Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:51:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogled na BiH iz Federacije  (Pročitano 104611 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
to je jedina javna kompanija na nivou BiH koja je prelazila entitetske granice, znaci bila je ustrojena po tim nekim regijama i ja mislim da je to "caka" koja je dodiku i kompicima najvise zasmetala Wink
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
БХРТ - смијењен генeрални директор Мехмед Аговић
БХРТ

13.септембар - Након јучерашње цјелодневне сједнице Управнога одбора БХРТ-а, касно синоћ смијењен је досадашњи генерални директор Мехмед Аговић.

На његово је мјесто, за вршиоца дужности, именован Јакша Јурјевић, уредник у Музичкој продукцији БХ радија 1.

Смијењени директор БХРТ-а, Мехмед Аговић, изјавио је данас у Сарајеву да неће прихватити синоћњу одлуку Управнох одбора ове медијске куће јер је она, према његовим ријечима, нелегална. Аговић је објаснио да је члану Управнох одбора из реда осталих Нади Милошевић, која је гласала за његову смјену, истекао мандат на ову функцију. Он је најавио да ће затражити да се о новонасталој ситуацији изјасни и ОХР.

Реагујући на изјаву Аговића, предсједавајући Управнох одбора БХРТ-а, Никола Деретић, за Радио Републике Српске је рекао да је одлука Управног одбора законита и регуларна. „Нада Милошевић је још увијек пуноправан члан УО, а са свим правима и обавезама које јој припадају, имаће их све док се не изабере нови члан Управног одбора“, нагласио је Деретић.

RTRS

Što ne radite nešto da druge kompanije učinite zajednički prihvatljivim umesto što i ovu jednu učiniste neprihvatljivom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa draga ti nece nam valjda dodik odredjivat kakvu uredjivacku i druge politike trebamo imat u toj kuci...mislim da je poceo udarat na previse frontova, obice mu se o glavu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
pa draga ti nece nam valjda dodik odredjivat kakvu uredjivacku i druge politike trebamo imat u toj kuci...mislim da je poceo udarat na previse frontova, obice mu se o glavu  Smile Smile Smile

Valjda si hteo reći to je zajednička informativna kuća, svi treba da učestvuju u uređivačkoj politici. Nećemo valjda kopati ispod gradova od peska dubok zdenac bez dna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Valjda si hteo reći to je zajednička informativna kuća, svi treba da učestvuju u uređivačkoj politici. Nećemo valjda kopati ispod gradova od peska dubok zdenac bez dna.

pa da, ni tihic, ni silajduzic, nit neki hrvat se ne mjesa u rad te kuce, sta zelis da dodik vlada i rsom i BiH istovremeno, pa trebo je onda naslijedit druga terzica na mjestu predsjednika vjeca ministara, ali nije smjeo picic mu se ogadio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 

pa da, ni tihic, ni silajduzic, nit neki hrvat se ne mjesa u rad te kuce, sta zelis da dodik vlada i rsom i BiH istovremeno, pa trebo je onda naslijedit druga terzica na mjestu predsjednika vjeca ministara, ali nije smjeo picic mu se ogadio  Smile

Kako ne mešaju kad samo njihovi ljudi uređuju program i samo po njihovom diktatu. Trulež gora nego miloševićeva Bastilja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Kako ne mešaju kad samo njihovi ljudi uređuju program i samo po njihovom diktatu. Trulež gora nego miloševićeva Bastilja.

u toj tv kuci se ne prebrojavaju geni, etniciteti i sta ti ja znam, tebi je krivo sto tamo nema velikosrba vec normalnih mladih ljudi koji nisu optereceni tom suludom idelogijom, ehehe nema toga vama je krivo šta takvi ne zive u ovom dijelu BiH Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 

u toj tv kuci se ne prebrojavaju geni, etniciteti i sta ti ja znam, tebi je krivo sto tamo nema velikosrba vec normalnih mladih ljudi koji nisu optereceni tom suludom idelogijom, ehehe nema toga vama je krivo šta takvi ne zive u ovom dijelu BiH Wink

Kako da prebrojavate gene kad ste etnički počistili Srbe, ostalo je samo 80 000 na celoj teritoriji Federacije, a nekad je bilo 400 000. Čije gene da prebrojavate kad i to malo što je ostalo ne može da se zaposli u državnoj službi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Kako da prebrojavate gene kad ste etnički počistili Srbe, ostalo je samo 80 000 na celoj teritoriji Federacije, a nekad je bilo 400 000. Čije gene da prebrojavate kad i to malo što je ostalo ne može da se zaposli u državnoj službi.

ej tipkam sa jednom srpkinjom tvojih godina na msnu iz srajaeva, vogošća, ni najmanje ne osjeća neku ugroženost u bilo kom smislu što živi u ovom dijelu BiH, trebala bi malo da popričaš i sa drugom stranom, ne samo ono što ti serviraju iz dodikove kuhinje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49928
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24

Ja mislim da bi bilo red da se i građani BiH sa ovog foruma uključe u pisanje teksta himne BiH.

ovo bi bilo najbolje za himnu bosne i hercegovine. U srcu je svakog Bosanca  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:51:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.