Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 01:29:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 857
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogled na Istok - Srbija i Rusija danas  (Pročitano 883726 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
pa isto kao sto opkoljavaju Ruse tako i opkoljavaju Irance. Ne pokusavam ja da objasnim da oni rade te stvari iz ljubavi prema Rusima nego govorim da njima trenutno nije primaran cilj da onesposobe Ruski nuklearni potencijal jer za to nemaju tehnologiju, njima je trenutno cilj da sprece male nuklearne sile da im nanesu potencijalno zlo, kako njima tako i njihovim saveznicima.

Pravili su ih hiljade i hiljade da bi pokazali da su dominantniji, jaci, bolji... Da bi uposlili radnu snagu. Pa cela americka privredna se zasniva na vojnoj industriji.

PS: Da imaju 1000 protivraketnih sistema na samoj granici Rusije opet bi ih Ruski udar sa podmornica unistio ili barem osakatio toliko jako da pozele da su unisteni.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2013, 12:09:06 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung 
I posle godinu dana... Ko o cemu,Duki o pravoslavlju.

Ne, vec govorim o tome da uspesnost germanskih drzava (i jos nekih sa njima) ne lezi u samoj germanskoj superiornosti, vec verovanju da za udoban zagrobni zivot na nebesima, nije dovoljno biti dobra ovcica za zivota.

Opet, svako moze pogledati kartu, uporediti podatke, preci kroz malo istorije, pa videti gde su najpropalije evropske drzave, a gde najuspesnije.

Nije moja krivica sto su pravoslavne na drugoj, losijoj strani te podele, a necu da ga slepo volim i branim, jer sam eto rodjen u njemu, kao sto to radi vecina navodnih vernika, iako o veri pojma nemaju.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2013, 12:25:09 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja mislim da to nema veze sa (zlim,zatucanim) pravoslavljem,nego sa drugim stvarima.

Al,dobro,neka te... Znam da ti je pravoslavlje već godinama unazad opsesija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
njima je trenutno cilj da sprece male nuklearne sile da im nanesu potencijalno zlo

Pa ti nisi ozbiljan...  Smile Ko bre da im nanese zlo, i to jos mali? Pa taj bi nestao sa lica zemlje, a pritom nema tehnologiju da dokaci americki kontinent...  Smile

Nuklearna vojna tehnologija sluzi malim zemljama za odvracanje od siledzijskih napada, a ne za napad... Napadacke potencijale na SAD imaju samo Rusija i Kina trenutno, ne racunajuci Francuze i Engleze...

Zar stvarno mislis da bi neko pravio hiljade nuklearnih glava da bi zaposljavao radnike? Nuklearni rat je tema ozbiljnih analiza i strategija toj tematici ozbiljne zemlje pridaju prioritetnu paznju...

To nije ono kako smo mi u filmovima gledali totalno unistenje od 20 glava i te fore... Planiraju se ozbiljne mere i kontramere za taj rat... To je cela lepeza sredstava koja u tome treba da ucestvuju... Izmedjuostalog i taj raketni stit u Poljskoj vredan desetine milijardi u komletu samo u cilju okruzivanja Rusije... A Rusija da bi se odbranila od toga mora da se ukljuci u trku naoruzanja koja joj uopste ne odgovara... Hladni rat je ponovo poceo izborom Putina 2000. i sve je topliji...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
A kako sluze za odvracanje kada ne mogu da dobace ? Mislim kako ces ti mene da odvratis od toga da bacim bombu na tvoju kucu ako ti do moje ne mozes da dobacis? Ne razumem tu logiku Smile

Ne znam sta kazu filmovi ali ako su one ''mini nuklearke'' napravile 100 puta radijaciju vecu od dozvoljene onda bi one maxi nuklearke napravile 100 miliona puta radijaciju vecu od dozvoljene. Jer su otprilike toliko puta jace. Jedna je dovoljna da bilo koji grad od 10-20 miliona stanovnika sravni sa zemljom. Znaci uopste ne moraju da udaraju po vojnim kapacitetima samo po gradovima. Ne znam koje su to protivmere koje bi neko primenio kada bi mu pobio 200miliona stanovnika u jednom danu.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
E sad, da mi imamo vladu da nije u dupetu USA i EU onda bi mozda stvari bile drugacije

Pa bio je proruski Milosevic na vlasti pa opet bilo isto  Smile

Citat
I razlog zasto Albanci i shiptari ne zele jos kompletan napad, je zato sto nisu kompletno spremni, i ne zele da ispadnu negativci, oce i dalje da guraju tu shemu da su Srbi genocidni zlocinci, a mi ako smo glupi cemo upasti u njihovu zamku ako nismo pazljivi.  Pocelo je sa ovim spomenikom.  Ali bice novijih stvari koje spremaju.

Pokusavaju ali su dobili rezervat i nikome ne pada na pamet da im daje bilo sta vise, pokusali su u Makedoniji pa nisu uspeli, pokusali su na jugu Srbije pre vise godina sa ustankom i nista.

Citat
Opet, svako moze pogledati kartu, uporediti podatke, preci kroz malo istorije, pa videti gde su najpropalije evropske drzave, a gde najuspesnije.

Bas tamo gde su najveci crkvenjaci, to jest gde nije bilo reformacije, pravoslavne i katolicke zemlje. Za pravoslavne znamo, za katolicke eno Spanija, Italija, Irska... Tu jednostavno ideje nisu padale na plodno tlo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
A kako sluze za odvracanje kada ne mogu da dobace ?

Па тако што могу да униште било коју силу која их нападне или базе и савезнике нападача у близини...  Smile

Citat
Jedna je dovoljna da bilo koji grad od 10-20 miliona stanovnika sravni sa zemljom.

Ово једноставно није тачно...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Aha, a tebi nije palo na pamet da se stit pravi da bi vojska mogla da se krece kuda hoce bez rizika da je neko napadne nuklearnim oruzijem. Dalji ratovi za resurse ce posle postavljanja tog stita biti bezbedni po americke trupe kao i pre ere kad su manje zemlje imale nuklearne bombe. Zasto ne primenjujes takav rezon?

Bomba iz hirosime je stotinu puta slabija od bombi koje sada postoje a ona je skoro ceo grad sravnila sa zemljom. Sada mnogo veci broj ljudi zivi na manjem prostoru pa se broj mrtvih rapidno povecava sa bacanjem bombi u gradsko jezgro. To je posebno izrazeno u Americi i Kini.

PS: da li postoji neki makar okviran broj ruskih nuklearki u podmornicama?
« Poslednja izmena: 24. Jan 2013, 15:36:33 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung 
Ja mislim da to nema veze sa (zlim,zatucanim) pravoslavljem,nego sa drugim stvarima.

Al,dobro,neka te... Znam da ti je pravoslavlje već godinama unazad opsesija.

Itekako ima, jer kada su ti duhovnici gomila pokvarenih licemera, koja narodu trubi i obecava nebesa, u zamenu za poslusnost, dok oni sami imaju ovozemaljskih bogatstava koliko ti ne treba, onda ne mozes ocekivati normalan i prosvecen narod. Nije da su Srbi ikad bili neki narociti vernici, ali je Crkva uvek imala uticaj.

S druge strane, kada ti duhovnici ne sprecavaju u razvitku nauke, onda dobijes industrijsku revoluciju i napredak kojim ostavis zaostale pravoslavno-katolicke propalitete toliko, da i u 21. veku vidis neverovatno jasnu razliku.

Sto se navodne opsesije tice, isuvise mi je mozak oslobodjen hriscanskih budalastina, da bi se uopste opterecivao oko toga. Sve sto ono o cemu govorim je samo jasno cinjenicno stanje, a izgovori su uglavnom samozavaravanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Aha, a tebi nije palo na pamet da se stit pravi da bi vojska mogla da se krece kuda hoce bez rizika da je neko napadne nuklearnim oruzijem.

Gde, u Poljskoj?

Citat
Bomba iz hirosime je stotinu puta slabija od bombi koje sada postoje a ona je skoro ceo grad sravnila sa zemljom. Sada mnogo veci broj ljudi zivi na manjem prostoru pa se broj mrtvih rapidno povecava sa bacanjem bombi u gradsko jezgro. To je posebno izrazeno u Americi i Kini.

Moram ti priznati da rasprava sa tobom postaje malo dosadna, prvenstveno zato sto tvrdis mnoge stvari a nemas pojma o njima niti si se potrudio da imas pojma...
I onda ispada da se ja pravim pametan ili da se izdizem iznad drugih...

Bombe u Hirosimi i Nagasakiju su imale oko 15 KT snagu... Totalno je unisteno par kilometara od centra eksplozije i Hirosima i Nagasaki nikako ne mogu da se porede sa 20 milionskim gradom kako si ti to radio...

Moderne nuklearne glave u MIRV-u imaju od 100 do 300 KT sto nikako nije 100 puta jace... Danas imas kalkulatore razaranja free na netu pa vidi... Radiokativni oblak zavisi od vetra i takodje imas u kalkulatorima...

Sve ovo ne pisem da bi relativizovao to zastrasujuce oruzje, vec pisem da bih ljudima priblizio tematiku nuklearnog sukoba, taktike, mogucnosti i posledica... Pa tako i tih odnosa oko americkog stita...
A slobodno mogu da priznam da ne znam specijalno nista osim osnovnog informisanja na netu...

Citat
Itekako ima, jer kada su ti duhovnici gomila pokvarenih licemera, koja narodu trubi i obecava nebesa, u zamenu za poslusnost, dok oni sami imaju ovozemaljskih bogatstava koliko ti ne treba, onda ne mozes ocekivati normalan i prosvecen narod. Nije da su Srbi ikad bili neki narociti vernici, ali je Crkva uvek imala uticaj.

S druge strane, kada ti duhovnici ne sprecavaju u razvitku nauke, onda dobijes industrijsku revoluciju i napredak kojim ostavis zaostale pravoslavno-katolicke propalitete toliko, da i u 21. veku vidis neverovatno jasnu razliku.

Sto se navodne opsesije tice, isuvise mi je mozak oslobodjen hriscanskih budalastina, da bi se uopste opterecivao oko toga. Sve sto ono o cemu govorim je samo jasno cinjenicno stanje, a izgovori su uglavnom samozavaravanja.

Nisu svi duhovnici licemeri i ne uzivaju svi ovozemaljska bogatstva... I ne gleda svako na svet i zivot tehnokratski kao ti niti tako meri uspesnost u zivotu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 857
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 01:29:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.