Coolrunner, oprosti Vekiju u moje ime, evo ja ću da ga smirm, ma on nije navikao na disciplinu kakva postoji na političkom forumu!
ne vidim razloga da se mesas nas dvojica smo svoje rekli i gotovo! a ovo nije blablaonica da komentarises i raspravljas o nasim nesuglasicama, ja sam svoje rekao, on svoje kao mod i caos
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
pa tema je besmislena jer su dusu prodali onog dana kad su se odcepili od srbije
Izgubili smo dusu kad smo vam se prisajedinili, kad smo se ujedinili, kako kome odgovara. Procitajte nesto 1920-oj, tek da znate kako su "isti" narodi Srbi i Crnogorci.
Okrenite se vi svom poslu. Prvo, Milo i Marovicd su najvise krivi za Dubrovnik, a nejesu vise u politickom vrhu. Drgo, izvinjenje Hrvatima i pokusavanje da se na lijep nacin ublaze oziljci iz proslosti je vid necega sto se zove "civilizacija" sto vecina Srba jos dugo nece shvatiti i osjetiti.
Coolrunner, oprosti Vekiju u moje ime, evo ja ću da ga smirm, ma on nije navikao na disciplinu kakva postoji na političkom forumu!
ne vidim razloga da se mesas nas dvojica smo svoje rekli i gotovo! a ovo nije blablaonica da komentarises i raspravljas o nasim nesuglasicama, ja sam svoje rekao, on svoje kao mod i caos
Slazem se, nista licno, samo Pravilnik. Bilo - proslo... Izvinjavam se za off.
@Pekom, pre nego sto pocnes da vredjas, razmisli ko je na kakvom civilizacijskom stepenu. Versaci, armani, dzipovi i mobilni nisu merilo civilizacije vec para (koje stizu ne znam iz kojih poslova). Civilizacija se ogleda u ponasanju, a znam dobro kako se ponasa vecina (cast izuzecima i bez generalizacije) crnogoraca u Bg... bas civilizovano!!!
Ja kazem- "vecina"... Da postoji odredjeni civilizacijski stepen i kultura, moral, vaspitanje i lijepo ponasanje, ne bi bilo ni ovakvih tema ni ovakvih komentara. To sto vas jos boli nase odvajanje nije nas problem. Vi pricajte kako vas za nas boli uvo ili neki drugi dio tijela, ali onda se i ponasajte tako. Naravno da nijesmo blizi Hrvatima nego Srbima, ali i da jesmo, ako ves vec ne zanimamo pustite to...
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
1) Ja sam od onih koji je i zeleo da se razdvojimo... briga mene za "dva oko u glavi"... pa brat rodjeni treba da vodi svo zivot i da me ne opterecuje svojim obavezama, dugovima i ostalim stvarima... a kamoli druga drzava
2) Mene stvarno boli uvo za vas i uopste vas ne uzimam u usta, odreagovao sam sada na tvoju konstataciju (mozes videti da uopste ne obracam paznju na teme o CG, nisu mi zanimljive)
Okrenite se vi svom poslu. Prvo, Milo i Marovicd su najvise krivi za Dubrovnik, a nejesu vise u politickom vrhu. Drgo, izvinjenje Hrvatima i pokusavanje da se na lijep nacin ublaze oziljci iz proslosti je vid necega sto se zove "civilizacija" sto vecina Srba jos dugo nece shvatiti i osjetiti.
Откуд је потурање дупета цивилизацијски чин. Све сте то могли да урадите и без увлакчког додељивања звања почасног грађанина Месићу. Имајте мало достојанства и образа.