Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 187618 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung galaxys I9000
Kada instaliram veci broj programa na mem. karticu, posle nekog vremena svi ti progami)koji su na kartici) nece da rade.Izbacuje mi da nedostaje neki fajl u programu.Posle toga uradim hard reset telefon sve instaliram ponovo, ali posle par dana desi se isto.U telefonu je kingstone kartica od 2gb
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Kada instaliram veci broj programa na mem. karticu, posle nekog vremena svi ti progami)koji su na kartici) nece da rade.Izbacuje mi da nedostaje neki fajl u programu.Posle toga uradim hard reset telefon sve instaliram ponovo, ali posle par dana desi se isto.U telefonu je kingstone kartica od 2gb

-uradi "BackUp" kartice,pa onda formatiraj na PC-u (Flat32) ,zatim uradi "restore" na karticu...
    ...ako se pojavi isti problem,menjaj karticu i gadjaj drugog proizvodjaca.... ( Transcend,SanDisc....etc...)
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 15:21:06 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Problem sa HTC HD,ustvari ubacivao sam mnoge programe u telefon i prestao je da mi radi USB, odnosno telefon se puni, ali komp ga ne prepoznaje, pokusao sam da oborim sistem i to nije pomoglo, osim toga ne radi mi ni bezicna mreza na telefonu, mislim i ona je prestala da radi iz nepoznatih razloga, prijavljuje kao da nema uredjej za bezicnu mrezu,telefon je super radio kad sam ga kupio,ali sad imam problem SPL je 1.54.0000 i nikako ne mogu da ga promenim da bi ubacio drugi softver. Procitao sam problem koji je slican kao moji ali kod mene ne vidim nista da bi mislio da je do konekcije kabla i telefona, ipak mislim da je u pitanju softver, ponekad kad prikljucim telefon na komp on ga prepozna na par sekundi i opet ista prica. Zanima me da li mogu nekako da promenim SPL koristeci SD karticu, inace sve sam drugo pripremio za ubacivanje novog softvera preko SD kartice. Pokusao sam i Hard Reset, ali nista.Jos jedna zanimljiva stvar, jednom mi je cak izbacio u bootloader modu da je povezan sa kompom preko USB ali ni tada nisam mogao nista da ucinim jer svaki pokusaj da promenim SPL mi je prijavljivao gresku sa konekcijom. Unapred zahvalan na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Imas na XDA tutorijal za flashovanje sa kartice. Ja sumnjam da mozda imas problem sa kablom (kabal pomalo neispravan). Prvo probaj sa nekim drugim.

Elem moras odraditi HARD SPL (tvoja verzija pokazuje da nije odradjen) ako zelis da menjas ROM.

Sto se wireless-a tice probaj da promenis radio rom (to se jos i najbrze menja) ali opet moras imati hard spl...

Da li si probao sa programom WMStorage da resis problem? Predstavljen je u sekciji za programe za WM.

Cini mi se da je i Backareli nedavno imao neki problem sa USB-om, pa prelistaj ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pokusao sam sa tim programom, ali nista, pokusao sam i sa drugim kablom i stalno mi prijavljuje da ne prepoznaje uredjaj, skinuo sam hard-spl ali i on trazi konekciju sa kompjuterom, ne mogu da nadjem na tom sajtu hspl koji se instalira sa sd kartice. Ako neko zna moze da mi pomogne i na pp. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Izgleda da za blackstone ne moze Hard SPL preko SD kartice  Smile Sada sam proverio na XDA... (pitao jedan lik, dobio od moderatora poruku da ne moze i thread je closed)

Elem malo sam trazio i javio se jedan lik koji je imao tvoj problem (tj iste simptome). Resio je problem na sledeci nacin:

i had similar probs ...
went to regedit, local maschine, software, microsoft, windows ce services and changed to (1) the key: susbdevice

after this no problems anymore
it seems that a program installation changes this number from 1 to 0.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung galaxys I9000

-uradi "BackUp" kartice,pa onda formatiraj na PC-u (Flat32) ,zatim uradi "restore" na karticu...
    ...ako se pojavi isti problem,menjaj karticu i gadjaj drugog proizvodjaca.... ( Transcend,SanDisc....etc...)

Sve sam to radio ali opet isto.Doduse nisam menjao karticu.Koja je najbolja za moj telefon i  koliko gb najvise moze da radi u telefonu(mislim na karticu).
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pokusao sam i to u services da promenim, ali kod mene nema susbdevice, tako da ne mogu da promenim taj kljuc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
@nokiaforeverrr
Probaj da menjas kabal kao sto ti je vec receno,  probaj na drugom PC-u da li ti vidi telefon, probaj da ocistis konektor na telefonu...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 10:33:50 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC P3600
Covek je rekao da mu ne radi wifi, sumnjam da je kabal
IP sačuvana
social share
U sumrak je i patuljkova senka velika...
Da je trebalo biti onako kao sto nije, ne bi bilo ovako kao sto jeste... "Sine, nikad ne veruj zeni koja laze!!!..."
Menjam 100 l vrhunske sljivovice za HTC Touch HD Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.