Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogledajte video! Zanimaju vas Sanaderove mućke.  (Pročitano 8711 puta)
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Na štetu? Kako to misliš na štetu?

Pa živi li prosječan građanin HR dobro-mislim da ne.Ima li koristi od tog što Sanader hoda po svijetu-dok mu u kući čemer i jad-mislim da ne.Pa pogledaj nas, još samo da proda HŽ i HEP(što će se desit za koju god,jer su Ameri prilično zainteresirani)INA je već na burzi i šta će ostat od Hrvatske-ništa.i gdje smo tu mi.-nema nas-popapat će nas mrak.
Efikasnije NATO-u poslat nekoliko skupina HR vojnika,naoružat ih zastarjelim,neispravnim oružjem  i poslat u Afganistan pa nek se dječaci bore za HR pristup NATO-u.koji za početak traži 6000 naših vojnika da ih šalje da ginu po svijetu..
Ameri žele sudjelovat u financiranju izgradnje hidroelektrana u regiji,Paneuropskog naftovoda kroz HR i terminaal u Omišlju-misliš da je to zbog tog jer nas vole i jer žele da budemo bogati i sretni? Ne-nego smo im mi dobar satelit za navigaciju po Europi,jer di ćeš veće sreće nego da Amer lupa šakom o europski stol. A tu im Sanader koji u cijeloj toj priči gleda vlastit interes jako dobro dođe, jer njegov susret s Bushom sigurno će nas jako skupo koštat,a s vremenom će počet dolazit na naplatu.
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Na štetu? Kako to misliš na štetu?

Pa živi li prosječan građanin HR dobro-mislim da ne.Ima li koristi od tog što Sanader hoda po svijetu-dok mu u kući čemer i jad-mislim da ne.Pa pogledaj nas, još samo da proda HŽ i HEP(što će se desit za koju god,jer su Ameri prilično zainteresirani)INA je već na burzi i šta će ostat od Hrvatske-ništa.i gdje smo tu mi.-nema nas-popapat će nas mrak.
Efikasnije NATO-u poslat nekoliko skupina HR vojnika,naoružat ih zastarjelim,neispravnim oružjem  i poslat u Afganistan pa nek se dječaci bore za HR pristup NATO-u.koji za početak traži 6000 naših vojnika da ih šalje da ginu po svijetu..
Ameri žele sudjelovat u financiranju izgradnje hidroelektrana u regiji,Paneuropskog naftovoda kroz HR i terminaal u Omišlju-misliš da je to zbog tog jer nas vole i jer žele da budemo bogati i sretni? Ne-nego smo im mi dobar satelit za navigaciju po Europi,jer di ćeš veće sreće nego da Amer lupa šakom o europski stol. A tu im Sanader koji u cijeloj toj priči gleda vlastit interes jako dobro dođe, jer njegov susret s Bushom sigurno će nas jako skupo koštat,a s vremenom će počet dolazit na naplatu.

Smile  za svaku pohvalu... sve drzave Balkana se mogu ovdje prepoznati!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa čuj ja ne znam gdje ti živiš ali hrvatska je za ostatak regije eldorado
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
pa čuj ja ne znam gdje ti živiš ali hrvatska je za ostatak regije eldorado
Nevidim razlog da toliko budes ubijedjen. Ako mislis na ekonomski razvoj, onda dobro, ali ni Hrvatska nije ni blizu razvijena zemlja. Pa svaki dan na HTV-u slusam zalopojke siromasnih, koji nemaju hljeba da jedu. Sto se svega ostalog tice... okreni se pogledaj oko sebe.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo sad dok gledam oko sebe vidim ljude koji imaju najmanje 700eura plaću, vidim auta na ulici niti jedan fićo, stojadin, lada, jugo
vidim nove tramvaje, moderne, futurističke
vidim nove zgrade, poslovne prostore
vidim pune shoping-centre, evo taman ovi moji na poslu naručuju šta će jesti niko ne nosi od kuće
naravno ima i siromašnih ali ima ih i u njemačkoj i americi

sve u svemu siguran sam da je u hrvatskoj u odnosu na ostale zemlje regije 10 puta bolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
evo sad dok gledam oko sebe vidim ljude koji imaju najmanje 700eura plaću, vidim auta na ulici niti jedan fićo, stojadin, lada, jugo
vidim pune shoping-centre, evo taman ovi moji na poslu naručuju šta će jesti niko ne nosi od kuće

sve u svemu siguran sam da je u hrvatskoj u odnosu na ostale zemlje regije 10 puta bolje
Ti si tip covjeka koji voli da se pohvali i to dobro. To mogu ja isto da kazem. Evo upravo gledam - trzni centar preko puta moje zgrade izgleda krcato. Na parkingu su auta tipa audi A6... Omladina se razdragano seta ulicama, vracaju se i odlaze na fax... nije li to ista prica? Sta je ispod haube? Situacija u HR je za malllloooooooo bolja... zato sto od 95 nije bilo rata... Hrvatska nema ni blizu kapacitete, kao npr Srbija. O tome smo vec jednom diskutovali, a Bosna nema ni blizu kapacitete kao Hrvatska. Sve zemlje imaju svoje prednosti... Neumjesno je rugati se drugom kada 100% narod u Hrvatskoj nije zadovoljniji od naroda u BiH!!! BiH je cini mi se 95 zemlja na svijetu, ispred Novog Zelanda po zadovoljstvu stanovnistva! Hrvatska i Srbija su daleko iza. Znaci nije sve u bogatstvu. Evo pogledaj Slovence... ubi ih nekakva samoca... nemaju jak nacionalni identitet, a daleko su ispred svih zemalja na Balakanu. Shvatas?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eh vidis Vlado tu grijesis kada kazes da Hrvatska nema kapacitete kao Srbija,onda nema ni Lichtenstein a ni Luxenburg jer su manje drzave,ali su jakkkkkkkooooooo bogate...evo samo jedan primjer da ti dam.U Jugi su najbolje ljudi zaradjivali u Sloveniji pa onda u Hrvatskoj i onda u Srbiji (Slovenija: 1180; HR: 823; Srbija: 784 u vrijeme SFRJ).Nebitno je kolike kapacitete jedna drzava ima ako ih nezna upotrjebiti...Srbija sada jos poslje zadnjeg rata ima nezaposljenost od 30% to su ti milion ljudi i to bez kosova a place su 260€,a inflacija dvostrucna...  i ja kada idem u Beograd veoma dobro se vidi razlika od Hrvatske,jer jos uvijek se vozas u starim tranvajima ima mnogo jos losih starih auta a i kako sam znam veoma je se tesko dobiti posao cak i ako imas diplomu..
Hrvatska se nemoze porediti sa Srbijom,ako vec poredba neka je realna onda sa Srbija sa Bosnom jer imaju slicnu situaciju.

I evo najnovija vjest:
Smrt od gladi u Subotici
08:50 | izvor:Beta
Majka i sin pronađeni mrtvi u svojoj kući u Subotici, a umrli su od gladi, objavljuju beogradski dnevni listovi.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2006, 13:06:17 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ti si tip covjeka koji voli da se pohvali i to dobro. To mogu ja isto da kazem. Evo upravo gledam - trzni centar preko puta moje zgrade izgleda krcato. Na parkingu su auta tipa audi A6... Omladina se razdragano seta ulicama, vracaju se i odlaze na fax... nije li to ista prica? Sta je ispod haube? Situacija u HR je za malllloooooooo bolja... zato sto od 95 nije bilo rata... Hrvatska nema ni blizu kapacitete, kao npr Srbija. O tome smo vec jednom diskutovali, a Bosna nema ni blizu kapacitete kao Hrvatska. Sve zemlje imaju svoje prednosti... Neumjesno je rugati se drugom kada 100% narod u Hrvatskoj nije zadovoljniji od naroda u BiH!!! BiH je cini mi se 95 zemlja na svijetu, ispred Novog Zelanda po zadovoljstvu stanovnistva! Hrvatska i Srbija su daleko iza. Znaci nije sve u bogatstvu. Evo pogledaj Slovence... ubi ih nekakva samoca... nemaju jak nacionalni identitet, a daleko su ispred svih zemalja na Balakanu. Shvatas?

pa i nije baš da se hvalim jer nemam ništa od toga, govorim kako je
zaboravio si jednu vrlo važnu i bogatu granu privrede koju srbija uopće nema a hrvatskoj je jako važna a to je turizam

uostalom dovoljno je usporediti bdp i sve će biti jasno a znaš čovjek je najzadovoljniji kad može raditi, zaraditi, priuštiti sebi i obitelji i uživati
a hrvatska se uopće ne može usporediti sa srbijom ili bosnom, dođi pa će ti sve biti jasno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Da da najjaci adut Hrvatske je turizam. Turizam je nesto cemu HR tezi. Srbija ce teziti industriji i u to pogledu je dalekkoooooo jaca. Potrebno je dosta kapitala koji bi pokrenuo industriju. Rat i bombardovanja su dosta toga otezali... Srbija ima daleko vece gradove. Duplo vise stanovnistva, a i to je jedna od veoma bitnih karika u razvoju zemlje. Nece proci puno vremena, a Srbija ce biti rame uz rame HR.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.