Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:26:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetnicka maketa  (Pročitano 74382 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Za DH.2 ne brini... ima cika pilot svasta u zbirke od dukomatacije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Resistance is futile

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
Zastava Centar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola L6
@Papalu
Ako treba neka pomoć za komp.,trubi za uzbunu slobodno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@Dule.B  hvala druze, odneo sam ga jutros u beosoft, kazu da ce da mi jave (evo nisu se javili a sad je 19.13 local time. Valjda ce sutra. Ako bude neka frka ce te zovem. Puno hvala Smile
@hkj  jeste to je ta radnja.

Dans kad sam odneo komp, otisaio sam tamo i kupio: 1 Fw160 (onaj isti koji radim, to im je bio zadnji), 3 Spitfire-a, 3 Me109, 2 Tyfoon-a, i 1 Bolton Paul Defiant. Ukupno 10 maketa, sve su razmera 1:72. Eto, sad javite ko hoce (naravno, nadamo se da ce ovde da prikaze svoj rad) pa da saljem. Naravno, zbog mog putovanja i svadbe posle ocekujte da to saljem tek od 23. Castim, cerka mi se udaje, a i ide nova godina.
Putujem u Zagreb, poseticu tehnicki muzej i fotografisati sto vise, pa i to moze da bude interesantno. Ovo javljam sa cerkinog komp. i tu sam jos kratko vreme. Iz Zg-a ce se javljam povremeno iz nekog kafica. Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 19:25:36 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
oooookkkkkk!!!!!!! Smile Smile  Smile Smile
sad ste stvarno uspeli!navukli ste me na makete! Smile Smile Smile Smile
ove nedelje idem da kupim ili Tu-160,ili T-10,ili cu uzeti Leopard 2...
there!Are you happy now,Johhny Law!!!??? Smile ( Smile Smile)

@Papalu-cek,cek,cek!!!....jel ti to zivis blizu Studentskog Trga Smile,komsija? Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 22:56:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ipak ne, ja sam na N.Bg, ali lako se cimam. Smile
I da, neznam da li ces naci te modele koje si pomenuo. A ove sto su kod mene, ja cekam da mi se javljate, a ako se niko ne javi, ja cu se javljam po mome izboru, pa vi vidite sad!!! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 14:44:22 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Phuuu! Promenili mi napajanje, a kad sam kuci sve povezao, monitor prijavljuje da proverim signal. Nevolja nikad ne dolazi sama. Poludim, srecom komsija ima monitor viska, tj. oce da ima dva, pa dok mu nesto (ne znam ni ja sta) ne stigne, dade mi. Moracu posle i monitor (verovatno kabl) da sredjujem.
Elem, u celoj guzvi uspeo sam da se priberem, kupio najmanju cetkicu (ima ih u istoj radnji gde sam sve nabavio), ali zadnju -ostalo je samo vecih, te neku crvenu tamnu boju i dve boje svetle oker boje (svetlija nosi naziv "sand flat", a tamnija "wood flat"). Ko zna za sta se one koriste, ali meni su bile dobar odabir za meshavinu kojom sam hteo da farbam lice (ove svetle i veoma, veoma malo crvene) i jaknu (ona crno siva i ova crvena - dobije se smedja, a uz dodatak veoma malo ove tamnije oker, ta smedja je sasvim ok. Mozda sam mogo da kupim i cistu braon, ali nekako mi je bila "mrtva"). Prsluk sam obojio takodje mesavinom pomenute dve oker (vise u stvari krem) boje.
Evo slika.
Cizme i pantalone su ipak crno, kao i rukavice, a jakna je smedja koja malo naginje na crveno (gore opisana mesavina). Na ovim fotkama (sl.1 i sl.2 -prva slikana da se vidi minijaturnost ove figure) lice,prsluk i kapa nisu obojadisani. Sledi bojadisanje prsluka i kape (sl.3,sl.4 i sl.5). Na koznoj kapi su dve boje crno siva (iznad cela i sa strana, te krajevi za vezivanje koji vise) i smedja (kao jakna, za deo koji pokriva lubanju). Ovde sam napravio jednu probu -obojadisao sam okrugle polulopte ,koje ideu preko usiju, u boju prsluka. To fino istice to mesto (sl.5), ali bojeci se da nije autenticno presao sam to crno sivom. Posto je svetla ostala ispod ipak je nastala neka razlika koja najvise slici malo izlizanoj crno sivoj - kao kad bi se prava koza malo izlizala. Mozda malo i haluciniram, ali kada kupim lupu mogao bih to zagledati. Smile
Kada se malo prosusilo obojadisao sam i lice (sl.6 i sl.7), pomenutom mesavinom (na sl.6 se i vidi kako sam mesao uporedjujuci sa vlastitom bojom koze prsta). Na sl.7 je obojadisan coveculjak. Huh, znoj!, znoj!
E, sad da li je to ok i sta bi mozda trebalo, vise nisam pametan, voleo bih najvise da cujem iskusnije majstore. Mogul' ja ovog malog da lepim za sediste ili ne? Smile Pozdrav Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

BojadPilota 1 s.jpg
(128.24 KB, 1024x768)
BojadPilota 1d s.jpg
(277.03 KB, 768x722)
BojadPilota 2 s.jpg
(163.07 KB, 768x1024)
BojadPilota 2d s.jpg
(171.09 KB, 739x768)
BojadPilota 4d s.jpg
(216.96 KB, 768x674)
BojadPilota 5 s.jpg
(172.36 KB, 1024x768)
BojadPilota 6d s.jpg
(165.69 KB, 768x684)
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 18:33:16 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC HD2
odlicno odradjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Dr.Lift, eto ti si mi dao "paraf" Smile, a kad mi pilot jos "potpisao" Smile Smile to bi bilo definitivno potvrdjeno da sam polozio kolokvijum iz coveculjka. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Za prvu maketu fenomenalno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
odlično......... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:26:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.