2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počinje Australijan Open  (Pročitano 18511 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Srpska teniserka se plasirala u drugo kolo turnira Australijen opena

Perfektno! Ana 6:2, 6:0!
Ana Ivanović je uspešno startovala u Melburnu. Srpska teniserka je za svega 56 minuta završila posao oko plasmana u drugu rundu, pobedom nad 58. igračicom sveta Vanijom King, 6:2, 6:0. Tako je srpska teniserka ekspresnom pobedom izbegla pravi pakao na terenu, jer je veliki broj mečeva u popodnevnom programu po australijskom vremenu odložen zbog strahovite vrućine.

Ana je u prvom setu povela sa 3:0, a onda je dozvolila protivnici da se vrati u igru, 2:3. To je ipak bilo sve od Amerikanke, jer je beogradska teniserka dobila devet narednih gemova.

- Zadovoljna sam svojom igrom u prvom kolu. Na početku meča moj servis nije bio dobar, ali sam ga popravila u nastavku, čak sam imala i jedan as na drugi servis - kaže Ana koja se u drugom kolu sastaje sa Anješkom Radvanskom iz Poljske. Ona je pobedila Uzbekistanku Lepčenko sa 5:7, 6:3, 6:2.

Teniseri obično kažu da je start najteži. Mnogi su očekivali da će Kingova pružiti žešći otpor, ali ona je bila potpuno van meča.

- Prvi duel na grend slem turniru je uvek težak, to je sigurno, ali srećna sam što mogu da se fokusiram na naredni zadatak, a da nisam potrošila mnogo snage na startu. Dobro sam vežbala, naročito izlazak na mrežu. Zadovoljna sam tim segmentom igre, jer sam dosta poena osvojila na taj način. U prvom setu sam napravila brejk dva puta, a onda sam počela da grešim - kaže Ivanovićeva.

Po završetku ovog meča stvari su postale neizdržive. Temperatura u hladu bila je preko 39 stepeni, a na terenu daleko veća. Ceh umalo nije platila Marija Šarapova, prvi nosilac na turniru. Ruskinja je posle velikih napora i ukazane medicinske pomoći zbog iscrpljenosti pobedila na razliku u trećem setu, 6:3, 4:6, 9:7.

- Bilo je prevruće, mozak mi je proključao! Ne možete da razmišljate šta treba da radite po takvoj temperaturi. Ovo je fizičko iscrpljivanje. Bila bih stvarno nesrećna da sam izgubila meč. Ipak, ja nisam od onih koji odustaju i zato sam rešila da nastavim - rekla je Šarapova.

Po završetku ovog meča organizatori su rešili da na nekoliko časova prekinu mečeve zbog užasne vrućine.

Izvor
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Ilija zgromio Čilića

Mnogo se preoteklih dana pričalo o meču između Ilije Bozoljca i Marina Čilića. Pre svega zbog sukoba srpskih i hrvatskih navijača u nedelju, ali juče je u Melburnu bilo mirno. Kako na tribinama tako i na terenu, a beogradski teniser je protivniku prepustio svega sedam gemova, 6:2, 6:4, 6:1.

U drugoj rundi Bozoljca očekuje duel sa nekada drugim teniserom sveta, Tomijem Hasom iz Nemačke. On je juče u tri seta savladao Alberta Montanjesa iz Španije, 7:5, 6:1, 7:6.

Bozoljac je, mora se priznati, odlično servirao, pogodio je četiri asa, dok su u vinersima on i Čilić bili potpuno izjednačeni (20-20). Ono što je presudlilo bile su neiznuđene greške, a Hrvat ih je imao daleko više, 41 naspram 15 koliko je načinio Bozoljac. Zato je na kraju skor poena (84:53) bio ubedljiv u korist našeg tenisera.

Inače, meč je pomeren zbog velike vrućine, ali i bezbednosnih razloga. Igrao se na terenu 21. pred malim brojem gledalaca, a policija je na ulazu postavila metal detektore, kako bi se sprečilo unošenje neželjenih predmeta.

- Pokušali su da nas spreče, ali mi ćemo i dalje dolaziti da bodrimo naše tenisere. Nismo došli da pravimo nerede, važno nam je da navijamo i nadam se da će sve biti u redu - rekao je jedan momak iz grupe od stotinak navijača koji su nosili srpske zastave i druge dozvoljene rekvizite.

Organizatori takmičenja su najavili da će i ubuduće biti na oprezu i da će posebno motriti na navijače koji su izazvali incident u nedelju.

Izvor
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
I Jankoviceva i Djokovic igraju prve meceve na svojim terenima, na RTS-u prenose Djokovica od 01:00!

valjda je tad manja vrućina

To je 11h po lokalnom, nije bas najsrecniji termin, trebalo bi sto pre razbiti protivnika...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Међународно првенство Аустралије у тенису

Типсаревићев подвиг осујећен на плус 39

Несносна врућина истопила вођство од 2:0 у сетовима и меч-лопту код 5:2 против Налбандијана коме је наш играч предао у петом сету. – У другом колу: Бозољац – Хас, Ивановићева – Радвањска 

Јанко Типсаревић је водио с 2:0 у сетовима. Имао је меч-лопту код 5:2. По несносној врућини у Мелбурну се испоставило да је победа надохват руке била фатаморгана.
У друго коло на Међународном првенству Аустралије иде његов противник аргентински тенисер Давид Налбандијан, осмопласирани на светској ранг-листи. Наш играч је предао меч после три часа и 19 минута немогавши више да издржи под упеклом звездом. Резултат говори какав му се „скалп” измигољио – 6:7 (5:7), 4:6, 7:6 (7:2), 6:0, 2:1.

Низбрдо после меч-лопте

Типсаревић (64. на листи) још једном је показао да је на највећим турнирима много бољи него на такмичењима нижег степена. Расте му борбена готовост и мотив па се буди играч у којег су полагане велике наде када је био најбољи на свету у млађим категоријама и јуниорски победник у Мелбурну 2001. Сусрет с Налбандијаном, који, ето, остаје један од највећих фаворита за одлучујући мегдан с већ виђеним финалистом Федерером, можда је слика и прилика због чега је Типсаревић у професионалној конкуренцији и даље недоречен.

Имао је несвакидашњу шансу да буде јунак дана, а напослетку његову игру можемо да величамо само до пола утакмице. Једна неискоришћена меч-лопта пресудила је да од готовог почне да прави вересију и да се на плус 39 отопи и његова велика предност и његова снага. Да Аргентинац, који ће се у другом колу састати с најбољим тенисером Еквадора Николасом Лапентијем (69), није велики играч, клањао би се богу сунца. Веровао је, међутим, у себе као у антологијском финалу на завршном турниру у Шангају претпрошле године. Тријумфовао је, иако је губио с 2:0 у сетовима од – најбољег тенисера данашњице Федерера. Било је 6:7 (4:7), 6:7 (11:13), 6:2, 6:1, 7:6 (7:3).

Изнурени Типсаревић је после меча изјавио:

– Осећао сам умор од првог поена. Ово више нема везе с тенисом. Даље иде онај ко дуже издржи под сунцем.

Брзе победе па у хлад

Ана Ивановић је посао обавила за 56 минута, у првом мечу дана на „Водафоновој арени”. Следећи сусрети су играни под кровом. Наша тенисерка (14. на листи) савладала је као 13. носилац 17-годишњег дебитанта Американку Ванију Кинг (58) са 6:2, 6:0. Идући ривал јој је неугодна Пољакиња Агњешка Радвањска (59) која као и њена вршњакиња Кинг први пут учествује на главном турниру у Мелбурну. У једином одмеравању снага успешнија је била Ивановићева, прошле године у другом колу у Линцу са 6:2, 6:2. Брзи пробој Пољакиње међу 60 најбољих, учешће у четвртом колу на Вимблдону лане и полуфинале на јаком турниру у Луксембургу у финишу прошле сезоне, и то из квалификација па преко Венус Вилијамс и Јелене Дементјеве, најбоље су упозорење нашој играчици.

Даље иде и Илија Бозољац (126) који се за прво учешће на главном турниру изборио кроз квалификације. Исти пут је прошла и велика хрватска нада 17-годишњи Марин Чилић (171), али је дебитантску победу однео наш тенисер очитавши му лекцију за 79 минута са 6:2, 6:4, 6:1. Бозољац је добро сервирао, што му је најјаче оружје, а имао је готово трипут мању „трему” од ривала (15 наспрам 41 грешке). Следећи ривал му је 12. носилац најбољи немачки тенисер Томи Хас (12).

Бозољац је на неком од четири највећа турнира играо још само на „Ролан Гаросу” лане. Првог ривала после квалификација земљака Бориса Пашанског савладао је са 6:4, 6:3, 6:4, а затим је поклекао пред Шпанцем Томијом Робредом са 7:5, 6:2, 3:6, 6:1.

Очекивало се да ће Ивановићева да има тежи посао, али је крхка Американка, која је лане остварила неколико запажених резултата и прву победу на турнирима ВТА, постала беспомоћна чим је смањила вођство наше играчице с 3:0 на 3:2 у првом сету. Следећих девет гемова припало је Ивановићевој која ју је узела под своје. Даље је то био лакши тренинг. Наша тенисерка се размахала, а Кинг је немоћно статирала. Играла је Ивановићева и лепо за око користећи да млаке сервисе и ударце противника претаче у директне поене (29-3).

– Задовољна сам игром у првом мечу који је увек опасан. На почетку ме није служио сервис, али сам то поправила па сам чак остварила ас-поен из другог сервиса. Често сам ишла у поље с основне линије, добро сам се кретала. Сматрам да сам успешно применила игру коју вежбам на тренинзима, – рекла је Ивановићева захваљујући се земљацима који јој као и осталим нашим представницима дају драгоцену подршку с трибина.

Рано јутрос по нашем времену Новак Ђоковић је у другом колу играо против Шпанца Фелисијана Лопеза, а Јелена Јанковић против Шпанкиње Вирхиније Руано Пасквал. Обављен је и жреб за игру парова. Ненад Зимоњић и Француз Фабрис Санторо се састају као шести носиоци с Американцима Робертом Кендриком и Бобијем Рејнолдсом, а Ђоковић и Типсаревић с петим носиоцима Индијцем Леандером Паесом и Чехом Мартином Дамом. Јанковићева и Чехиња Јанета Хусарова (15. носиоци) играју у првом колу против Швајцаркиње Мартине Хингис и Рускиње Светлане Кузњецове.   

-----------------------------------------------------------

Јанковић и Зимоњић ипак заједно у миксу

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић и наш најуспешнији играч у дублу, Ненад Зимоњић, играће заједно у конкуренцији мешовитих парова на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну.

Занимљиво је да и Јанковић и Зимоњић на светским листама заузимају 11. позицију, с том разликом што је Јанковић на том месту у појединачној конкуренцији, а Зимоњић у дублу. Такође, у наведеним конкуренцијама обоје су првопласирани у шампионским тркама, за које се вреднију само резулатати у текућој години.

Зимоњић у својој колекцији има 14 АТП титула у дублу и исто толико финала, а најзначајнија у каријери су му два грен слем трофеја и то баш у микс конкуренцији. Први је освојио у Мелбурну 2004. са Рускињом Јеленом Бовином, а други прошле године на Отвореном првенству Француске у пару са словеначком играчицом Катрином Среботник.

Противници нашем пару у првом колу грен слем турнира у Мелбурну биће познати сутра, када је на програму жреб у тој конкуренцији.

-----------------------------------------------------------

Муке Шарапове и Хјуита

Важнији резултати првог кола – МУШКАРЦИ:
Налбандијан (осми носилац, Аргентина) – Типсаревић (Србија) 6:7 (5:7), 4:6, 7:6 (7:2), 6:0, 2:1 предаја нашег играча, Лапенти (Еквадор) – Мачкин (В. Британија) 6:4, 6:4, 6:2, О. Рохус (Белгија) – Гучоне (Аустралија) 3:6, 7:5, 7:5, 6:7 (4:7), 9:7, Грожан (28, Француска) – К. Рохус (Белгија) 6:2, 4:1 предаја Белгијанца, Милер (Луксембург) – Гаудио (Аргентина) 6:0, 4:6, 6:2, 6:3, Хас (12, Немачка) – Монтањес (Шпанија) 7:5, 6:1, 7:6 (7:3),  Мајер (Немачка) – Содерлинг (23, Шведска) 3:6, 6:4, 3.6, 6.4, 6:0, Давиденко (3, Русија) – Ројтман (Аргентина) 6:2, 7:5, 6:2, Турсунов (21, Русија) – Васке (Немачка) 5:7, 6:4, 6:3, 6:4, Санторо (Француска) – Куницин (Русија) 7:6 (7:5), 6:3, 6:0, Блејк (5, САД) – Моја (Шпанија) 7:6 (10:Smile, 6:2, 6:4, Зверев (Немачка) – Берер (Немачка) 6:4, 7:6 (7:1), 3:6, 6:4, Мареј (15, В. Британија) – Мартин (Шпанија) 6:0, 6:0, 6:1, Вавринка (31, Швајцарска) – Ким (САД) 6:1, 2:6, 6:4, 6:2, Хјуит (19, Аустралија) – Расел (САД) 3:6, 2:6, 6:3, 6:3, 6:3, Надал (2, Шпанија) – Кендрик (САД) 7:6 (8:6), 6:3, 6:2.

ЖЕНЕ: Ивановић (13, Србија) – Кинг (САД) 6:2, 6:0, Радвањска (Пољска) – Лапченко (Узбекистан) 5:7, 6:3, 6:2, Шарапова (1, Русија) – Пин (Француска) 6:3, 4:6, 9:7, Родионова (Русија) – Винчи (Италија) 6:3, 6:1, Чакветадзе (12, Русија) – Бамер (Аустрија) 6:4, 7:5, Костанић (Хрватска) – Фергусон (Аустралија) 7:5, 6:3, Стосур (28, Аустралија) – Закопалова (Чешка) 6:3, 6:1, Клајстерс (4, Белгија) – Бардина (Русија) 6:0, 6:0, Хингис (6, Швајцарска) – Деши (Француска) 6:0, 6:2, Мирза (Индија) – Савчук (Украјина) 6:3, 7:5.

Izvor

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Jelena Janković kao čuvarka plaže

Naša teniserka se u pauzi između mečeva zabavljala sa spasiocima u Melburnu
Janko Tipsarević se posle 199 minuta predao Davidu Nalbandijanu 6:7 (5:7), 4:6, 7:6 (7:2), 6:0, 2:1 u najzanimljivijem meču drugog kola Australijen opena. Srpski teniser, iscrpljen velikom vrućinom (temperatura oko 45 stepeni Celzijusa), više nije mogao da stoji i morao je da se povuče u svlačionicu.

MARATON - Strašno sam se loše osećao. U trećem setu, pri rezultatu 5:6, zatražio sam pomoć doktora. Srce mi je lupalo kao ludo, a onda je, za trenutak, stalo. Vrućina je bila nepodnošljiva. Meč se pretvorio u test izdržljvosti, da proverimo ko duže može da izdrži na Suncu. Nalbandijan je pobedio - izjavio je vidno razočarani Tipsarević.

Janko je u trećem setu vodio s 5:2, a u desetom gemu imao je i meč loptu. Novu šansu imao je pri 5:5 i 0:40 na servis argentinskog tenisera. Međutim...

- Na 2:5 u trećem setu video sam sebe u Argentini. Mislio sam da nema šta da tražim na terenu. Ipak, moj mlađi protivnik počeo je da gubi dah. Odlučio sam da se borim, iako sam bio „mrtav" umoran. Kao da nismo igrali tenis, već šah. Mislim da su organizatori pogrešili. Zbog vrućine su otkazali ostale mečeve a nas dvojicu su ostavili da se „kuvamo" - rekao je osmi nosilac Gren slem turnira u Melburnu.

Pobedu srpskom tenisu drugog dana Australijen opena donela je Ana Ivanović kojoj je trebalo 56 minuta da savlada Amerikanku Vanaju King - 6:2, 6:0.

- Slabo sam servirala na početku, ali su problemi kratko trajali. Dva „brejka" su mi pomogla da uhvatim ritam i američkoj teniserki nisam ostavila prostora da se vrati u meč. Da, zadovoljna sam - poručila je Ivanovićeva.

Ana u četvrtak igra s Poljakinjom Agneš Radvanskom koja je pobedila Varvaru Lepčenko (Uzbekistan) 5:7, 6:3, 6:2.

Organizatori su dnevne mečeve zbog toplote pomerili u noćne termine tako da je, negde posle ponoći po lokalnom vremenu, Ilija Bozoljac pobedio Marija Čilića - 6:2, 6:4, 6:1. Bozoljac u drugom kolu igra s Tomijem Hasom. Rano jutros igrali su Đoković - Lopez i Janković - Paskvale.

Jelena Janković je prvi slobodan dan provela s čuvarima plaže u luci u Melburnu. Slike otrivaju da se naša teniserka dobro provela u društvu australijskih spasilaca. Ako ništa, bar se rashladila od velikih vrućina.

Izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

janko.jpg
(29.85 KB, 370x183)
jelena.jpg
(54.29 KB, 580x150)
« Poslednja izmena: 17. Jan 2007, 06:32:15 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro

jelena dobila 6:2 6:2....bravo za jelenu,svaka cast

djole se mnogo mucio sa ovim.....

vodio 2:0 u setovima

a sa tribina se cuje .....jedite go...na mi smo sampioni....srbija srbija....mnogo smo brate emocionalni....

sudija ih je opominjao stalno,skoro u svakom gemu po jednom...najmanje

voditelj kaze "evo ih ti navijaci,najbucniji navijaci u istoriji tenisa"...sta ces kad su nasi,ne moze ni on covek da bude objektvin....

dolazi janko tipisarevic....navijaci vicu "javi se janko,javi se janko" svi gledaju u navijace,janko dize ruku i oni prestaju....sve to usred pauze izmedju dva servisa,a svi cekaju da janko sedne da bi mogao da se nastavi mech........mnogo smo bre "chudna nacija" sto rece voditelj najbucniji navijaci u istoriji tenisa....

iznervirali i ovog spanca,kaze covek "momci ili cete da prestanete ili cu ja da pozovem nekoga"...normalno mislio je na navijace djokovica.....prso covek...a i oni mu idu na jetru,napromasivao se za celu karijeru....

evo i slika djole je pobedio....3:0 u setovima,malo se namucio u drugom setu ali dobro....navijacima pripada 40% zasluge za to sto je tako lako dobio 3 set...znace shpanac za sledeci put....

najverovatnije se pada sa federerom ili choku...(kako vec)....

nije bilo mnogo toplo(bilo je dosta oblaka a i teren je drugaciji pa ima dosta zaklona),igledali su odmorno oboje po zavrsetku mecha,jelena posebno

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0117031608.jpg
(150.12 KB, 640x480)
0117032201.jpg
(163.26 KB, 640x480)
0117032209.jpg
(205.91 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
17/01/2007 | Izvor: B92, zvanicni sajt
AO: Jelena Janković u 3. kolu

Najbolje plasirana srpska teniserka, Jelena Janković, savladala je i drugu prepreku na Australijen Open-u.

Ona je u drugom kolu za 76 minuta pobedila Španjolku Virginiju Ruano Paskual sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2). Očekivan rasplet protiv nekada prvog dubl reketa na svetu, a sada 67. teniserke na WTA listi. Blagi oblik drame, viđen je početkom drugog seta, kada je Španjolka povela sa 2:0, ali to je ipak bilo sve od nje na ovom turniru, jer je Jelena vezala šest gemova i stigla do pobede.

Naša teniserka će u trećem kolu igrati protiv bolje iz duela Marion Bartoli (Francuska) - Viktorija Azarenka (Belorusija).
Priredio: Zoran Panjković

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola 
ovaj komentar za nase navijace je dobar....i nazalost ili na srecu tacan....inace bravo za jelenu i novaka...
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson W610
Sjajne vesti! Sad mi je dan triput lepsi  Smile Inace, ovo sa navijacima, mislim da neko treba da ih priuci ponasanju na teniskim tribinama, a ne ovako... Lepo je imati takvu podrsku iza sebe, ali mislm da su izabrali pogresan sport. I Spanci i Francuzi su bucni kad navijaju za svoje, ali ne moramo mi da smisljamo nove trendove u navijanju. Ocekujem baklje i himne na nekom od sledecih meceva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
AUS OPEN: Novak i Jelena lako medju 32

Srbija je u noći izmedju utorka i srede dobila dva predstavnika u trećoj rundi Australijan opena, pošto su Novak Djoković i Jelena Janković sa lakoćom slomili otpor rivala u okršajima drugog kola.

Djoković, četrnaesti nosilac, plasirao se medju najbolja 32 igrača na turniru, savladavši Španca Felisijana Lopeza rezultatom 3:0, po setovima 6:2, 7:5, 6:1.

Novak je morao da se malo pomuči samo u drugom delu igre, kada je vodio sa 5:2, a onda dozvolio Lopezu da izjednači na 5:5 i učini završnicu seta zanimljivom, a Djokovića prilično nervoznim. Ipak, kada je Španac u dvanaestom gemu, na svoj servis, poslao u aut tri loptice zaredom, mladi Beogradjanin je poveo sa 2:0 i onda mu je ostalo samo da rutinski privede posao kraju.

"Osećam se ugodno na terenu. Mislim da igram sa puno samopouzdanja i odlučnosti. Malo sam morao da se pomučim u drugom setu, ali nije bilo strašno. Drago mi je da sam izašao na kraj sa Lopezom", izjavio je Djoković nakon meča.

Iako se očekivalo da će u narednom meču za protivnika imati još jednog Španca, Huana Karlosa Ferera, taj scenario nije se pretvorio u realnost jer je Tajlandjanin Danai Udomčoke pobedio 24. "kosturaša" sa 3:1 - 7:6 (7:0), 7:5, 4:6, 6:1.

Udomčoke ima 26 godina, šest više od Djokovića, a na poslednjoj ATP listi zauzima 102. mesto.

"Novak i ja smo dobri prijatelji, pre nekoliko godina smo na jednom turniru čak bili dubl-partneri, ali sada je on daleko odskočio na ATP listi. On igra napadački tenis i veoma je teško pobediti ga. Ipak, ako budem odigrao dobro, sve je moguće. Već sam ostvario cilj i mogu da izadjem na teren potpuno rasterećen", smatra Udomčoke.

Ukoliko bude igrao kao u prva dva kola, naš teniser će imati velike šanse da prebrodi još jednu prepreku i probije se u osminu finala, gde bi ga čekao bolji iz meča Rože Federer (Švajcarska, prvi nosilac) - Mihail Južnji (Rusija, 25).

Mlada Beloruskinja čeka Jankovićevu

Jankovićeva će se u trećem kolu sastati sa 17-godišnjom Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom, 96. na WTA listi.

Jelena je u drugoj rundi "počistila" sa terena Španjolku Virhiniju Ruano Paskval sa 6:2, 6:2, dok je Azarenka eliminisala 18. nosioca, Francuskinju Marion Bartoli - 6:0, 7:5.

Ana Ivanović će svoj meč drugog kola protiv Poljakinje Agnješke Radvanske igrati oko tri časa posle ponoći, dok Ilija Bozoljac ide na 12. nosioca Tomija Hasa (Nemačka) u četvrtak od 9.30 časova po našem vremenu.

Osim pomenutih eliminacija Ferera i Bartoli, od nosilaca su ispale samo još Italijanka Frančeska Skjavone (14) i Japanka Ai Sugijama (23).

U konkurenciji tenisera nije bilo iznenadjenja, tako da su se u dalje takmičenje plasirali Federer, Endi Rodik, David Ferer, Radek Stepanek i Dominik Hrbati, dok se Marat Safin posle Nemca Bekera mučio i sa Izraelcem Selom, ali je ponovo uspeo da dobije meč sa 3:2.

Kod dama, pobede su ostvarile Svetlana Kuznjecova, Nadja Petrova, Elena Dementieva, Serena Vilijams, Dinara Safina, Danijela Hantuhova, Tatjana Golovin, Katarina Srebotnik, Šahar Pir, Li Na, Ana Lena Grenefeld i Vera Zvonareva.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.