Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginulo troje bivsih ukucana VB-a  (Pročitano 35500 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Toliko je ove godine izginulo mladih ljudi na putevima,
da ovo troje ne znace nista vecu ili manju nesrecu....

Ginule su cele porodice sa malom decom a ovima se
ovde pridaje tolika paznja samo zbog pojavljivanja u
marginalnom TV Show-u da se covek oseca kao da
su izginuli neki sveci na putu a ne neki pijani klinci.

Ljudi se cude sto su poginuli ali vece cudo bi bilo da su preziveli jer:
1.Voziti u Alkoholisanom stanju,
2.Voziti 120km/h u mraku (na putu u dva pravca)
3.Voziti brzo u zimskim uslovima (poledica, sneg, slaba vidljivost,...)
4.Voziti brzo na prilazu ka mostu
....sve je to jednako - katastrofa.

Problem je u drustvu, pogotovo kod mladih i njihove neodgovornosti
kada sednu za volanom i u odgovornosti drzave, gde svako moze da
kupi dozvolu i da ugrozi i sebe i ostale......(jaci i rigorozniji zakoni su danas neophodni)

Vise je ljudi na putevima Srbije izginulo ove godine nego za prethodnih sest.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 20:11:42 od Koma-Komandant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6300
Ukupno 932 juce bilo na B92...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 241
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d600
ali stvarno zar ne vidite da ginu i drugi
IP sačuvana
social share
Come to the dark side,we have cookies.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Znači,sve zavisi od sudara,proklizaš,dobiješ ubrzanje,zadnji deo ti očeše neko drvo,tu onda auto počne da se okreće oko ose,naletiš na neki kamen i on ga prevrne,milion varijanti postoji i ko zna kako je njihov sudar izgledao i gde su sve i kako udarili. Smile

A to je bio c4 coupe dobro on je cvrsce sasije sto u ovom slucaju nij ebilo bitno cak stavise da je imao 5vrata mozda bi i ispali iz kola,sve dok se nevidi rekonstrukcija dogadjaja nemoze nista da se prica o tome

Mislim da je i bolje da se ne prica o tom...
Kada je jedan moj poznanik umro svi su mislili da je srce, medjutim kasnije je utvrdjeno da je samo pao u nesvest, pri padu udario glavom u sto i preminuo od tog udarca. I sta se posle toga desilo... pa naravno svi su komentarisali... eh da je pao na drugu stranu, a da je bio 10 cm dalje... i ko zna sta...
Jednostavno desilo se i pitanje zasto(kako) treba postavljati samo iz tog razloga da bi drugi izvukli neku pouku iz tog dogadjaja, a u ovom slucaju to su neprilagodjena brzina, alkohol... i vec sta je navedeno, a ne drvo, kamen ili sta vec...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
eto juce su mi istrcale 2 stoke  pa sam morao da manevrisem da ih izbegnem Smile Smile :evil:uopste ne zalim ludake koji sami jure u smrt,samo dok nemoj da ugroze druge
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Toliko je ove godine izginulo mladih ljudi na putevima,
da ovo troje ne znace nista vecu ili manju nesrecu....

Ginule su cele porodice sa malom decom a ovima se
ovde pridaje tolika paznja samo zbog pojavljivanja u
marginalnom TV Show-u da se covek oseca kao da
su izginuli neki sveci na putu a ne neki pijani klinci.

Oni su ipak bili javne ličnosti,a i sve se desilo u trenutku dok je ta ista emisija bila u toku,da se to možda desilo za god. ili dve,to ne bi toliko odjeknulo.Ali,već sam to rekao,treba njihova tragedija da gleda kao poruka za druge vozače,da bi se smanjio saobraćajnih nezgoda.

I to prvenstveno treba da utiče na omladinu od 16-17 god.,koji su i najveći gledaoci vb.,da kao budući vozači odmah budu svesni posledica i vožnje u pijanom stanju i nepoštovanju uslova saobraćaja i propisa.Jer kad neko nepoznat pogine,to druge ljude ne dotiče,ali kad sve one klinke koje su gotivile Zeku i Elmira,I oni klinci koji su gotivili sva tri ukućana vide ove stvari,to ih ipak natera na neko razmišljanje. Smile

Ja mislim da sam negde čuo podatak da je ove godine u Srbiji na putevima poginulo više od 900 ljudi.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 20:30:01 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Vidimo ... ali jel ti toliko tesko da zaobidjes temu? Ako tebe pogadja smrt nekog drugog, izvoli otvori temu, i zali tamo u miru i dostojanstvu. Dozvoli ljudima kojima je zao Zorice, Stevana i Elmira da na ovoj temi iskazu svoje saucesce. Niko te ne tera da dolazis ovde ili da zalis ako ti nije zao, niti ti zabranjuje da otvoris temu o bilo kom drugom tragicnom dogadjaju, koji te mozda vise pogadja. Samo zaobidji temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
To sto mnogo ljudi gine u nesrecama ne znaci da mi ne treba da zalimo njih troje,vec naprotiv trebalo bi da zalimo sve zrtve saobracajnih nesreca!
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 21:03:06 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
pa ne bas sve neki svesno jure u smrt povlaceci nevine
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung 

na kakve ce covjek sve komentare da anidje.
pa imaju li pojedini srce zapitam se..pixxxx
shvatate li vi da ih ne zalimo zato sto su javne licnosti.
alo..oni su bili mladi,lijepi,pametni...nisu zasluzili takav kraj.tek su poceli da zive,cekalo ih je toliko lijepih stvari..
ajde sad mi recie da se niko od vas nikad nije vozio preko 120 km/h
Ok,stalno neko gine,ali iako je mnogima cudno,vecina nas se osjeca kao da su poznavali Zeku,Zoricu i Elmira..Gledali smo ih na tv-u,upoznali njihov karakter,obicaje,narav...koliko toliko zavoljeli smo ih,sa nekima od njih se poistovjetili,nasli slicnosti...
a i kako neko rece,samo pola sata prije toga gledamo ih u emisiji...a onda cujemo tu tragicnu vijest..
ma dajte..
te komentare da se zale jer su slavni i druge gluposti batalite....

uzas....njih vise nema,sve mi ih je zao,a posebno Zoricu....nenormalno mi je bila draga...
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.