Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:27:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogled na BiH iz Federacije  (Pročitano 104930 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 5
[off obrisan]

morales, ne bi me cudilo da postujes ovde i termine filmova u bioskopima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
[off obrisan]

morales, ne bi me cudilo da postujes ovde i termine filmova u bioskopima... Smile

ja se duboko ispricavam, ali postavljaju i drui off, npr pljuvanje po zenici...
« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 23:06:17 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 5
A znam...nepravda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
[off obrisan]

Инзко па вијести су из федерације БиИКС.
Не знам гдје си ти видио пљување по Зеници хајде дај примјер.
То су постови зеничана а сада што ти то не волиш требао си престати
са писањем о РС.

"JOS 1992. POSTAO SAM GLAVNI U
Zenici. Na pocetku rata, pojavile su se mnoge paravojne formacije koje su divljale po gradu i radile sta su htjele. Jedna od najgorih bila je jedinica HOS-a na celu sa Mladenom Holmanom. On je prije rata trenirao karate i bio cetvrti u Jugoslaviji. Imao je jaku ekipu, bavio se reketom i naplatom dugova. Ta njegova bagra je '92. napala zgradu opcine, u kojoj je i CSB, gdje je bilo moje sjediste. Rasporedio sam dio svojih momaka na krov, a ostale poslao da ih okruze. Izasao sam pred njih sa koltom i zelenom beretkom, bas kao serif. Pitao sam: 'Ko je glavni?' Doslo ih je nekoliko. Rekao sam: 'Lagano se pokupite i zanogetajte, a prije toga pogledajte oko sebe.' Otisli su. Tada je jednostavno doslo do prevlasti. Rekao sam im: 'Od danas je Zenica pod mojom kontrolom. Ja sam serif ovog grada'." Ovako Bakir Handanovic objasnjava kako je postao glavni.

Vremenom se krug sirio: "Vecina mojih momaka dosla je tobe u ratu. Petkom redovno idemo na dzumu. U kuci imam fitness, kancelariju i mesdzid. Tu je stalno cetiri-pet momaka koji nemaju roditelje, odrasli su u domu, a u ratu su bili dobri borci. Ja sam im i otac i majka. Za mene bi sve uradili. Obezbijedio sam im posao, nasao stan. Subotom, recimo, svi idemo kod Tileta na rucak, jer je on familijaran covjek. Svjesno odgajam te mlade ljude, koji bi, da nije mene, zavrsili na ulici. Da im sad kazem da ubiju predsjednika, oni bi to uradili. Imam dvije grupe ljudi: jedne koji su prosli sve u zivotu i ove mlade koji nisu iskusili jos nista. Mi smo jedna velika porodica."

Pise: Dzenana KARUP Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
cuo sam za to bakira, ali ne u tom kontekstu, znam da drzi restoran u zenici i dovodi pevaljke iz srbije ... Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
cuo sam za to bakira, ali ne u tom kontekstu, znam da drzi restoran u zenici i dovodi pevaljke iz srbije ... Smile

Није утјеривач?
Па неће ваљда мени теби то рећи Инзко?
Он то каже само ономе ко дугује.
Није ово Инзко критика Зенице.Ово зеничани не воле криминалце и желе свој град
да учине мирним.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i

Није утјеривач?
да учине мирним.

i ja zelim da ti kazem da ima i orix od njea...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Није утјеривач?
да учине мирним.

i ja zelim da ti kazem da ima i orix od njea...

Па наравно да има горих али кад је неко лош он је лош.
Не може овај гори а овај је горији а овај је најгорији. Smileшта би било сљедеће Инзко?
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 01:35:24 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
[off obrisan]

Ovo "drui" ti je od Druidi - stanovnici Bošnje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Опа ла види шта бошњаци веле:

Odlike bošnjačkog standardnog jezika koje su utvrdili savremeni bošnjački lingvisti su sledeće:

* bošnjački jezik je, kao standardni jezik, jedan od jezika (uz hrvatski i srpski) koji slijede, uz različite stepene uticaja, iz starije jezičke baštine nastale na tlu Bosne i Hercegovine

* jezički standard još nije u potpunosti zavladao medijima bošnjačkog naroda u Bosni i Hercegovini.

* jezičke spomenike predturskog perioda kakve nalazimo na natpisima na kamenim pločama i u poveljama Kotromanića, odlikuje štokavsko narječje prožeto u većoj ili manjoj mjeri crkvenoslovenskim. Predturska Bosna je područje ćirilične pismenosti, imala je i svoju regionalnu verziju pisma kasnije prozvanu bosančica, dok se latinično pismo prvi put javlja za vrijeme Austro-Ugarske.

* jezički spomenici specifično bošnjačkog jezika (tj. oni koji nisu pisani na mješavini crkvenoslovenskog i vernakulara, kakvoga nalazimo na natpisima na stećcima u 14. i 15. vijeku) sežu u 16. i 17. vijek, u alhamijado književnost pisanoj na modificiranom arapskom alfabetu (arebica). Česta je bila i upotreba ćirilice, i to prvenstveno u korespondenciji bosanskih muslimanskih velikaša ("begovica", begovsko pismo)

* tokom 19-tog, prvenstveno krajem, vijeka, pojavljuje se opsežnija kulturna djelatnost Bošnjaka na jeziku koji je različito imenovan: srpsko-hrvatski, hrvatski, srpski, bosanski. Izet Sarajlić je jedan od poznatijih bosanskih pisaca, dok u sandžačke pisce ubrajamo Huseina Bašića, Ćamila Sijarića, Murata Baltića, Bajrama Redžepagića i Safeta Sijarića.

Одушевљен сам познавањем историје!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

51.jpeg
(3.73 KB, 116x87)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:27:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.