mućke.  (Pročitano 8716 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja se nadam da ce biti tako jer sta ima Hrvatska od slabog susjeda i tako obrnuto,mislim nista...
Vidis Vlado koliko je pocela Hrvatska da kupuje firme po Srbiji i proizvodi,a neznam na koju industriju mislim jer je vecina Industrije u srbiji na veoma losem stanju znaci firme i tehnologija je prestara. Hrvatska moze jedino biti sretna sto ima dohodak od turizma jer je ogroman,i svake godine je sve veci i veci,pogledaj firme koje su stovrene od takvog novca koji se dobija kroz turizam, Spanija,Portugal...A bombardovanje proslo je bilo prije 6 godina i nije se mnogo ili premalo za to razdoblje desilo u Srbiji.

Pogledaj samo koliko Zagreb ima novca godisnje za raspolaganje,pa Bandic ima vise para za investicije nego sama drzava...a Hrvatska ima bdp dva puta veci od Srbije a vecu stopu rasta stanovnistva..

Ipak mi moramo u tome pravcu ici da ojacavamo jedno drugoga i da si pomazemo jer samo kroz to cemo svi mi imati bolji standart.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Pa dobri automobili definitivno nisu mjerilo blagostanja.zašto?jer su kupljeni na kredit.
Činjenica je da je bankarski sustav (koji je 90% u stranom vlasništvu) svojom kreditnom aktivnošću omogućio znatan rast osobne potrošnje. U jednom trenutku (2001-2005) velika ponuda kredita zasnovana na neograničenim stranim izvorima  i povoljnim uvjetima dovela je do velike potražnje a glavni klijent postalo je stanovništvo,(a ne poslovni sektor), čiji plasmani su rasli 2 puta brže od onih poduzećima, što naravno negativno utječe na gospodarski rast i investicije-jer ih nema.Rastom osobne potrošnje raste uvoz i dovodi do nesrazmjera između uvoz izvoza.... Korak po korak ,sve je to dovelo do povećanja vanjskog duga,  koji iznosi oko 26 milr. Eura i tko će ga otplaćivat?.kad još uzmeš da se konstantno povećava umirovljenička populacija i da će kroz par god biti više radno nesposobnog stanovništa, Vlada će bit sretna ako stopu nezaposlenosti (koja je oko 16 %) zadrži. Turizam jest pravac u kom HR treba ić, al trenutno on čini oko 20 % BDP-a nedovoljno da od njega živimo i da nas izvuće, a samim time što je potrebno još dugo god i niz radiklanih promjena da bismo ga doveli na održivu razinu,jer trenutno ne nudimo ništa osim čistog mora i predivnih otoka.Istina je da Zg ima 30%udjela u BDP-u al  još uvijek nije izdefinirana politika regionalnog razvoja(znači ostali ništa).jer velik dio Hr nije ZG. Sjajni poslovni centri rezultat su inozemnog ulaganja koje će se i dalje povećavati,al ono neće povećat zaposlenost,već samo uzvoz a time i vanjski dug.Hoću reć da nam je možda bolje nego susjedima,da je životni standard raste isto kao i BDP al se nisu promijenile ekonomske strukture i Hr zbog inercije vladajućih nije iskoristila sve mogućnosti koje je imala što će reć da nas u budućem periodu kako tvrde analitičari čeka razdoblje stagnacije i  još većeg duga.I na kraju se opet vraćamo na Sanadera i njegovu ekipu, koja je 90-ih ovu državu opljčkala ,razgolitila i napunila kriminalom, sada rasprodaje što je ostalo  i kako od njih očekivat da će "pokrenut HR" u pravcu održivog razvoja?
Zato nemojmo se bahatit pred susjedima, jer smo svi više manje u istom sranju,čemu u prilog ogovori i činjenica da nas EU ne vidi za istim stolom najmanje još 5,6 god,jer nakon ulaska Rumunjske i Bugarske misle radit pauzu,a do "ko živ ko mrtav"

Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2006, 02:48:40 od sania »
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Zato nemojmo se bahatit pred susjedima, jer smo svi više manje u istom sranju,čemu u prilog ogovori i činjenica da nas EU ne vidi za istim stolom najmanje još 5,6 god,jer nakon ulaska Rumunjske i Bugarske misle radit pauzu,a do "ko živ ko mrtav"
Sasvim si u pravu... Po prici sa kolegama ispade da je HR dalekoooo ispred... Pa informisan sam ja mnogo vise nego sto kolege misle. Toliko problema svaki dan u HR... Istina je da je to ipak bolje nego u ostalim zemljama, ali je jos daleko...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na da mi se trkeljati u širinu pa samo ovoliko:

dug umirovljenicima se vraća a novi umirovljenici sami izdvajaju za svoju mirovinu po raznim stupovima tako da ubuduće za umirovljenike uopće nije bad

stranci ulažu u hrvatsku, hrvatskoj plaćaju porez i naravno zapošljavaju domaću radnu snagu a kod nas dolaze raditi i stranci i to iz onih zemalja koje sad ulaze u eu (rumunji) tako da posla ima ako hoćeš raditi

najbogatija regija je međimurje a ne zg, razvijaju se i ostali (ovaj vikend sam bio u daruvaru pa vidjeh poduzetničku inicijativu)
krenut će i dalmacija, što od turizma što od ostalih privrednih grana svojstvenih toj regiji
ponuda se povećava i povećavat će se baš kao i prihodi od turizma i bolje je da zadržimo prirodu, čistoću i ljepotu na uštrb neke masovne ponude
hrvatska sigurno ima perspektivu i razvijenija je sigurno i od bugarske i od rumunjske a od ostatka bar jednu svjetlosnu godinu
sigurno nismo u istim govnima, pa pogledaj potrošačku košaricu i usporedi
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Najlepša i najbolja regija vam je Istra sa Rijekom,a tu su i najnormalniji ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel ti možda imaš vikendicu tamo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Imate sreće pa vam je blizu Italija.Inače nemam nigde vikendicu a i šta će mi. Tu sa mog prozora gledam lepi plavi Dunav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zašto je to sreća?

otkud onda znaš istru i istrijane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Jel Sanader tamo ima vikendicu? Da li sanader sa tvog prozora gleda Dunav? Mislim da ne. Imao sam ja kucu u Istri (Medulin), ali to nije za ovu pricu.Shvatate sta zelim da kazem, tema je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tema je sanaderove "mućke"
čovjek i nema neko specijalno zaduženje osim zemlju približiti eu, malo srezati korupciju, pojednostavniti poduzetnicima poduzimanje a onaj prijedlog njega i mesića o kažnjavanju onih koji su maznuli lovu za obranu hrvatske svakako zaslužuje pohvalu, ako prođe mislim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.