Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 174562 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
na WM6 je to navodno ispravljeno, to sa signalom  Smile
Kakve to veze ima sa modelom koji se pojavio pre tri godine?!? Tada nije ni bila "6" cifra u godini pobogu?!?
Znači, onaj ko ga je kupio je samo tri godine trebao da čeka ispravku u OS-u kako bi najzad taj uredjaj mogao da koristi i za telefoniranje pored ostalog?!? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
da  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Ma nista nije ispravljeno sa wm6,u vezi signala! Isto s...., drugo pakovanje. Signal varira i nestaje na mestima gde nikako to nebi trebalo. Wm6 donosi samo kozmeticke promene i nista vise! Taj problem mi tako ide na nerve da mi dodje da izlomim ovaj 8310.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson X1 Nokia N97
 Smile  imam dopod c858,dobio sam ga na poklon ali je na japanskom jeziku. Kad ga ukljucim pojavi se nesto i treba da ukucam neki broj al ne znam koji jer sve pise na japanskom.
Moze neko da mi kaze kako da instaliran drugi windows mobile i kako,treba ce mi drajveri i windows mobile.
Hvala Smile
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ajde da vidim ako ne izbije neka revolucija na temi, da li je moguce da pokusamo da damo svoje konstruktivne predloge i napisemo listu od par, recimo tri top modela sa wm platformom. Kao sto znate symbian v3 je izgleda pukao, tako da treba razmisljati o alternativi. Meni je zelja da makar pokusam da koristim wm i vidim sta i koliko nudi. Ono sto sam ja do sada saznao je da svima nesto fali, uglavnom hardverski, a izgleda da im je generalno problem signal, sto ako ne moze da se resi onda je sve to veliko sranje. Znaci ako moze recimo top3 modela sa wm i ako zelite neko objasnjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
znas kako, ne treba jos uvek odustajati od Symbian-a  Smile
po meni, QTek 9600 je dosta dobar uredjaj!
pa onda recimo Palm Treo 750....
ok, i Nokia telefonima uvek po nesto fali, tako da to nije problem...... problem je prijem signala, visoka cena, nemogucnost nalazenja bilo kakve dodatne opreme kod nas, servisa koji moze nesto da popravi.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Ma voleo bih da probam wm. Svakim danom nokija pre svega me sve vise nervira i sticem sve vecu odbojnost. Hteo bih iz inata da kupim nesto drugo i da za*ebem nokiju. Nerivara me sto ovde niko ne uvozi nista od wm telefona. Taj QTEK cija je to kompanija? Mislim znam za QTEK jos od ranije, ali nikada nisam saznao cija me kompanija. Da li vredi poksuavati da se nesto ovako nabavi iz inostranstva? Sta mislis o onim blackberry, recimo 8800 modelima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Ma voleo bih da probam wm. Svakim danom nokija pre svega me sve vise nervira i sticem sve vecu odbojnost. Hteo bih iz inata da kupim nesto drugo i da za*ebem nokiju.

hehe, vidis sta sam ja uzeo bas zbog toga sto me Nokia nervira  Smile
mislim da su i po inostranstvu skupi PPC  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa pazi, ovaj Treo 750 vidim na nekom sajtu pise 299$. To je oko 250 eur. Jbg, za te pare ne mozes da kupis ni jedan telefon V3. E sad, to je u Americi, sto znaci da bi ovde kostao bar 350 eur. Ali opet ako je N95 545 eur, valjda onda ovo vredi 350 eur.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
da, video sam i ja te cene u Americi....
ovde (u evropi) su skupi, gledao moj ortak na nekom nemackom sajtu, ne secam se na kom........
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.