Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginulo troje bivsih ukucana VB-a  (Pročitano 35283 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
A i verujem da je bilo ogranicenje brzine regulisano saobracajnim znakom! Bilo kako bilo njih vise nema, zalosno u svakom slucaju!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
tako je... na tom delu puta ogranicenje je izmedju 40-60 kmh.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 10:37:32 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 4
Evo posto je ona tema zakljucana a neznam jeli neko kacio vec, ovdje pise da ce sledeca sezona VB da bude u martu/aprili 2009. godine. http://www.worldofbigbrother.com/
Serbia

Big Brother
Veliki Brat Proba 1
Veliki Brat 1
Veliki Brat VIP 1
Veliki Brat 2
Veliki Brat VIP 2 Mar/Apr 08
Veliki Brat 3 Mar/Apr 09

Izvinjavam se ako je off-topic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 241
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d600
a šta je s onima koji nisu poznati,a ginu svaki dan?
IP sačuvana
social share
Come to the dark side,we have cookies.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N8-00
Rijaliti-šou „Veliki brat" prekinut je odlukom producentske kuće „Emoušn" i televizije B92 zbog pogibije troje bivših učesnika tog programa - Stevana Zečevića, Elmira Kuduzovića i Zorice Lazić.

- „Emoušn" i B92 izrazili su najdublje saučešće porodicama nastradalih - navodi se u saopštenju koje je prosledila televizija B92.

Takođe, dodaje se i da je novac koji je prikupljen tokom ovonedeljnog glasanja namenjen kampanji za poboljšanje bezbednosti u saobraćaju. Sinoćna, poslednja emisija „Velikog brata" bila je posvećena uspomeni na Zoricu, Stevana i Elmira, a vest o tragediji prenele su gotovo sve svetske novinske agencije.

Sedmoro preostalih ukućana, koji su juče proglašeni ravnopravnim pobednicima, podeliće glavnu nagradu od 100.000 evra.

Odlukom čelnih ljudi „Emoušna", Aleksandar, Suzana, Nataša, Vesko, Vesna, Đorđe i Živan u toku jučerašnjeg dana izvedeni su iz kuće u Košutnjaku, a po izlasku im je saopštena tragična vest o pogibiji njihovih prijatelja. Njih je pored članova porodice sačeklo i brojno medicinsko osoblje kako bi im pružilo prvu pomoć, a kako Press nezvanično saznaje, neki od ukućana pali su u nesvest čuvši vest o tragediji.
(S. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N8-00
Ocaj i tuga.....

Nemam reci.....

29.12.2007.
Izvor: PRESS
U ŠOKU SMO!

Goran Stamenković: Ostali smo bez članova porodice! Ne treba tražiti krivce, živeli smo zajedno i sada je ostalo da zajedno i tugujemo za Elmirom, Zoricom i Stevanom!

Goran Stamenković, čelni čovek „Emoušna", duboko je nesrećan zbog tragedije koja je zadesila Zoricu, Elmira i Zeku, a u razgovoru za Press priznaje da se oseća kao da je izgubio članove porodice. Stamenković navodi da je ovo prvi slučaj u svetu da se „Veliki brat" prekida zbog smrtnog slučaja i apeluje na sve fanove rijaliti šoua, medije i glasače da ne pokušavaju da traže krivca za tragediju:

- U ovom trenutku najvažnije je da se čitava stvar okonča na najskromniji mogući način, bez nepotrebne pompe. Nepotrebno je tražiti krivce, jer njih nema. Svi u „Emoušnu" su u potpunom šoku, jer smo svi, počev od mene i Ane, preko voditeljki i tehničkog osoblja do kamermana i vozača proteklih 100 dana bili češće sa ukućanima, nego sa članovima svojih porodica. Živeli smo zajedno, družili se i sada je ostalo da zajedno i tugujemo za Elmirom, Zoricom i Stevanom, kaže za Press direktor „Emoušna" i dodaje:

- Ovakva stvar nikada se nije dogodila do sada u svetu. Bilo je smrtnih slučajeva članova porodica nekih ukućana, ali serijal nikada nije prekinut zbog toga.

Na pitanje da li je „Emoušn" o odluci o prekidu konsultovao vlasnika licence, firmu „Endemol", on odgovara:

- Nismo razgovarali sa „Endemolom" jer ovo nije poslovna, već emotivna odluka. Nemamo nameru da razmišljamo o posledicama,jer postoji nešto što je važnije od posla, a to je život.

Iako Press saznaje da će „Emoušn" pomoći porodicama nastradalih ukućana, direktor „Emoušna" nije želeo da detaljnije priča na tu temu:

- Molim sve da na tu temu ne spekulišu, jer ne želimo da od nesreće pravimo reklamu i šou. Naravno da nikog nećemo ostaviti na cedilu - navodi „Emoušnov" „Veliki brat", i komentariše scenario da sedmoro ukućana podeli nagradu:

- Razmatrali smo sve opcije, ali sve drugo bi bilo neprimereno osim odluke da ljudi koji su ostali u kući i izdržali 100 dana budu proglašeni ravnopravnim pobednicima. Oni nisu krivi za bilo šta što se dogodilo, a sada je najvažnije da ni oni ne trpe posledice, pa smo organizovali najbolje psihologe i lekare da se svima nađu pri ruci - zaključuje Stamenković.

Ana Mihajlovska: Kako ovo preživeti?!

- Svako pitanje je suvišno, a svaki odgovor besmislen. U šoku sam, kao i svi ljudi koji su ih znali. Ne mogu da govorim od momenta kada sam saznala tragičnu informaciju. Ne znam kako sam preživela da odem i vidim mesto gde se odigrala tragedija, kaže Ana Mihajlovska, voditeljka „Velikog brata".

S. JOVANOVIĆ

29.12.2007.
Izvor: PRESS
IN MEMORIAM
SLAVA IM!

Tuga, muk, neverica... Troje ukućana „Velikog brata" bili su brži od života! Prvi i poslednji put! Mlade duše Zorice Lazić, Stevana Zečevića i Elmira Kuduzovića ugasile su se sticajem nesrećnih okolnosti, okrutnom odlukom kurve sudbine, nepažnjom... Više nije ni bitno, jer njihov kraj označio je i kraj ovogodišnjeg serijala rijaliti-šoua zamišljenog da propagira život, ljubav, druženje i slavu. Postali su slavni, otišli su zbog slave. Slava im!

Stevan Zečević Zeka: Život treba živeti!

Stevan Zečević rođen je 25. septembra 1983. godine u Novom Sadu. Završio je srednju tehničku školu, studirao je Višu školu za trenere i menadžere i bio je jedan od osnivača studentske organizacije „Kabeza". Bio je veliki filmofil, voleo je da ide u teretanu. Ranije je igrao košarku, a omiljeni sportovi bili su mu košarka i NFL. Najviše se ponosio time što je imao odlične prijatelje širom sveta, svih rasa i nacionalnosti. Ranije je organizovao žurke u Novom Sadu, bio je šanker i radio je kao konobar na brodovima za krstarenje. Nije bio oženjen, a mesec dana se zabavljao sa Jelenom Žeželj, takođe učesnicom ovog serijala.

Pre ulaska u kuću izjavio je da misli da zaslužuje da bude u „Velikom bratu" jer je mlad, zgodan, pametan i veoma zanimljiv i da može da pobedi samo ako mu pruže šansu. Motiv za učešće u ovom rijaliti-šou programu bili su mu novac, slava i iskustvo. Želja mu je bila da posle „Velikog brata" pokuša da napravi karijeru u šou biznisu i da propagira mir u svetu.

Njegov životni moto bio je: „Najbolje stvari u životu su besplatne. Život treba živeti!"

Zorica Lazić Zoka: Čistota misli, lepota duše!

Zorica Lazić rođena je 21. aprila 1983. godine u Prizrenu, a živela je u Zemunu, gde je završila srednju medicinsku školu. Zorica je radila kao agent prodaje u marketinškoj agenciji i u „Telenoru". Nije bila udata, ali je bila u jednogodišnjoj vezi. U životu se najviše ponosila sobom. Volela je da gleda komedije, sluša sve vrste muzike i igra odbojku.

Pre ulaska u kuću izjavila je: „Zvezda je rođena! Veliki brate, dolazim!" Pre učešća u ovom rijaliti-šou programu takođe je izjavila da bi volela da u kući budu opuštene, komunikativne, zanimljive i po mogućnosti fizički privlačne osobe, a ne namrštene, iskompleksirane, neinteresantne i zle osobe. Njen motiv za učešće u „Velikom bratu" bila je želja da zabavi naciju, jer to stvarno može.

Životni moto Zorice Lazić bio je: Čistota misli, lepota duše!

Elmir Kuduzović: Vrata slave?!

Elmir Kuduzović rođen je 3. septembra 1981. godine u Tuzli, gde je i živeo. Završio je gimnaziju, a bio je student menadžmenta i radio je na jednoj privatnoj televiziji. Omiljeni sport bila mu je košarka, koju je voleo da igra u slobodno vreme. Najviše se ponosio time što je stekao i zadržao ogroman broj prijatelja, jer „malo ko ih ima toliko koliko ih on ima". Elmir je bio u vezi već tri godine.

Pre ulaska u kuću izjavio je da bi voleo da u njoj budu urbani ljudi kojima ništa nije blam da urade. Rekao je i da mu je motiv za učešće u ovom rijaliti-šou programu, pored novca, bio taj što ceni taj šou i smatra da je „Veliki brat" institucija i on je želeo da bude deo toga. Mislio je i da će mu slava otvoriti mnoga vrata. Tragično nastradali Tuzlak izjavio je i da bi, kada bi ga „Veliki brat" učinio poznatim, na sve načine pokušao da mu to vrati, i dodao da je „on od onih koji za to uvek pronađu način". Za sebe je govorio da je mašina za proizvodnju zabave i da je ceo život putovao po raznim seminarima, samitima, letovanjima, zimovanjima i da ga je oduvek pratio glas velikog katalizatora zabave, i da to želi da iskoristi, jer je on „uistinu čovek koji će do samog kraja gledaoce držati hipnotisane pred ekranima".

Nije imao životni moto!

Miki Đuričić: Prokleta želja za slavom!

- Sada ne treba tražiti bilo čiju krivicu za tragediju. Nije kriv „Emoušn", niti je bilo ko mogao da spreči sudbinu da se tako poigra sa Zoricom, Elmirom i Zekom. Jedino je moglo da se spreči da se sudbina izaziva, ali to je zavisilo od njih samih. Strašno se osećam i sad mi neprestano kroz glavu prolaze reči koje smo jedni drugima rekli u kući i neke naše rasprave o životu. Od početka sam govorio i proklinjao tu želju da se postane poznata javna ličnost. Mislim da bi bilo najkorektnije da se ukućani odreknu dela nagrade u korist porodica nastradalih!

Dijana Mićić: Suze mi ne staju!

- Očajna sam i još ne mogu da verujem da ih više nema! Marina mi je javila, ali jednostavno ne mogu da verujem! Sa njih troje sam bila super i osećam se kao da sam izgubila članove najuže porodice! Trebalo je da se vratim kući u Bijeljinu, ali ostaću u Beogradu dok se ne priberem. Suze mi ne staju!

Marina Ignjatović: Pod stresom sam!

- Pod stresom sam. Sinoć smo svi bili na snimanju emisije, a sada ih više nema, i nezamislivo mi je da ih više nikad neću videti. Mišel i ja smo ostali i nismo otišli sa njima.

Slaviša Lakić: Razbio sam sebi glavu!

- Kako mogu da se osećam? Nikako! Nisam oka sklopio! Kada sam čuo za nesreću, hteo sam da polupam kupatilo, ali sam sebi razbio glavu. Šta mogu da kažem kada nestanu osobe sa kojima si delio hleb, živeo, planirao da zajedno izađete iz kuće, polupate kamere u kući i planirate da se okumite.

MiŠel Vasiljević: Šta da kažem?!

- Nemojte ništa da me pitate. Ja ne znam šta da vam kažem u ovom teškom trenutku.

Gojko Muzikravić: Nemam reči!

- Kada su i oni ljudi koji ih nisu poznavali potreseni njihovom tragičnom smrću, šta da kažemo mi koji smo bili sa njima bliski, a tek njihove porodice. Nemam reči. Ovako da se završi jedno divno druženje. Strašno!

Mićko Novaković: Ne znam za sebe!

- Ja nemam reči, bez teksta sam. Još ne verujem da se to dogodilo. Ne znam za sebe. Večeras ću biti u Beogradu. Ovo je velika tragedija i molim vas da me razumete što ne znam šta da kažem.

Tanja Obradović: Ubiće me tuga!

- Ne znam za sebe od tuge i bola. I dalje ne verujem da ih nema... Od kada se sve dogodilo suze ne prestaju da liju, a reči mi fale. Ubiće me tuga!

Svetlana Žeželj: Moja ćerka Jelena je zanemela!

- Molim vas da me razumete. Jelena je u teškom stanju i ne želi da priča čak ni sa mnom. Ja kao roditelj sam dužna da je zaštitim. To je strašna tragedija i nadam se da će Jelena smoći snage da ode u Novi Sad. Sreća u nesreći je samo moja jer ona nije bila u tim kolima.

S. JOVANOVIĆ
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 11:41:48 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
sta reci osim da pocivaj u miru. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
a šta je s onima koji nisu poznati,a ginu svaki dan?
Ljudi su se gledajući VB vezali-identifikovali sa tim ljudima,zagotivili ih.Naravno da je žalosno i kad neko nepoznat pogine-njih nezna više od pola Srbije a i šire tako da-glupog li pitanja.. Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
SonyEricsson v 600i
U mom Obrenovcu je u zadnjih mesec,mesec ipo  dana zivot izgubilo u saobracajnim nesrecama dva momka i jedan tesko povredjen,sto ja znam.Sada i troje mladih ljudi takodje,ja cu vam samo reci da za svojih 26 godina u ovom gradu sam u saobracajkama izgubio bar desetak prijatelja i poznanika,takodje mogu a kazem javno i slobodno da u Obrenovcu sto se tice saobracaja i  kontrole istog vlada takav javasluk da je to uzas retko kada se kontrolisu vozaci,i vozila a mladi ljudi ginu samo tako,vozaci su bahati ne staju na pesackim prelazima ne postoje semafori za njih,parkira se ko gde stigne(citaj stane na sred ulice i ukljuci sva cetri migavca) voze kroz naselja i glavnu ulicu po sto na sat u po bela dana.A takodje ni u okolnim selima i to bas na mestu gde su ovo troje poginuli je losa signalizacija i ta deonica puta je poznata po teskim nesrecama.Ali opstina i policija u ovom gradu ne radi nista da spreci ovako nesto.Ljudi verujte meni je krivo mnogo ali ne verujem da ce ova nesreca bilo koga iz ove crne rupe(Obrenovac) da trgne i uradi nesto po pitanju bezbednosti na ulicama mog grada.
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.