Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: /\/\/\/\/ pocni od kraja pocni od pocetka/\/\/\/\/\/\/\  (Pročitano 29433 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
Da li je neko pogledao film "the secret" i sta misli o tome ?

Da li verujete u slucajnosti samo slucajnosti i mozda nesto vise i sta mislite o tome ?
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
Drugari nije me bilo neko vreme jer sam trazio pravi put ka istini i "verujem - sumljam "da sam ga pronasao....evo prvih nekoliko stepenika...ka mom putu....Voleo bih da mi neko pomogne te da nastavimo putovanje.....

Mozda verujes da ne verujes u boga....mozes da verujes da ne verujes nikome.Mozes da verujes da verujes samo sebi.Mozes da verujes da verujes samo svom razumu.Mozes da verujes da sumljas u sve.Ako sumljas u sve onda treba da pocnes da sumljas i u to da treba u sve da sumljas !:)
E tada sebi postavljas pitanje :

Da li ja sumljam ili verujem ?Zapravo to je jedini i pravi put.

Borba izmedju dobra i zla.Kretanje ,evolucija...Preplitanje vere i sumlje ,to cini kretanje...zelis da stignes do cilja...
Ako neko nije razumeo ovo ispricacu na jedan praktican nacin Smiley

Recimo ,jedan dan si shvatio da mozda imas mozak da bi ga koristio za razmisljanje a ne za gledanje utakmica...i ispijanje piva...
Jedan dan ,jedan specijalan dan....si odlucio da sebi postavis pitanje sta je istina.Neka se nasa ISTINA nalazi na  kraju ulice Kneza Mihajla a neka VERA  nalazi u svakom butiku sa leve strane.SUMLJA neka bude sa desne strane biblioteka.Zakoracio si na pocetak ulice.Stojis i posmatras ljude koji se setaju naper ,nazad skrecu levo skrecu desno ,svi negde idu i nesto traze.Krenuo si i ti znas da moras doci ISTINE doci ako ides samo u jednom pravcu po SREDINI ulice.Ides napred.POsle nekoliko koraka postajes umoran bacas pogled na levu stranu i u izlogu ugledas bozanstveni sat !Ti pocinjes da skreces s`puta ,pocinjes da VERUJES da je to istina koju si trazio tako zelis da ga kupis i da ostanes tu gde jesi.Ali  SUMLJA tvoj prijatelj te vuce na drugu stranu i kaze.Polako prijatelju ,mozda ,mozda postoji neki lepsi sat na kraju ulice,hajde ,izdrzi jos malo idi napred ,pronadji ga...Vracas se na sredinu ulice i kreces dalje...POstajes svestan da moras da sumljas kako bi isao po sredini ulice i kako ne bih skrenuo sa puta ,ali ako bi verovao sumlji onda bi pak skrenuo u desno u radnje sa knjigama.Ti otkrivas tajnu Smiley ,da je tvoj put negde izmedju VERE i SUMLJE ides pravo ,ides putem poplocanim znanjem i ljubavlju.Ides sredinom ,zlatnom sredino,balansiras izmedju VERE i SUMLJE.Ali posle svake borbe pravis jedan korak napred.Odavno si prestao da se zaleces ka onom sto ti se ucini kao istina....jer znas da je istina negde po sredini...Tvoj jedini i pravi put !

Znam sta ces prvo pomisliti sada ...A zasto bi bas tebi verovao ?To je prijatelju na tebi...mozes da mi verujes a mozes i da sumljas....Malo cu ti pomoci.
Recimo ,da sam ja samo jedan glas u tvom razumu koji ce ti pomoci da napravis korak napred...:)Tako sto ces malo mucnuti glavom ,kroz tvoj razum ce se odviti jedna mala ,borba a onda ces nastaviti dalje svojim putem...Ako se to desi ja sam ti preneo moju poruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
Искрено, поборник сам оваквих прича али никако по форумима јер кад нешто "мудро" покушам да напишем изгубим концепт мисли док куцам. Интересује ме, зашто баш овај назив, јер сам приметио да си сличну тему исто назвао и у творац града
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja filozofiram ali kasno sam doshao na ovu temu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony xperia
Citat
Ja filozofiram
He,he,he, ajd' necu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
Da li treba ovu temu oziveti ?Da li pocetak treba oziveti da bi pronaso kraj ?
Ko si ti ?Skup atoma ?Ja mislim da jesi ?Koji atom je glavni pitam te sad ?
Mislim dakle postojim.Ako znam da postojim, onda je ono sta sada znam, nekada bilo iznad postojanja mog misljenja, ono sto ne znam je da li sam ovde sam...
Postoje mravi ,postoje ljudi...
Bices mudar kada nacuis da slusas da bi znao da znas ,da  umes da odgovoris na pitanje da li je bolje saznas ili vec sada znas...
Sah sa mislima...tvoje prvo otvaranje...
U recima pesma u pesmi ti...
Dokazi mi da nisi rec u mojoj pesmi i dokazao si mi sve...
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 20:34:38 od Downloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50084
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24

Не знам да ли је треба оживјети. Прешао сам свих 25 страна и нашао чак и један свој коментар из давних времена бурек историје.  Smile Видим да си се доста расписао. Писао си преопширне текстове. Доста си се трудио и можда ти је и досадило да се понављаш, али свеједно си оживио тему.

Ко смо ? То је добро питање. И ја сам се питао ко смо ми заправо ? Који смо ми ликови ? Шта ћемо овде ?

Мислим да ми нисмо атоми од којих су сачињена наша тијела. Ја нисам атом. Атоми су само средство за материјализацију. На крају крајева и атоми су сачињени од протона, неутрона и итд. Све те честице су само средства помоћу којих атом може да се прикаже, да се извуче у стварност. Атом је атом, атом нису честице од којих је настао - оне су средство да се атом појави - атом има потпуно другу сврху. Сврха атома је да материјалзује стварност какву ми видимо, и на крају крајева и нас да материјализује - али ми нисмо они!!   
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 10:26:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Ko si ti ?Skup atoma ?Ja mislim da jesi ?Koji atom je glavni pitam te sad ?
Mislim dakle postojim.Ako znam da postojim, onda je ono sta sada znam, nekada bilo iznad postojanja mog misljenja, ono sto ne znam je da li sam ovde sam...
Postoje mravi ,postoje ljudi...
Bices mudar kada nacuis da slusas da bi znao da znas ,da  umes da odgovoris na pitanje da li je bolje saznas ili vec sada znas...
Sah sa mislima...tvoje prvo otvaranje...
U recima pesma u pesmi ti...
Dokazi mi da nisi rec u mojoj pesmi i dokazao si mi sve...

Zivot nema pocetak, zato su oni koji su pronasli kraj isti kao i oni koji nisu pronasli svoj pocetak.
Ti si osecaj prisutnosti, a atomi nemaju osecaj. Postojis zato sto to osecas, misao nije osecaj.
Znanje da postojis je uvek bilo isto, posto je znanje energija koja stvara dozivljaj koji manifestuje osecaj prisutnisti. Zato je znanje osecaj a ne misao, kapiras, moramo imati osecaj, da bi znali da znamo.
Mravi ne znaju da postoje, posto ne znaju sta je "postojanje", samo covek ima svest o svemu, pored sposobnosti da postoji u svemu, koje imaju i sve ostale vrste zivota.
Znanje ne zavisi od slusanja, slusanje zavisi od znanja, covek zna bez obzira da li je nesto cuo ili nije.

Ne mogu da dokazem da negde nisam, na tebi je da dokazes da negde jesam, a ako ne mozes da dokazes da sam rec u tvojoj pesmi, znaci da sam ti sve dokazao.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Uh, jedva iscitah.

@Downloader

Sto ljudi ne razmisljaju svojom glavom? Sto umesto mozga mnogi imaju tv?

Ipak ne mozes odbaciti nauku i religiju. I meni je licno dosta tog sukoba. Putem nauke otkrivene mnoge istine, religije u sebi kriju velike misli. Uci odatle, ali i razmisli o naucenom. Stvori svoje misljenje. Gledaj i izvan sebe, ali najvise trazi u sebi.
 Smile
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
"Мислим да ми нисмо атоми од којих су сачињена наша тијела. "

Ili to ne zelis da prihvatis ?

Zivot nema pocetak, zato su oni koji su pronasli kraj isti kao i oni koji nisu pronasli svoj pocetak.

- Ova recenica mi nije jasna ?

Zato je znanje osecaj a ne misao, kapiras, moramo imati osecaj, da bi znali da znamo.

Jel ova recenica bila tvoje osecanje ili misao ?
- Ilma nesto izmedju osecanja i razuma a ja mislim da se to zove snaga.

Ipak ne mozes odbaciti nauku i religiju.

- Mogu.Ali nista ne treba odbacivati.

Poenta da ste svi razumeli sta sam hteo da kazem, dokazati nesto nije lako.

Sto se tice SLUSANJA...."Da bi znao da znas "!:)Da li je bolje da saznas ili vec SADA ZNAS.
Drago mi je da su me pojedinici razumeli.

Gledaj i izvan sebe, ali najvise trazi u sebi.
 -Zar ja i ti ne delimo isti univerzum ?

Neke stvari se ne menjaju pomocu njih primecujemo promene.
Neke stvari se menjaju pomocu njih primecujemo promene.
Uceci mi se menjamo.

[/b][b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.