Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:18:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogled na BiH iz Federacije  (Pročitano 105022 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
Svega u cjelini, pa tako i vjerskih objekata. Islamska zajednica tvrdi da je uništeno 614 džamija, 557 mesdžida, 954 mekteba, 15 tekija, 90 turbeta, te 1.425 vakufskih objekata. Prema podacima Katoličke zajednice u BiH, 269 crkava je potpuno uništeno. Srušene su 63 kapele, te osam samostana i grobalja. Pravoslavnih crkava srušeno je ukupno pet na području Dabrobosanske eparhije.

То ја и нисам говорио већ цркве и џамије.Немој заборавити да сте хрвати и ви ратовали
по херцеговини и средњој босни те да сте си међусобно рушили објекте.
Ту вам срби нису рушили можете ви то и без нас.
Морам ти се извинити јер стварно не знам шта који појам представља осим џамије па
ако може преведи ми да и ја знам о чему се ради како бих могао поставити податке.

mesdzid ti je nesto ao dzamija bez munare, mekteb je nesko kao skola za polaznie vjeronauke, tekija je objekat bar ja mislim da je to to, nesto sto koriste osobe totalno posvecene Bou,produxovljene, kao sto su  dervisi...turbe ti je grob neke muslimanske osobe za koje se vjeruje da je bio nesto kao kod vas svetac...a vakufski objekti su rznorazna popratna imovina koja pripada islamskoj zajednici...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Видиш како мало треба да се разговара људски.
Не могу (немам живаца) сада роварити по инт. али знам да је
било и скрнављења других сакралних објеката осим цркви и
џамија.
У сваком случају за мене само животиња може дирати нечији гроб
а и тога је било на све три стране.
У задњем рату је ратовао свако са сваким тако да је тешко утврдити
шта је ко коме срушио.хрвати-србима,муслимани-хрватима,срби-муслиманима,
муслимани-муслиманима(чуо сам да је било у Цазину дирања гробова) и
не знам ко све није коме више засрао.
Знам да невиних нема.
Ми смо рушили,ви сте рушили,они су рушили,јебига рушило се.
Количина није мјерило никакво.Можда би све било обратно да је ситуација
на терену била другачија.Ваших је највише срушено јер је и било највише
објеката у БиХ.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
Види Инзко како се твоји Сурађаниборе за свој град?
Тако требаш и ти а не засеравати гдје ти год падне на памет.
Читај Инзко из БиИКС-е шта твоји сурађаникажу:

Re: Dom Mladih u Zenici?

Komentar  Blanka on Fri Oct 24, 2008 5:39 pm
Zaista je sramotno da grad poput Zenice ima užasan noćni život. Primorani smo sa 20 i nešto godina biti kući prije 23h Very Happy U našem gradu postoji mali milion kafića koji su manje više, slični jedni drugima, pa nas mlade "ubija" ta monotonija. Keno je već spomenuo "poznate" Collegium i Ten, gdje sam ja lično bila par puta i teško da ću više ikada otići. Jednostavno, bojim se i ja a i moji roditelji.Sjećam se da sam se u aprilu ove godine, kada su nam došli gosti iz Srbije, Hrvatske, Sarajeva(Konvencija Foruma mladih SDP-a) malo je rečeno, osramotila
Oni su došli kasno uvečer, odveli smo ih u Fratelli da večeraju, poslije toga do Gatta(koji nije radio u 00:30h), poslije toga do Ten-a gdje nismo mogli ući od silnih kriminalaca i seljačina, i na kraju mi je ostao jedino Collegium. Sam ulazak u Collegium je užasavajući. Prvo prođeš pored "nabildanog osiguranja" koje mahom čine momci sumnjive prošlosti, a unutra te dočekaju desetine lica poznatih zeničkih lopova, "faca" sa bog zna kojeg brda, oskudno obučenih sponzorušica....
Zar sve ovo nisu dovoljni razlozi da konačno dobijemo Dom Mladih, gdje ćemo se mi, mladi Zeničani, zabavljati, družiti, slušati dobru muziku i uostalom, biti ponosni kada nam neko dođe u goste da ga odvedemo u naš Dom Mladih na dobru žurku. Very Happy

Vidi Juve girl! Smile

Hahaha  Pa gdje ovo iskopa?! Smile Smile Smile  Moram priznati da se promijenilo malo na bolje za ovih 14 mjeseci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Види Инзко како се твоји Сурађаниборе за свој град?
Тако требаш и ти а не засеравати гдје ти год падне на памет.
Читај Инзко из БиИКС-е шта твоји сурађаникажу:

Re: Dom Mladih u Zenici?

Komentar  Blanka on Fri Oct 24, 2008 5:39 pm
Zaista je sramotno da grad poput Zenice ima užasan noćni život. Primorani smo sa 20 i nešto godina biti kući prije 23h Very Happy U našem gradu postoji mali milion kafića koji su manje više, slični jedni drugima, pa nas mlade "ubija" ta monotonija. Keno je već spomenuo "poznate" Collegium i Ten, gdje sam ja lično bila par puta i teško da ću više ikada otići. Jednostavno, bojim se i ja a i moji roditelji.Sjećam se da sam se u aprilu ove godine, kada su nam došli gosti iz Srbije, Hrvatske, Sarajeva(Konvencija Foruma mladih SDP-a) malo je rečeno, osramotila
Oni su došli kasno uvečer, odveli smo ih u Fratelli da večeraju, poslije toga do Gatta(koji nije radio u 00:30h), poslije toga do Ten-a gdje nismo mogli ući od silnih kriminalaca i seljačina, i na kraju mi je ostao jedino Collegium. Sam ulazak u Collegium je užasavajući. Prvo prođeš pored "nabildanog osiguranja" koje mahom čine momci sumnjive prošlosti, a unutra te dočekaju desetine lica poznatih zeničkih lopova, "faca" sa bog zna kojeg brda, oskudno obučenih sponzorušica....
Zar sve ovo nisu dovoljni razlozi da konačno dobijemo Dom Mladih, gdje ćemo se mi, mladi Zeničani, zabavljati, družiti, slušati dobru muziku i uostalom, biti ponosni kada nam neko dođe u goste da ga odvedemo u naš Dom Mladih na dobru žurku. Very Happy

Vidi Juve girl! Smile

Hahaha  Pa gdje ovo iskopa?! Smile Smile Smile  Moram priznati da se promijenilo malo na bolje za ovih 14 mjeseci. Smile

Пријатељи те обавијестили о твом посту?
Мало ме онај блентави(ма није пуно)Инзко потјерао шетњом кроз Зеницу.
Нађе се ту и лијепих ствари али нажалост едукација слабо утиче.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2009, 01:43:47 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Svega u cjelini, pa tako i vjerskih objekata. Islamska zajednica tvrdi da je uništeno 614 džamija, 557 mesdžida, 954 mekteba, 15 tekija, 90 turbeta, te 1.425 vakufskih objekata. Prema podacima Katoličke zajednice u BiH, 269 crkava je potpuno uništeno. Srušene su 63 kapele, te osam samostana i grobalja. Pravoslavnih crkava srušeno je ukupno pet na području Dabrobosanske eparhije.

То ја и нисам говорио већ цркве и џамије.Немој заборавити да сте хрвати и ви ратовали
Морам ти се извинити јер стварно не знам шта који појам представља осим џамије па
ако може преведи ми да и ја знам о чему се ради како бих могао поставити податке.

mesdzid ti je nesto ao dzamija bez munare, mekteb je nesko kao skola za polaznie vjeronauke, tekija je objekat bar ja mislim da je to to, nesto sto koriste osobe totalno posvecene Bou,produxovljene, kao sto su  dervisi...turbe ti je grob neke muslimanske osobe za koje se vjeruje da je bio nesto kao kod vas svetac...a vakufski objekti su rznorazna popratna imovina koja pripada islamskoj zajednici...

Kako nema mnogih glasova ( a, o, g, h..) nisam uspeo da rastumačim ovaj glosar, koji si napisao. Izgleda da ste uspeli stvoriti Bošnjački jezik? Smile Inciko , prikazuješ se kao kreatura . Da li si to želeo ne znam , ali si antireklama za Bošnjaka. Nekada mi se čini da si ti ustvari Srbin , koji se lažno prikazuje da bi ogadio Srbima zajednički život sa Bošnjama. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i

Kako nema mnogih glasova ( a, o, g, h..) nisam uspeo da rastumačim ovaj glosar, koji si napisao. Izgleda da ste uspeli stvoriti Bošnjački jezik? Smile Inciko , prikazuješ se kao kreatura . Da li si to želeo ne znam , ali si antireklama za Bošnjaka. Nekada mi se čini da si ti ustvari Srbin , koji se lažno prikazuje da bi ogadio Srbima zajednički život sa Bošnjama. Smile

evo sta kaze jedan srbin

Postao/la sehovacg dana 27/12/2009 14:23
Dobar dan Bosnjaci Bosanci Muslimani kako li se vec nazivate...Ja nisam mogao da vjerujem da na ovom forumu toliko omalovazavate Srbe ...Ko da su Srbi najgori narod na ovome svijetu...ali dobro, mislim da je to misljenje pojedinih ljudi ..u Bosni ili u Jugi bivsoj......Srbin sam rodjen u Sarajevu zadnjih 16 godina sam u Beogradu u Srbiji .....Upravo juce su mi dosla moja raja iz Sarajeva sa Breke i naravski za Sarajevo navijaju fakat..hehe.....Samo hocu reci da nisam nacionalista volim svoj narod a posebno ljude koji zive u Sarajvu ma koje vjere bili ...Prosao sam dosta po cijeloj jugi nema nas nigdje kao u Sarajevu..
Pa nek se ljute ovi sto su iz drugih oblasti bivse juge koliko hoce...hehe.Pa vjeruje li iko na ovom forumu da su Srbi Hrvati Bosnjaci Crnogorci jedan narod sa istim jezikom obicajima kulturom.....Pa slicniji je meni Musliman iz Sarajeva iz Bosne nego Srbin sa Kosova ili s a Juga Srbije,,,, Meni kad dodje neko iz Sarajeva ja znam kako da ga ugostim I sta da mu sipam da popije da pojede...ili obrnuto...Kod nas kad neko dodje u kucu ,,ne pita se za kafu odmah se stavlja kafa ratluk sok kolac sta ko ima....rakija se ne sipa jedna vec se flasa stavlja na sto i dosipa se ....Toga nema nigdje posebno ne u Slavoniji Vojvodini i juznoj Srbiji.....Mozda okolina zlatibora i sjever Crne gore...Sto se tice Turske i Turaka bio sam na moru i bio sam u Istanbulu...Ja sambio ubijedjen da barem 20 posto ljudi zna srpski jezik,,,i kad pprogovoris srpski jezik u turskoj,odma pocnu ga pricati,,,pojedini su mi govorili da su porijeklom srbi iz novog pazara........cak sam susretao turke u beogradu koji imaju veze sa balkanom i ovim nasim prostorima koji ne znaju Spski ili Bosnjacki jezik svejedno mi je ali ga znaju u porodici bar neko ko je stariji ......Poznati kosarkas nba je iz sjenice i gledao sam njegov intervju kada kaze da je sa nasih prostora i da mu u kuci znaju pricat srpskim jezikom,,da zna da su mu korijeni srpski......Ljudi moji koji citate ovo vjerujte da nas Turci vole da imamo neceg zajednickog ma kojoj mi vjeri pripadali...mozda i to sto smo 500 godina zivjeli u ropstvu turskom,,,pod turskom jurisdikcijom......Moj prijatelj mi je jednom rekao Prije rata u Sarajevu...kakav si ti Srbin kada ja vise ikona imam od tebe....zvao se Hase.....Ja sam svojim ocima to vidio,,,,,,ali toliko potcenjivat srbe kao jedan konstutivan narod u bivsoj jugoslaviji to je bezobrazluk,,,,Procitao sam jedan clanak kako Bosanci pricaju negativno o patrijarhu Pavlu srpskom poglavaru koji je prije mjesec dana umro ....Pa on je ljudi moji davao svoju platu poslije ovih krvavih sukoba u ratu jedno vrijeme VASEM MUSLIMANU,,,,,Koliko je mogao pomagao je svim ljudima u Srbiji,,,Nije htjeo ici sa autom... pjesice je isao kroz beograd...Citav zivot isposnicki zivio i molio se...i Neko se u Bosni uhvatio da patrijarha omalovazava... pa svijet citav mu se poklonio na sahrani svi su mu odali priznanJe na tom njegovom monaskom i dobrotvornom zivotu....Vas Hodza u Beogradu sto mu je i sin hodza...Ne moze biti bolji covjek od njega i od njegovog oca.....Takve ljude je trebalo izabrati da nas vode nebi bilo ni rata ni sukoba nicega.....POSTUJ KOMSIJU KAO SVOG RODJENOG....STARA UZRECICA KOD SRBA JE KO ZELIO RAT DABOGDA MU U KUCI BIO......
Ma kako se zvali i u sta vjerovali jedan smo narod i istim jezikom pricamo ma kako se on zvao nebitno je.....Postujmo se postovace nas i drugi..... Cjela Srbija je navijala za Bosnu protiv Portugala sad u fudbalu ...Imam drugove iz Bosne Muslimane koji navijaju za Partizan u kosarci idem sa njima na utakmice u Beogradu.... Kakav bi ja covjek bio da navijam za portugal ili jos gore da navijam protiv mog Sarajeva kad igra evropske utakmice...To je nemoguce......sta znaci ovo sad na kraju POHRANI...NE ZNAM STA DA PRITISNEM....

IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
sta znaci ovo sad na kraju POHRANI...NE ZNAM STA DA PRITISNEM....

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Inciko, pokušao sam , ali nisam sve uspeo da pročitam, prepričaj ukratku i reci šta želiš time da kažeš. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Inciko, pokušao sam , ali nisam sve uspeo da pročitam, prepričaj ukratku i reci šta želiš time da kažeš. Smile

Ја мислим да писац тога текста није из Сарајева јер називе насеља не назива правим
именом.Друга ствар срби не користе ратлук (рахатлук) уз кафу или им то није
обавезујућа ствар уз конзумацију исте.
Трећа ствар је да ноторна глупост као сви су срби навијали за БиХ (осим оних који су
се кладили)да је написао неки срби па можда.
И најбитнија је да пјесник описује жалост једног народа што га други не воли али
јадан као не зна зашто.
Ма исмијавање и зајебанција коју накрају потврђује питањем похрани (показује како
би писац оваквог текста требао бити не образован).
Ево за једног господина(препознаће се).Овако се читају ствари.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
Citat
Пријатељи те обавијестили о твом посту?
Мало ме онај блентави(ма није пуно)Инзко потјерао шетњом кроз Зеницу.
Нађе се ту и лијепих ствари али нажалост едукација слабо утиче.

Da, rekli mi Vanyo i Rasim. Smile

Ma ima mnogo lijepih stvari, no davno ja prestadoh piskarati po političkom forumu, tako da sam sada samo slučajno(zbog ovog posta) "navratila". Smile

Samo vi nastavite. Sorry na off-u. Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2009, 23:34:28 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:18:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.