Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogledajte video! Zanimaju vas Sanaderove mućke.  (Pročitano 8662 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile Smile ..... dobar je tiger .... mlad je još al je perspektivan ..... ja sam s njim ima jedno kačenje ali sam skužio da nije zločest pa smo se pomirili .... Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa znas Nikola eto sam....svi mi malo pretjeramo nekako,ajde to je normalno,ali zasto se svadjati prepirati zbog gluposti...stvarno neznam,sta ti je smetalo na mome komentaru Faca kada ja samo kazem kako ih vidim,ja nikada nebiram ovdje u Ambasadi iako bi mogao,jer nezelim da se mjesam tamo gdje nezivim...vi morate najbolje da znate kako je u Hrvatskoj,ali imam misljenje o tim politicarima kao i ti. A naravno da mi je drago kada vidim da Hrvatska napreduje,i to je stvarno naljepse za mene kao nekoga tko nezivi u HR.

Zato ti kazem PEACE!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Smile Smile ..... dobar je tiger .... mlad je još al je perspektivan ..... ja sam s njim ima jedno kačenje ali sam skužio da nije zločest pa smo se pomirili .... Smile

Ma ne znam ja je li on dobar ili mlad ili nešto deseto, ali brate stalno soli pamet, sve zna i o svemu ima točno ispravno i nedvojbeno pravilno mišljenje...

ide mi na kurac.

I onda krene sa unutrašnjepolitičkom analizom Sanaderove vlade, ko' da je s njim svaki dan na ručku.

A živi u Deutschlandu.

Ma daj, stari, olabavi!!!

Doduše, malo je moja reakcija bila ishitrena, ali opet - ni njemu nije puno trebalo. Odmah je momčić skočio kao da sam ga opalio nogom u jaja.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa dobro ako ti smetaju moji komentari zasto onda neodgovoris na teme gdje ja takodje ucestvujem ili neznam ni ja,a daj molim te reci mi sta sam ja rekao oko Sanadera,samo da je ok politicar i to je to...neshvatam koje ti probleme imas sa tim.A to sto zivim u DEUTSCHLANDU....

I jos nesto Faca,ako ti mogu nesto oko Interneta savjetovati to je da neupotrebljivas Internet Explorer je ces sebi mnogo brze uhvatiti viruse ili dilere, upotrijebi Opera ili Firefox,cisto radi toga da stitis comp....
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 12:28:02 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
.....oooooooo ajmo cool više ~ dobro je  Smile

st ali imaš priču u zadnjem postu umro sam od smijeha, jesi ti onaj sa themladichi bloga , imaš nešto na tu varijantu ..... Smile Smile  mislim pozitivno .....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa dobro ako ti smetaju moji komentari zasto onda neodgovoris na teme gdje ja takodje ucestvujem ili neznam ni ja,a daj molim te reci mi sta sam ja rekao oko Sanadera,samo da je ok politicar i to je to...neshvatam koje ti probleme imas sa tim.A to sto zivim u DEUTSCHLANDU....

Ma dobro je... dosta... nećemo se prepucavat ovde na "gostujućem" terenu. Sve je OK. Ti živiš u Deutschlandu, ja u Koratien, ti voliš Sanadera, ja mislim da je glumac i seronja... Nije bitno.

To je demokracija. Svatko ima svoje mišljenje - i onda se posvadimo.

.....oooooooo ajmo cool više ~ dobro je Smile

st ali imaš priču u zadnjem postu umro sam od smijeha, jesi ti onaj sa themladichi bloga , imaš nešto na tu varijantu ..... Smile Smile mislim pozitivno ..... Smile Smile

Ne. Nisam. Uopće ne znam što je to "themladichi" blog. Evo sad ću povirit pa da vidim tko mi to plagira stil i izričaj  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ok slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
themladichi blog je strava , to ko propušta ne zna na kojem je gubitku u životu , odlični su ......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Daj link da vidimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo odosmo u offtopic. Moderatori će popizdit.

Trebalo bi preimenovat temu. Ako postoji Srpski nacionalistički forum, onda neka ovo bude, na primjer, "Hrvatski zajebantski kutak".

Samo ne vjerujem da će to tako bit. Pobunit će se domicilni forumaši da im uzurpiramo nacionalni virtualni prostor  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.