Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 175277 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple Iphone 3G 8GB
jbg, nije bas toliko ako vidis da ce ti trajati duze baterija, mada onu kinesku ne bih nikada uzeo.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Après 02.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 4
ona izgleda očajno...te kineske imaju i ovde da se kupe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung S7 Edge
ma kakva tri dana bre sa novim ROM-om  Smile  pa meni na E71 nije baterija držala toliko!!! Smile

na ovom mi ne drži ni jedan dan!! ali zaista. Tražim neko rešenje,ali ga ne vidim  Smile najverovatnije ću da kupim još jednu,pa da je "vučem" sa sobom stalno kao rezervnu
Evo resenja !

2200  mA Lithium-Polymer-Akku
cena 40€
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 21:39:22 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 4
hmmm...to mu dodje kao neki akumulator  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N97mini
Jao pazi kad sam znao da ce pojedinci da pominju sta ce mu taj tel samo za sms i razgovore kad to moze 1100 3310 i slicno, novi rom produzuje trajanje baterije svidelo se to vama ili ne. taj primer sam naveo jer sam samo te rezime testirao i sa sigurnoscu to tvrdim. naravno u svim segmentima ima poboljsanja , ali sam strogo naveo u kojim uslovima ce izdrzati 3 dana i NISAM rekao da ga tako i koristim. Baterija mi traje 1 dan mesovite upotrebe ,a moza da se iscedi i za 3 sata manijakalne upotrebe, znaci bukvalisti malo bolje citajte sta ko pise. Drugo za one malo manje tehnicki obrazovane prvi kompjuter je bio velicine jedne sobe , mogao je da odradjuje samo proste racunske operacije i trosio je struje kao omanje selo. Dakle oznaka na bateriji 900 mah ili 1300 nije podatak koliko ce ista trajati nego koliki joj je kapacitet, a posto tehnologija napreduje i radi se na tome da se usavrsavanjem smanji potrosnja jednog uredjaja za iste funkcije. Porediti nokiju i htc-a je isto kao i reci fica trosi 6 litara na 100 km i ide 80 kmh, znaci da opel nemoze izvuci vise iz 6 litara!? Cinjenica je da ovaj uredjaj trosi manje struje nego neki drugi i zato moze da 900 mah podmiri osnovne potrebe. Ja ovaj tel niti prodajem niti pravim pa da ga hvalim, ima mana i to je tacno. Kome treba zesca upotreba ima u engleskoj jaca baterija sa poklopcem koji je istog dizajna samo par mm deblja za 55 funti, ili originalna za 40 pa ko voli nek izvoli. Smile
Neznam sta mi uopste i treba da se natezem sa likovima koji sa elektronikom ocigledno nemaju blage veze.
A sto se tice produzenja trajanja baterije i novog roma , pa nisam ja to izmislio nego sam procitao sta su drugi radili , iskustva itd.
divx full screen 3 sata
mp3 na slusalicama , jacina 2-3 izdrzi 8 do 9 sati
20 min razgovora ,20 tak sms, 2 puta provera maila, 2 update a vremenske prognoze .20 min interneta , 30 min drndanja galerije, 10tak snimaka kamerom poneki mms i to prazni bateriju za jedan dan i malo jace.
da li su sad bukvalisti malo zadvoljniji , i naravno ako ga drzis u desnom dzepu a osvetljenje drzis trunku ispod pola. neznam moze li detaljnije,  jedino jos da ti posaljem telefon da se uveris.
Ajd pozdrav
P.S. sa prethodnim romom je one ekstra lagane upotrebe mogao jedva 2 dana da izgura, znaci generalno poboljsanje je oko 30 posto!!!
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 22:22:27 od nenuska »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung S7 Edge
Nego ja kupih Samsung i900  Omniu za 450€,uskoro stizu utisci... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Ima se, moze se  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S7 Edge
Nisam još promenio u profilu ali prodao sam i e90 i TyTN2!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Prodao si tako dobra dva telefona da bi uzeo i900?  Smile
Ajd postavi, kad budes mogao, neku live fotku i900  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung S7 Edge
Ne kazem da mi nije zao,ali nikako nemogu da se zadrzim na jednom modelu,interesuju me jako te nove inovacije zezancije na novim modelima.Sa e90 sam jako zadovoljan bio ali me je njegova svakidasnja upotreba zamorila zbog njegovih fizickih osobina,slabo sam koristio qwertz tastaturu na njemu i video sam da mi je ona suvisna.Sto se tice tytn2 stvarno mi je bio drag ali njegova slicnost sa modelom pre njega je jako velika (znam naravno koje su razlike ali pricam o spoljasnjom izgledu) te me je takoi to oladilo da se zadrzim duze na njemu.Eto...a Omnia stize u sredu,pa onda saljem slike..
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 10:21:05 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.