Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 174468 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
kratko ali jebitačno

PPC - Phone Per Crap
Smile Mali off - procitao sam jos odavno na gsmareni da su nezadovoljni korisnici BenqSiemens telefona nadenuli novo ime omrazenoj im firmi: BullShit...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
mada, moram da se dopunim, mislim da kod 9100 recimo, nisam "ogranicen" olovcicom nego da, zbog qwerty tastature, mogu da cackam programe itd, ne koristeci olovcicu!
ako nije tako, ispravite me sto pre  Smile Smile

Smile
zna li neko odgovor?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ne može , isto mora olovčica ali gadjaš po tastaturi  Smile Smile  , shala ...  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Sto se tice PPC- a vidim da i kod nas sve vise ljudi ih koriste. Inace svi znate kada se pojavi nsto novo odmah je i skupo. Mislim da ce za nekoliko godina da im padne cena.
Ma ubiše se od kupovine PDA/PPC uredjaja, već se na svakom ćošku prodaju izmedju Java i Symbian modela Smile Smile ... daj bre ... pa na celoj kugli zemaljskoj je prodaja PDA/PPC uredjaja sa WM sedam puta manja nego uredjaja baziranih na Symbian OS-u i o tome postoje zvanični statistički podaci i sada se tu lože neupućeni u to da je recimo: "moj komšija kupio PPC i odmah samim tim to treba da podrazumeva verovatno jeli da u globalu tj. automatski više kupuje takve uredjaje i cela nacija...
Problem je u tome što se nije pojavilo ništa novo što ne postoji već više od 5 godina na tržištu ... i ne može se tvrditi da se WM uredjaji pojavili juče i da je to još novo pa mora da košta ....

Na kraju krajeva svi Qtek uredjaji o kojima ovde raspravljamo su stari već dve godine, tj., pojavili se u prodaji još pre dve godine i automatski im se cena održava zato što se takvi uredjaji i ne smatraju mobilnim telefonima ili komercijalnim instant spravama već igračkama za poslovne ljude na zapadu koji imaju platu od 5000€ i samim tim mogućnost i da plate takve "zajebancije"...
pa cek tebe ako PPC telefon smori za par dana-koji ima mnogo funkicja i zajebancija-tj. mnogo vise nego nokia n70,nerazumem Smile.Pre bi te do sada n70 smorio 100 puta...
Jesi li ti ikada pročačkao "zajebancije" kod PPC pa tvrdiš to na osnovu iskustva, ili voliš tek onako da pretpostavljaš jer eto to tebi predstavlja zadovoljstvo ...?!?
Daj molim te, objasni koje su "funkcije" koje ima viška PPC u odnosu na N70 kada već znaš ili neki Symbian aparat uopšteno?!?

Mnogo bogatiji i aktivniji Today Screen, recimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
Mnogo bogatiji i aktivniji Today Screen, recimo...
Eh Laki, ako ovo ne vrši posao kod mob. telefona, stvarno ne znam šta bi bilo korisnije od toga.... To je po meni šminka i ništa dalje i ništa korisnije. Ja ne vidim da iko koristi i upise u kalendar od 99% članova ovog foruma, da ne govorimo o naprednijim mogućnostima, dok se ovde kao pozivamo na ovakve sitnice kozmetičke prirode ...
No, neko valjda primećuje i pridaje pažnju nečemu što drugima ne predstavlja preteranu važnost .... ili je to odlika ovog OS-a koja jeli mora biti napomenuta kako bi se razlikovao od drugog ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Jok, jok. Ja ne bih mogao da zamislim tel. bez par unosa beleski, podsetnika... A ni ti, znam. Smile
Elem, E61 ima tu prednost da omogucava solidan unos beleski na Today screen, ali mi ni to nije dovoljno i tu Win Mobile prednjaci.
Inace, samo maaaaalo Off: i dalje mislim da UIQ 3 ima najlepsi UI do sada. Ne znam zasto, ali izgleda fenomenalno.
Ali sto se tice brzine i aplikacija...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung L870
mada, moram da se dopunim, mislim da kod 9100 recimo, nisam "ogranicen" olovcicom nego da, zbog qwerty tastature, mogu da cackam programe itd, ne koristeci olovcicu!
ako nije tako, ispravite me sto pre  Smile Smile

Smile
zna li neko odgovor?

Cinimise da je saki pricao da moze, aj pitacu ga. Ali Sam naziv je TouchScreen, tako da bi trebalo da radi i vez olovke.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile

Evo ovako:

Posedujem PDA Pocket PC uredjaj marke 02 (Oxygen) model XDA Zink.
Kupljen je na Tajlandu u jednom mobile Shop-u. Ima OS Mobile Windows 5.0

Kada sam stavio Telenor karticu u njega sve je radilo savrseno. Podesio sam i GPRS iako je stvarcica namenjena istocnom trzistu!

Jedini problem koji mi se javlja je da mi konstantno i intenzivno dolaze (svakih par minuta, a nekada i vise u minuti) poruka (Notification message) koje mi javljaju u kom sam mestu, odnosno nesto kao poruka operatera koji je repetitor u pitanju...

Da li postoji opcija da se to iskljuci, neka opcija kao recimo "display info cell" ili slicno?

Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.8.1)
imam qtek s100 i na njemu imam nemacki jezik da li neko moze da mi kaze kako da ubacim engleski gde da skinem s neta ili bilo sta!!!! moze i na mail vujicb83@gmail.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.