Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:54:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginula tri mladića  (Pročitano 1451 puta)
26. Avg 2007, 14:16:40
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
TRI mladića poginula su u teškoj sabraćajnoj nesreći u subotu, 20 minuta posle ponoći, na obilaznici puta u blizini Orešca, kod Smedereva. U "opelu astra" prizrenske registracije nastradali su Bojan Đorđević (20) i Aleksandar Damnjanović (17) iz Kaluđerice i Marko Zarić (20) iz Leštana.
Do udesa je došlo kada je "astra", kojom je upravljao Bojan Đorđević, krećući se iz pravca smederevske železare, naletela na neosvetljeni šleper beogradske registracije, parkiran najvećim delom u kolovoznoj traci koja vodi ka Orešcu.
Ekipa "Novosti" zatekla je na mestu udesa jeziv prizor. Od "astre" je ostala samo gomila smrskanog lima, a od siline udarca motor je odleteo pedeset metara. Beživotna tela mladića izvučena su tek kada su vatrogasci sa pneumatskim kleštima isekli zgužvanu limariju. Dok su tela još bila u olupini, jednoj od žrtava je zazvonio mobilni telefon.
Prema prvim pokazateljima o silini udarca, pretpostavlja se da se "astra" kretala većom brzinom, a istraga bi trebalo da pokaže da li je kamion-šleper sa prikolicom, koji se tu zbog kvara nalazio dva dana, bio propisno obeležen. U blizini nesreće je, prema rečima Dragana Rogana, istražnog sudije Opštinskog suda u Smederevu, pronađen i jedan sigurnosni trougao.
- U međuvremenu je vozač kamiona Slobodan Stanković iz Beograda izjavio da je kamion ostao u kvaru, da je otkazala pneumatika, pa zato nije mogao da ga pokrene sa mesta – kaže sudija Rogan. - Predstoje nam dalje istražne radnje, dao sam nalog da se izvadi krv stradalim mladićima, kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima su tri mlada čoveka izgubila život.

Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
da.... i kod nas je nocas poginuo decko ....17 godina...motor.... Smile Smile

sta reci a ne preterati ?

zao mi porodica Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo leto je baš tragično ... Naročito, što ginu klinci !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ludo i brzo
ludo i brzo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
U zapaljenom „golfu“ poginula trojica mladića
Autor: A.Ž.A. | 28.08.2007 - 10:08

PEĆINCI - Bojan Vidakov (19), Mirzo Gegić (18) i Miloš G. (15) iz Sibača poginuli su, dok su njihovi drugovi Miloš Tojaga (19) i Vladimir G. (17), iz istog mesta, teško povređeni juče ujutro u Ašanji, kada je „golf“ u kojem su bili sleteo s puta.
Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je prebrza vožnja.
Kako saznajemo, petorica mladića bila su u nedelju uveče u Obedskoj bari, na ispraćaju kod druga. Krenuli su kući u Sibač, a prema nepotvrđenim informacijama, „golf“ je vozio Miloš Tojaga. Oko 4.30, u mestu Ašanja, „golf“ je sleteo s puta. Udario je u betonski stubić pored glavnog puta i zapalio se. Žitelji tog dela Ašanje, koje je probudio silovit udarac, odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Kada su istrčali iz svojih kuća, videli su „golf“ u plamenu, pa su pozvali i vatrogasce.
Vatrogasne ekipe su brzo ugasile požar. Da bi izvukli mladiće, za koje se nije znalo da li su živi, vatrogasci su morali da iseku limariju. Iz „golfa“ su izvučena beživotna tela Bojana Vidakova, Mirze Gegića i maloletnog Miloša G. Njihovi drugovi Miloš Tojaga i Vladimir G. su u teškom stanju prevezeni u beogradski Urgentni centar.
Kako saznajemo, Vladimir G. je posle ukazane pomoći pušten kući, dok je Tojaga zadržan na lečenju.
Uviđaj su obavili opštinski javni tužilac i dežurni istražni sudija iz Rume, a istraga, koja je u toku, treba da utvrdi uzrok nesreće. Kako „Blic“ saznaje, poginuli mladići biće sahranjeni danas na groblju u Sibaču.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple Iphone 5
Ovo postalo hronicno...
Katastrofa
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Uzas... Smile
ne brze od zivota....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:54:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.