Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podgorica: Smijenit ćemo ih, ako tako hoće Zagreb  (Pročitano 13790 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T28
Coolrunner, oprosti Vekiju u moje ime, evo ja ću da ga smirm, ma on nije navikao na disciplinu kakva postoji na političkom forumu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Испаде да Кулранер овде бије људе.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
Coolrunner, oprosti Vekiju u moje ime, evo ja ću da ga smirm, ma on nije navikao na disciplinu kakva postoji na političkom forumu!
ne vidim razloga da se mesas nas dvojica smo svoje rekli i gotovo! a ovo nije blablaonica da komentarises i raspravljas o nasim  nesuglasicama, ja sam svoje rekao, on svoje kao mod i caos Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Preporučujem Hrvatima da ih sada što više zajebavaju. Prvi put u životu sam na strani Hrvata. Bože, šta mi je ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
oprali ti mozak ds-ovci eto sta ti je Smile zaludjeni idejom o nekim buducim uspesima koje nikad nece dostici
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
a da ste videli zastavu ustasku na cetinju medju ovim crnogorskim onda bi vam sve bilo jasno....
da je bio covek sa trobojkom dobio bi metak...
A kako dodje do tog zakljucka, zivota ti?

pa tema je besmislena jer su dusu prodali onog dana kad su se odcepili od srbije
Izgubili smo dusu kad smo vam se prisajedinili, kad smo se ujedinili, kako kome odgovara. Procitajte nesto 1920-oj, tek da znate kako su "isti" narodi Srbi i Crnogorci.

Okrenite se vi svom poslu. Prvo, Milo i Marovicd su najvise krivi za Dubrovnik, a nejesu vise u politickom vrhu.
Drgo, izvinjenje Hrvatima i pokusavanje da se na lijep nacin ublaze oziljci iz proslosti je vid necega sto se zove "civilizacija" sto vecina Srba jos dugo nece shvatiti i osjetiti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC One
ne vidim razloga da se mesas nas dvojica smo svoje rekli i gotovo! a ovo nije blablaonica da komentarises i raspravljas o nasim  nesuglasicama, ja sam svoje rekao, on svoje kao mod i caos Smile

Slazem se, nista licno, samo Pravilnik. Bilo - proslo... Izvinjavam se za off.

@Pekom, pre nego sto pocnes da vredjas, razmisli ko je na kakvom civilizacijskom stepenu. Versaci, armani, dzipovi i mobilni nisu merilo civilizacije vec para (koje stizu ne znam iz kojih poslova). Civilizacija se ogleda u ponasanju, a znam dobro kako se ponasa vecina (cast izuzecima i bez generalizacije) crnogoraca u Bg... bas civilizovano!!!

No, to nije tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Ja kazem- "vecina"... Da postoji odredjeni civilizacijski stepen i kultura, moral, vaspitanje i lijepo ponasanje, ne bi bilo ni ovakvih tema ni ovakvih komentara. To sto vas jos boli nase odvajanje nije nas problem. Vi pricajte kako vas za nas boli uvo ili neki drugi dio tijela, ali onda se i ponasajte tako. Naravno da nijesmo blizi Hrvatima nego Srbima, ali i da jesmo, ako ves vec ne zanimamo pustite to...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC One
1) Ja sam od onih koji je i zeleo da se razdvojimo... briga mene za "dva oko u glavi"... pa brat rodjeni treba da vodi svo zivot i da me ne opterecuje svojim obavezama, dugovima i ostalim stvarima... a kamoli druga drzava

2) Mene stvarno boli uvo za vas i uopste vas ne uzimam u usta, odreagovao sam sada na tvoju konstataciju (mozes videti da uopste ne obracam paznju na teme o CG, nisu mi zanimljive)

3) Ja lepo rekoh da to nije tema

Nazad na temu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Citat
Okrenite se vi svom poslu. Prvo, Milo i Marovicd su najvise krivi za Dubrovnik, a nejesu vise u politickom vrhu.
Drgo, izvinjenje Hrvatima i pokusavanje da se na lijep nacin ublaze oziljci iz proslosti je vid necega sto se zove "civilizacija" sto vecina Srba jos dugo nece shvatiti i osjetiti.
Откуд је потурање дупета цивилизацијски чин. Све сте то могли да урадите и без увлакчког додељивања звања почасног грађанина Месићу. Имајте мало достојанства и образа.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.