Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 175239 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple iPhone
Ja licno ne verujem u pricu da toliko drzi baterija iz razloga sto imam WinMobile telefon sa 1350 mAh baterijom koja ne drzi 3 dana  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 4
ma kakva tri dana bre sa novim ROM-om  Smile  pa meni na E71 nije baterija držala toliko!!! Smile

na ovom mi ne drži ni jedan dan!! ali zaista. Tražim neko rešenje,ali ga ne vidim  Smile najverovatnije ću da kupim još jednu,pa da je "vučem" sa sobom stalno kao rezervnu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple iPhone
Tražim neko rešenje,ali ga ne vidim  Smile

Rezervna baterija ili ona extended (zbog koje telefon bude ruzniji)....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
HTC Touch
Tražim neko rešenje,ali ga ne vidim  Smile

Rezervna baterija ili ona extended (zbog koje telefon bude ruzniji)....

Slazem se, extended baKterija  Smile je odlicno resenje, mnogo ruzna ali drzi. Ima da se kupi ovde, bez problema, ali ona nije originalna HTC baterija. Mada, ako si vec kupio futrolu za telefon (kao ja...), a onda kupujes bateriju sa vecim kapacitetom, pripremi se da ti telefon ne staje u futrolu. I da, malo je ruzniji, ali to je cena funkcionalnosti.

@ otorinolaringolog
Nisam ga kupio, ali sam go koristio sat - dva. Bolje receno, maznuo ga od ortaka da se poigram  Smile Samo, on se ovde zove WiTu. Sto se tice telefona, ok je, stvarno radi lepo i brzo (zbog procesora), ima masu mogucnosti, ali je fazon da skoro sve programe koje on ima (a ima ih mnogo...) mozes i ti da instaliras sam. Zato, pitanje je samo koliko si spreman da platis za programe koje mozes da nadjes i kupis sam. Opet, sam Windows i njihova obrada Windowsa... Pa, sta da ti kazem, navikao sam na HTC  Smile Mada, mozda ja i nisam merodavan, cak kad sam instalirao SPB Mobile Suite - nisam mogao da se naviknem na njega uopste.. Stvar navike  Smile
Iskreno, ovde se cena WiTu-a krece oko 650 jevreja, a za tu cenu (otprilike) najavljuju i HTC HD. Nisam spreman da eksperimentisem sa Samsungom, ipak se dobro secam njihovih telefona koji ponekad se prosto resetuju  Smile
Opet, Samsung ide sa ovim telefonom na "biznis klasu", kojima cena i nije toliko bitna a koji nece da se smaraju sa instalacijom mase programa koji su im (mozda) potrebni.
Iskreno, mene nije mnogo odusevio, da nemam izbor, uzeo bi ga, ali izbor imam, tako da...  Smile
Nego, interesuje me, ako neko zna, kakvi su telefoni Eten Glofiish? Koliko sam ja nacuo, celu kompaniju je kupio Asus...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 10:33:02 od sergio1977 »
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S7 Edge
@sergio1977 fala na produženom odgovoru,ja misim da ovaj Samsung ipak ne liči nipošto na svoje predhodnike koi su se sami resetovali i šta ti ja znam šta još,pa i sam kažeš da radi brzo,programi koje ima su dobrodošli ali opet ne previše bitni jer jednostavno sam instaliraš šta ti treba.Još me zanima da li će me njegova baterija iznenaditi dugotrajnošću...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple Iphone 3G 8GB
zasto ruzniji?? Jedino ako mislite na onu kinesku... postoji i original HTC-ova od 1350mAh
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 14:33:08 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Apple iPhone 4
Roksab misliš na onu što si mi pisao na PP?! ok je to.ali meni je najveći problem porudžba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple Iphone 3G 8GB
da, to je ta.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
htc.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
HTC Touch
@ otorinolaringolog
Slazem se u potpunosti, a jos jednom kazem, nisam imao priliku da se "blize" upoznam sa telefonom. Ono sto sam video - da jeste solidno, ne zaostaje za HTCjem, mada nije da ga negde "sije". Opet, bateriju i ostaje sitnice nisam mogao da prosudim. Mene bi, npr. interesovalo, da li i kod Samsunga, kao sto sam cuo za neke druge proizvodjace, postoji problem sa dolaznim pozivima. Naime, neki telefoni sa WM (a nacuo sam firme tipa Asus...) prosto prekidaju vezu posle par sekundi a nista se ne cuje. Da li neko zna nesto o tome?
Ako budem imao priliku u skorije vreme da WiTu malo bolje istrazim, javljam  Smile
@Roksab
Nisam video tu bateriju, ja znam samo za one kineske  Smile
Ali, ideja ti nije losa, moram da proverim i za moj Touch  Smile Smile
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple iPhone
zasto ruzniji?? Jedino ako mislite na onu kinesku... postoji i original HTC-ova od 1350mAh

Ruzniji jer extended baterija ima svoj poklopac....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.