Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: /\/\/\/\/ pocni od kraja pocni od pocetka/\/\/\/\/\/\/\  (Pročitano 29415 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
joco dragi , ideja o raju kao mestu gde se ljudi okupe sa svojim precima u jednu veliku porodicu nema veze sa tvojim jevrejskim mesijom i njegovom verom  Smile

isus je govorio da ce se podeliti brat protiv brata ,otac protiv sina ,majka protiv cerke - a ne da ce ceo narod da zivi u raju ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
isus je govorio da ce se podeliti brat protiv brata ,otac protiv sina ,majka protiv cerke - a ne da ce ceo narod da zivi u raju ..
Tako to je kada neko ko ne poznaje neke stvari tumaci reci iz Biblije,ali nisi ti kriv kad nije imao ko da te nauci.Bilija se ne tumaci rec po rec.Ta rec ne govori o teme da necemo u raju biti zajedno vec da ce ovde doci do podele a nazalost dolazi.Vi ne znate koliku diskiminaciju i koliki terete trpimo mi vernici samo zbog toga sto verujemo u Boga.Samo zbog toga sto verujemo u Hrista mnogi su cak i stradali,bili zatvarani,ubijani i izlozeni najgorim toturama i ako su oni sruge voleli.Sam Gospod je na taj nacin stradao.O tome on govori da ce ustati na njegove sledbenike.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

Tako to je kada neko ko ne poznaje neke stvari tumaci reci iz Biblije,ali nisi ti kriv kad nije imao ko da te nauci.Bilija se ne tumaci rec po rec.Ta rec ne govori o teme da necemo u raju biti zajedno vec da ce ovde doci do podele a nazalost dolazi

nego kako se tumachi biblija ? dodje "sveti otac" i kaze da sve ono shto pishe u bibliji nije bash tako ,nego onako kako on smatra ?  Smile

mnogo se pojish tim semitskim otrovom joco , pa zaboravljash da si srbin  Smile

Citat
Vi ne znate koliku diskiminaciju i koliki terete trpimo mi vernici samo zbog toga sto verujemo u Boga.Samo zbog toga sto verujemo u Hrista mnogi su cak i stradali,bili zatvarani,ubijani i izlozeni najgorim toturama i ako su oni sruge voleli

ajde ...  Smile hriscani su izvrshili neke od najmonstruoznijih zlochina u istoriji chovechanstva , ali se (kao i njihovi duhovni ochevi - jevreji) uvek zale kako su proganjani  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
ok Bf ne mozes da greh iz proslosti legitimises greh u buducnosti. To nije bas eticki.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ok Bf ne mozes da greh iz proslosti legitimises greh u buducnosti. To nije bas eticki.

proshlost i buducnost nisu nishta vishe od iluzije  Smile joca crpi svoju snagu iz proshlosti (hristovog dolaska na zemlju) ,ali onda mora da snosi posledice zla koje je taj dolazak doneo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
pa kod tebe i etika je iluzija Smile
kakav moze da bude estetika onda Smile
al sala na stranu, kakav zla bi doneo taj akt sto jedan takav covek toliko zeli?
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 17:28:41 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
Sta ima novo u svetu vernika i filozofa ?Dokle smo stigli ?:)Jel se jos uvek vodi polemika Bog ili Darvin ?Smiley)

Ja imam jedno politicko pitanje ?Sta mislite o Fidelu Kastru ? Smile
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Ja imam jedno politicko pitanje ?Sta mislite o Fidelu Kastru ?
Поштујем човека. Што?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
Pa ja jos ne mogu da kazem da ga postujem zato sto ne znam dovoljno o njemu.Recimo ono sto znam da nije hteo da se "proda" americkoj vladi a takodje znam da nije hteo ni da se proda "ruskom uredjenju komunizma".Znam da je terao po svome.Ono sto me zanima da li je stvarno radio za narod i u ime naroda.Takodje me zanima da li je na Kubi uzivao u luksuznom apartmanu i slicnom dok je njegov narod gladovao ?
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Побољшао је школство и здравство и још много што шта, ослободио се Америчког утицаја, а осамдесетих година је Кубански народ прилично добро живео.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.