Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: /\/\/\/\/ pocni od kraja pocni od pocetka/\/\/\/\/\/\/\  (Pročitano 29674 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k310i
joco izgleda da nisi citao sve sto sam pisao ipak ....Smiley
A da li si ti citao sve sto sam ja pisao i sto sam preporucio da se cita?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ajmo ovako da razgovaramo...ja tebe sada pitam koja krajnja poruka koju zelis da mi preneses ?Sta zapravo zelis da mi kazes ?Smiley
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
(Sandra80) - inace sebe predstavlja sebe kao svedoka stvaranje istorije !:)

Pa hajde da vidimo gde je ona bila tokom stvarnja istorije i civilizacije.Necete verovati ali u wc-u i to muskom.Da tako je ona samo to kaze.Bila jesvedok dok je neki gospodin vrsio nuzdu i stvarao neke koji mogu biti i njen decko ili ko vec sa kojim se ona ljubi jel...pa hajde da vidimo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Citat
  1.Da li su stvoteni od boga ili rodjeni u porodilistu. (Mozda ce vam zvucati cudno ali neki misle da su nastali od rebra )

kad je te godine otisao u wc jer ga steglo od slatkog vina i voca ,ugledao je iznenada svoj "minuli rad"..u tom momentu javila se civilizacijska ideja ...zasto ne napraviti neke i od ove "gline"..i tako nastade ti ,i jos poneki 
Citat
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inace ona je vernik koja je se ocigledno prvi put uverila u postojanje boga dok je bio u wc-u i vrsio nuzdu ili ....A samo se pitam koga je naucila ovako slikovito da gleda na stvari da li je to poteklo iz kuce ili iz neke knjige koju je procitala.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
(Sandra80)
Сандра80 ако би могла да поновиш оно од јуче да се још једном слатко исмејем  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Deki44 ,jeste smesno i ja se valjam od smeha...Shvatas li ti da se smejes sto jedan tvoj istomisljenik pirca kako je bio svedok vasem bogu dok je vrsio nuzdu.Kako je kakio i stvaro ljude (hehehhehe cek umrecu od smeha)od njegove kake.Smiley))a joj pa vi ste bolesni.Znaci po meni je to ne samo pljuvanje po samom sebi, svojoj religiji ,pricanje nebuloza,devojka koja viri u muski wc za bogove zagleda mu kaku a onda svedoci kako on tvoj bog pravi mene tebi i nju od kake ehehehehehhehe joj ljudi moji sasavi ne trosite nam vazduh na ovoj planeti...I onda posle dodjete i pricate o svetoj mlekocediteljki i svetom jogrtuispijacu a tu je i gosn. sveti kajmakcalan heheheheh suze su mi krenule ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
 a shto vi lepo ne pochnete od sredine ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
 Smesno je sve ovo ...toliko da ne mogu da verujem.Jedni pricaju Najnovije vesti naucnici otkrili elektromotorkulitvatorsku snagu krsta! Ljudi ,cujte i pocujte u institutu za naucnia istrazivanja u ciribopovcu pored sismanjca pronasli da se snaga elektromotrorudrnulatora povecava kada se prilizi krst.Ako pritom izgovorite reci ciribabus hokus pokus motor radi jos jace.Jedni spominju svete mlekoispiteljice ,sveti jogurtoispijaci, sveti kajmakcalani ko ce ih sve popamtiti ,strasnooo :)Stomak me boli od smejanja...Kao veruju u nekog boga a onda se smeju sto vrsi nuzdu i pravi ljude ma komedija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
inace sebe predstavlja sebe kao svedoka stvaranje istorije

Ово је злата вредно. Smile

Па је л' ти знаш како форумски чинови функционишу? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smesno je sve ovo ...toliko da ne mogu da verujem.Stomak me boli od smejanja...
Немој да ти позли од толиког смејања, бринем се за тебе. Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 21:15:40 od Deki44 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
E sada da se uozbiljimo dosta je bilo sprdnje....

Deki44i ti si mi stvarno i simpatican.I ja i ti smo stari drugari.Ja stvarno nemam nista protiv tebe ali imam protiv losih ljudi koji su ovako nesto i zeleli.Ja sam lepo i kulturno predlozio da se tema podeli.Kako ljudi koji razlicito misle mogu na miru da pricaju.Kao sto smo recimo ti i ja.

Ghost

Ne znam i ne zanima me.Ja sam ovde dosao sa namerom da pronadjem normalne ljude sa kojim mogu normalno da pricam.Titule i cinovi  me ne interesuju.Ako zelis nesto da mi kazes kokretno reci mi slobodno pa da prodiskutujemo...Ove glupave sale samo sluze da jedni druge malo provociramo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.