2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje Australijan Open  (Pročitano 18385 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ja mislim da mu je osnovna greska sto ne igra atp turnire.. makar i slabije.. nego poene kupi po chelengerima i fjucersima..
Problem mu je sto za svaki turnir mora da prodje kvalifikacije, mada se i ja slazem da bi mu to dosta pomoglo! Videcemo mozda nas i poslusa Smile
Pa ne bi morao.. on je ~ 125 u svetu bio pre pocetka Opena..  Na velikim turnirima morao bi da prolazi kvalifikaicije, na manjim atp turnirima verovatno ne bi.. X puta se desavalo da gledamo nekog od nasih kako je 3-4 nosilac a nije ni u 15 na svetu...
Tipsarevic je bio isto plasiran ko on prosle godine, pa je skocio u top 70... vidi sta je sve igrao..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N79
Zar nije lepo videti tabelu država posle trećeg kola na AO? Srbija je sada na prvom mestu Smile

http://www.australianopen.com/en_AU/bios/nations/scoreboard.html
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
AO: Šesti dan

Posle šestog dana Otvorenog prvenstva Australije biće poznati svi parovi 1/8 finala u obe konkurencije. Ana Ivanović je jedina srpska predstavnica koja izlazi na teren u singlu, dok Nenad Zimonjić i Jelena Janković počinju takmičenje u miksu. Program počine u 1 ujutru.

Protivnica našoj teniserki u trećem kolu je 22-godišnja Vera Zvonareva. Ruskinja je veoma lako stigla do duela sa Ivanovićevom, pošto je na početku takmičenja bila bolja od Izraelke Obziler (6:3, 6:4), a u drugoj rundi od Tamire Pašek sa 6:1, 6:3. U karijeri je osvojila pet titula, a najbolji rezultat na gren slemovima joj je četvrtfinale Rolan Garosa 2003. godine. Jedini dosadašnji duel dve teniserke bio je u Varšavi 2004. godine, a Ana je slavila sa 6:2 6:4. Meč je treći po redu, posle jednog muškog i jednog ženskog singla, na Margaret Kort areni.

Srpski miks za prve protivnike ima slovačko-indijsku kombinaciju Bupati-Hantuhova, a meč je poslednji na programu na terenu broj 13.

Prvi nosilac Marija Šarapova, zajedno sa Italijankom Garbin, otvara dan na Rod Lejver areni. Martina Hinigis igra sa Nakamurom iz Japana, a veoma interesantan meč očekuje se između domaće teniserke Ališe Molik i osmog nosioca Pati Šnider. Tesan duel bi mogao da bude između Dinare Safine i Na Li iz Kine, a četvrta nositeljka Kim Klajsters sastaje se sa Ukrajinkom Bondarenko. Ana Čakvetadze za protvnicu ima Jelenu Kostanić, a Danijela Hantuhova Amerikanku Harklroud.

U muškoj konkurenciji očekuju se veoma neizvesni mečevi, pre svega na Rod Lejveru gde se sastaju Lejton Hjuit i Fernando Gonzales, ali i na terenu broj 3 gde trinaesti nosilac Tomas Berdih igra sa Dmitrijem Tursunovom iz Rusije. Džejms Blejk bi, u meču dvojice Amerikanaca, trebalo da ima lak posao sa Robijem Đineprijem, kao i drugi nosilac Rafael Nadal sa Stanislasom Vavrinkom iz Švajcarske. Fabris Santoro, partner Nenada Zimonjića u dublu, pokušaće da napravi iznenađenje protiv Nikolaja Davidenka, trećeg nosioca. David Nalbandijan će imati ozbiljnog protivnika u Grožanu, a njegov sunarodnik Čela izlazi na dvoboj Endiju Mareju. Dvanaesti nosilac Tomi Has ne bi trebalo da ima problema sa Florijanom Majerom.
 Priredio: Saša Ozmo

----------------------------------------------

Đoković vs. Federer u 1/8 finala

Novak Đoković je uspeo da se plasira u osminu finala Australijen opena, pobedivši u trećem kolu Tajlanđanina Danaia Udomčokea sa 3:1 u setovima (6:3, 6:4, 5:7, 6:1).

Prolaz u osminu finala nije bio nimalo naivan i lagan, kao što je moglo da se pretpostavi. U prvom setu, Novak siguran na svoj servis, u prva dva gema na servis protivnika blizu ostvarenja brejka, ali bez uspeha. Ipak, pri rezultatu 4:3 u gemovima za našeg tenisera, Novak uspeva da napravi brejk, da bi potom iskoristio svoj servis i stigao do vođstva od 1:0 u setovima.

U drugom setu, još neizvesnije, iako je Đoković već u trećem gemu oduzeo servis protivniku. Činilo se da će ostatak seta rutinski privesti kraju. Međutim, Tajlanđanin se nije predavao. Gemove na svoj servis je dobijao, dok je u nekoliko navrata bio veoma blizu osvajanja brejka, poslednji put u desetom setu. Ipak, naš teniser osvaja poslednji gem i povećava prednost na 2:0.

Deficit od 2:0 u setovima nije bio "dovoljan" Udomčokeu da se ranije preda i dopusti Đokoviću da lakše dođe do trijumfa. Naprotiv. Na samom startu Novak pravi brejk i već u sledećem, Tajlanđanin uzvraća istom merom. Posle rezultata, 2:2, naš teniser ponovo osvaja gem na servis protivnika. Do desetog gema, rivali sigurni na svoj servis. Pri rezultatu 5:4 za Đokovića, naš teniser nedovoljno koncentrisan, serijom grešaka dopušta Tajlanđaninu prvo da napravi brejk i stigne do izjednačenja, a potom i do vođstva od 6:5. U 12. gemu nove greške našeg tenisera i bilo je jasno da će Udomčoke ipak uspeti da se vrati u meč. 

Četvrti set Udomčoke je započeo vođstvom na svoj servis. Međutim, nakon toga dešava se potpuni preokret i stvari dolaze na svoje mesto. Prema principu "spojenih sudova", Đoković smanjuje broj grešaka, Tajlanđanin ih povećava. Kao rezultat svega toga, naš teniser osvaja šest gemova i meč konačno pobednički završava.

Kada se sve uzme u obzir, bio je to duel sa mnogo lepih poena. Tajlanđanin nakon eliminacije Huana Karlosa Ferera, igrao je pomalo uplašeno na startu meča, što se često manifestovalo prilično neuspešnim prvim servisom. Ipak, kako je meč odmicao sve sigurniji, sve tvrđi protivnik, koji se ni u jednom trenutku nije predavao. Oba tenisera nagrađivala su svog protivnika aplauzom za svaki efektno završen poen. Vodafoun Arena i ovaj put sa velikim brojem naših navijača, a kako je ovo zdanje pokriveno, kiša je uzaludno padala tih nekoliko sati nad Melburnom. 

U osmini finala, Đoković će igrati protiv starog znanca Federera koji je sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 7:6) pobedio Mihaila Južnjeg. Priredio: Zoran Panjković

-------------------------------------------

Jelena Janković na Serenu Vilijams

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije.

U trećoj rundi uvodnog gren slem turnira sezone ona je savladala Beloruskinju Viktoriju Azarenko rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Jelena je tokom celog meča bila u prednosti, zahvaljujući tome što je mnogo manje grešila od protivnice (44-20 u neiznuđenim greškama).

Meč je trajao 93 minuta i doneo devet brejkova (6 puta za Jelenu, 3 puta za Viktoriju).

Jankovićeva, koja je 11. nositeljka turnira u Melburnu, u narednoj rundi sastaće se sa Amerikankom Serenom Vilijams.

Serena je u trećoj rundi pobedila petu nositeljku turnira, Ruskinju Nađu Petrovu rezultatom 1:6, 7:5, 6:3.

Velika borba završena je posle više od dva sata igre, a meč je obeležio čak 21 as udarac, nesvakidašnji skor za ženski tenis (11-10 za Serenu).

Ruskinja je imala prednost od 1:0 u setovima i 5:3 u drugom setu, ali se Amerikanka probudila u pravom trenutku i izborila veliki preokret.

Jelena i Serena sastale su se tri puta u karijeri. Amerikanka je dobila prvi meč (San Dijego, 2004), a naša teniserka preostala dva, u Dubaiju pretprošle i Sereninom Los Anđelesu prošle godine. U ta dva duela američka teniserka ukupno je osvojila deset gemova.
Priredio: Vladimir Novaković

----------------------------------------------------

Federer uveren u pobedu nad Noletom

Najbolji teniser sveta Švajcarac Rože Federer, uveren je da neće imati problema u duelu sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, kada se u nedelju sastanu u osmini finala Otvorenog prvenstva Australije.

Federer je u petak, u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije, ostvario 32. uzastopnu pobedu, posle koje je rekao da je uveren da će upisati i 33. trijumf, kada se bude borio sa 14. nosiocem, 20-godišnjim Đokovićem.

"Prošle godine sam sa njim igrao dva puta, i oba puta sam pobedio", podsetio je Federer. "On je sigurno napredovao od tada. Mladi igrači brzo napreduju", dodao je Švajcarac.

"Izgleda da on igra dosta dobro, ali naravno da sam ja veliki favorit", kazao je Federer, dodajući da je ovo "možda Đokovićev veliki trenutak, kojim bi mogao da stvori ime".

"Ali, on je već takvu šansu propustio dva puta. Obično kada nekog pobedim dva puta, znam kako da igram s njim. Nadam se da ću to i ovog puta iskoristiti", kazao je Federer.
Priredio: Vladimir Novaković

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Kad igraju sutra nasi? Ana nocas u pola pet,za mene previse...Bilo bi dobro kad bi bar neko od nasih sutra u 1.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N79
Sutra jedino još igraju Jelena i Zimonjić u doublu protiv Mahesh Bhupathi (IND) i Daniela Hantuchova (SVK). Ali i oni će otprilike u to vreme pošto igraju četvrti meč po redu na terenu broj 13. Valjda neće biti baksuzan teren Smile
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ana nije mogla da se prepozna Smile Zvonareva je zgazila 6:1  6:2 Smile mada mora se priznati i da Zvonareva odavno nije ovako dobro igraa, mislim da je umala samo 9 neiznudjenih gresaka
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Gledao skoro ceo drugi set,klasicno presavijanje...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Masakr.... kuku..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ne znam sta da kazem,razocaran sam,a nocas tek....bice tesko,treba nam jedno cudo
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ja Anu nisam prepoznao, ova Ruskinja je servirala iigrala kao luda.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.218 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.