Ja sam pre trudnoce, i za vreme pila maticnu mlec. I to sam narucivala iz Svedske, u kapsulama, pila sam jednom dnevno , ujutro na prazan stomak. Trebalo bi i sada da narucim ali dosta je skupo, samo da uhvatim zenu koja ide redovno preko i da mi donese. Necu komentarisati kako je povoljno uticala na moju kozu i kosu, bez sumnje i na unutrasnje organe. Sve preporuke.
Voda je jako bitna po nase zdravlje. 2, cak i 3l je ok.
E bas sam ovo juce cula od drugarice...kaze kako je procitala na nekom sajtu, verovatno sa FB-a kako je neka zena, navodno, pila 3 litre vode dnevno ....izlecila se od nekih bolesti, procistilo joj se lice, ima urednu stolicu....i ne znam sta mi je sve jos ispricala....A pri tome mi je rekla kako ona ne popije litru vode dnevno....pitam :"jesi li zedna?" kaze da nije - znaci njen organizam nema potrebu za vise vode. Zasto onda pije? Jer je videla da tamo nekome odgovara i sada misli da ce i njoj isti sistem odgovarati. Pri tome ce skinuti visak kilograma. Da ne spominjem kako sam odmah uocila kesice ispod ociju, koje inace nema, sve znak zadrzavanja vode u organizmu koje je krajnje nezdravo. Ali ok, svako sa svojim telom radi onako kako misli da treba.
Druga stvar, sve sto nam je potrebno i sto je najbolje po nas se moze naci u prirodi. Znaci, dame, uz malo pretrage po netu, mozete naci divne pilinge od sastojaka koje imate u kuci, losione, maske za kosu pa cak i sminku.
Sta god da citate na etiketama, priroda je uvek bolja od hemije.