Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 187725 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Procistio sam konektore i dalje isto,prepoznao je uredjaj na par sekundi i opet prijavljuje da ne prepoznaje uredjaj, a posle hard reset-a ni wifi nije proradio, kad instaliram wifi monster prijavljuje mi da nema uredjaj koji bi primio signal mreze. Verovatno su neki drajveri u telefonu ili nesto slicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Bravo
@romeo79, meni se cini da je problem sa nekom od aplikacija koje instaliras. Cini mi se da se to kod mene ranije desavalo kad sam koristio WM5torage, PhoneAlarm, mada moze biti i do neke druge app. Mogao bi da nabrojis koje to sve programe redovno instaliras. Ako se problem  ponovo javi, resenje je (mozda) sledece: pokreni File Explorer, kad otvoris root proveri da nemas slucajno foldere Storage Card i Storage Card2. Ako je tako, trebalo bi da je Storage Card folder gotovo prazan (videces samo Messaging i jos nesto), a Storage Card2 sadrzi sve ono sto imas na memo kartici. Kad se uveris da stvari tako stoje, obrisi folder Storage Card i restartuj fon nakon toga. Trebalo bi da je sve ok. Naravno, jednostavnije je da pratis kada ce se problem pojaviti, tj. valja videti koja app je uzrok problema.

@nokiaforeverrr, nemoj da te mrzi nego procitaj nekoliko strana unazad i uradi sve ono sto smo i bakareliju preporucivali, kako bi dosao do resenja za USB konekciju. WiFi problem ne mora da ima ikakve veze sa USB problemom, npr. moze se desiti cak i da je hardver u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
@romeo79, meni se cini da je problem sa nekom od aplikacija koje instaliras. Cini mi se da se to kod mene ranije desavalo kad sam koristio WM5torage, PhoneAlarm, mada moze biti i do neke druge app. Mogao bi da nabrojis koje to sve programe redovno instaliras. Ako se problem  ponovo javi, resenje je (mozda) sledece: pokreni File Explorer, kad otvoris root proveri da nemas slucajno foldere Storage Card i Storage Card2. Ako je tako, trebalo bi da je Storage Card folder gotovo prazan (videces samo Messaging i jos nesto), a Storage Card2 sadrzi sve ono sto imas na memo kartici. Kad se uveris da stvari tako stoje, obrisi folder Storage Card i restartuj fon nakon toga. Trebalo bi da je sve ok. Naravno, jednostavnije je da pratis kada ce se problem pojaviti, tj. valja videti koja app je uzrok problema.

-@romeo79 Kingstone ,cak u 60% slucajeva,zna da pravi problem. Nema "najbolje" kartice za telefon,vec gledaj u kojoj klasi uzimas. (2,3,4...) od ovih kartica koje sam ti naveo (Transcend,SanDisc) ...
   -S`obzirom da je Kingstone bio (mozda i ostao) vodeca firma vezano za memory,mnogi rade kopije.... kod nas u Srbiji, Kingstone je najlosije resenje,upravo zbog losih kopija.... ali o tome u odgovarajucoj temi.

Baci....

oko

Prvo probaj wayfaringpilgrim-ov post (uputstvo) ,pa ako ne upali,menjaj karticu,jer 99% je do nje problem !  Smile

@nokiaforeverrr, nemoj da te mrzi nego procitaj nekoliko strana unazad i uradi sve ono sto smo i bakareliju preporucivali, kako bi dosao do resenja za USB konekciju. WiFi problem ne mora da ima ikakve veze sa USB problemom, npr. moze se desiti cak i da je hardver u pitanju.

-gomila problema se moze resiti citanjem Burek foruma,ali,izgleda da je lakse postaviti pitanje.... Smile
         Kada bi neko od "doktora" za PPC (kao ston su,wayfaringpilgrim,Mikele,matrix,ThePhilosopher....etc....) poceli da naplacuju svoje postove (resenja),da vidis kako bi se citalo... Smile

Nisam hteo da ispadnem grub,ali..... Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 17:59:09 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Procitao sam ja to jos pre mesec dana i pokusao da resim problem, ali nije uspelo. Sada sam odvojio opet vremena da se bacim na resavanje problema ako je uopste moguce, nije mi i dalje jasno sta se desava, pokusao sam opet da ga prikljucim na pc ali nista, sad skidam neki oficijalni rom da probam da ubacim, pokusao sam i radio verziju da ubacim,ali na telefonu samo pise loading... i nista se ne desava, osim sto se posle nekog vremena pocne zagrevati sa zadnje strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Jel radi opste nekom na msn mail da moze da podize i salje imailove preko msn-a?
Postavih temu ali nitko ne odgovara ili nece ili nitko ne zna sto cisto sumnjam.
Evo da malo pojasnim konekcija je preko gprs-a vipovog,msn je instaliran i chat radi odlicno kako na msn i drugom programu nimbuzzu koji podrzava i skajp i msn odjednom.Medjutim nema opcije za podizanje emalova sa hotmaila gde imam adresu,ili to ne moze ili ja ne zanam podesiti zato pomoc bi mi dobro dosla.Imam n95 osam giga i na njoj sve radi pa cak podizanje i slanje imelova,dok na i8910 nece?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Procitao sam ja to jos pre mesec dana i pokusao da resim problem, ali nije uspelo. Sada sam odvojio opet vremena da se bacim na resavanje problema ako je uopste moguce, nije mi i dalje jasno sta se desava, pokusao sam opet da ga prikljucim na pc ali nista, sad skidam neki oficijalni rom da probam da ubacim, pokusao sam i radio verziju da ubacim,ali na telefonu samo pise loading... i nista se ne desava, osim sto se posle nekog vremena pocne zagrevati sa zadnje strane.

-to sto se zagreva sa zadnje strane je sto se baterija u isto vreme puni i prazni,a to sto pise "loading" i dalje nista,to je 99% hardverski problem,jer pinovi koji su zaduzeni za konekciju sa PC-em nisu ispravni. "Loading" kada stoji sve vreme,nije stabilna veza. Imao sam isti problem,pa sam ROM ubacio sa kartice....Znaci,ne mora da znaci,ako se telefon puni dok je konektovan,da je usb  ispravan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Jel radi opste nekom na msn mail da moze da podize i salje imailove preko msn-a?
Postavih temu ali nitko ne odgovara ili nece ili nitko ne zna sto cisto sumnjam.
Evo da malo pojasnim konekcija je preko gprs-a vipovog,msn je instaliran i chat radi odlicno kako na msn i drugom programu nimbuzzu koji podrzava i skajp i msn odjednom.Medjutim nema opcije za podizanje emalova sa hotmaila gde imam adresu,ili to ne moze ili ja ne zanam podesiti zato pomoc bi mi dobro dosla.Imam n95 osam giga i na njoj sve radi pa cak podizanje i slanje imelova,dok na i8910 nece?

-mislim da tvoj model ne spada u Pocket PC,tako da si omasio temu....
    Jesi li probao sa mail klijentom (bilo kojim) da skupis mail ? Da li si probao neki drugi nalog (Gmail,Yahoo...etc) ?

Ne stisnuh "izmeni" ....  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 19:28:15 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Niste me razumeli, kada prikljucim telefon sve je ok negde oko 10 do 15 sekundi i posle se izgubi konekcija. Ja hocu da ubacim drugi rom preko kartice nego ne mogu da mu promenim SPL. Znaci kad ga prikljucim pokaze mi lepo telefon i sve je super, i ja ga uopste ne diram i samo odjednom se diskonektuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Bravo
Posto tvrdis da si probao sve sto smo ranije preporucivali drugom clanu, to znaci da si cekirao/odcekirao "enable faster data synchronization", proverio radi li na drugom PCu, nosio u servis itd.? Dakle, bas sve si probao sto je pominjano?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
u servis nisam nosio telefon, to mi je poslednja opcija, u mestu gde ja zivim mislim da niko nije strucan da ga popravi tako da bih morao da ga saljem za Beograd, ali mi nije jasno zbog cega posle 15 sekundi izgubi konekciju, pokusacu sutra da ponovo podignem sistem na kompu i da probam ponovo, mogucnosti da pokusam na drugi kompijuter je sad iskljucena jer trenutno nemam kod koga da odem da prikljucim telefon iz vise razloga koje ne bih da navodim. Ne znam da li postoji neki rom oficijalni koji bi mogao da ubacim preko SD kartice a da ne menjam SPL 1.54.0000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.