Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 01:43:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetnicka maketa  (Pročitano 74242 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Da znas, to mi nije palo na pamet (ne pitaj ja sam najizgubljeniji slucaj, ali glavinjam-sto kazu Bosanci- sasvim dobro kroz haos na ovoj planeti Smile). Eto, kako se sve to namesti. More ima deda da siri maketarstvo!!! Smile Smile Smile
U jeb... zaboravi; hvala ti druze, bice valjda sve ok. Ma mladi su, nek sad misle... Nego, ce pokupujem sve one Foke Vulfove, red je da castim! Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2007, 00:37:20 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Cestitam Papalu za cerku  Smile Jel bese dve cerke imas?

Za pilota... vec sam napisao sta sam imao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Sve najbolje  Papalu i sa srecom. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
jao,bas lepo da se jos prave te makete... Smile Smile
@Papalu-da pogodim-uzeo si ih u Vojno-Izdavackom Centru kod Studentskog Trga,jel tako? Smile Smile
i pitanje za sve-a da li je neko pravio/ima i makete tenkova? Smile Smile Smile
molio bih vas da se izjasni ko ima-razmisljam se da se malo nakupujem i opremim...imao sam kao mali podmornicu-isto Italierovu(ili je mozda bila od Zvezde...),ali sam skrozz zaboravio kako ide sklapanje i zeleo bih da cujem i savete.dakle,da li neko skllapa i makete tenkova ovde?(ako je bila tema,recite...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC HD2
pravio sam ja, moje prve dve makete  Smile tek sad vidim koliko mogu bolje da uradim ali jbg...  Smile http://forum.burek.com/index.php/topic,198291.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
@Papalu
Cestitam matori  Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Resistance is futile

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
Zastava Centar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola L6
@Papalu
Teško da ćeš 23.-ćeg biti u funkciji Smile
Ajd sa srećom Smile
Svaka čast za maketarski entuzijazam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson C702i
pravio sam ja, moje prve dve makete  Smile tek sad vidim koliko mogu bolje da uradim ali jbg...  Smile http://forum.burek.com/index.php/topic,198291.0.html
Kako mi je promakla ova tema  Smile  Smile
I ja sam radio isti set takodje kao prve makete tenkova ikada,posle tih maketa sve su sjajne,nadam se da te nije obeshrabrilo sklapanje ovih maketa i da si radio jos neki tenk...
Inace ja sam ih radio jer sam zeleo Ft-17 iz arsenala Kraljevine u Aprilskom ratu.

jao,bas lepo da se jos prave te makete... Smile Smile
@Papalu-da pogodim-uzeo si ih u Vojno-Izdavackom Centru kod Studentskog Trga,jel tako? Smile Smile
i pitanje za sve-a da li je neko pravio/ima i makete tenkova? Smile Smile Smile
molio bih vas da se izjasni ko ima-razmisljam se da se malo nakupujem i opremim...imao sam kao mali podmornicu-isto Italierovu(ili je mozda bila od Zvezde...),ali sam skrozz zaboravio kako ide sklapanje i zeleo bih da cujem i savete.dakle,da li neko skllapa i makete tenkova ovde?(ako je bila tema,recite...)

@hkjKreni da radis kao papalu i rado cemo se pridruziti ako je potrebna pomoc

@papalu pridruzujem se cestitkama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala, drugari, hvala Smile Smile Smile
Evo javljam se, al imam problema sa kompom, izgleda da je riknuo kuler. Moram samo kratko da ga upotrebljavam. Sutra cu da ga nosim da vidim sta je stvarno i da sredim to. U svakom slucaju, javljam se sutra navece, a vi, samo svako ko hoce maketu nek mi javi-prosto: "hocu ja, ili hocu i ja", e sad koliko ih bude bilo i kolko budem mogo ja cu da kupim, pa posle vam saljem, al to moze da bude mozda tek posle 23, jer ja prekosutra outujem i dolazim pred svadbu - tu ce mi bude majka, zena, cerka -samo da izvucem zivu glavu (sako nisam jos kupio, a moram ima da mi se popnu na glavu... samo da dodje 23. bre!, i da , imam samo jednu cerku i najebo sam, a verujte, nisam kriv). Smile
U svakom slucaju pre nove godine isporucim te makete, koliko budem mogo i kolko ih ima. Evo pipam kuciste i stvarno mnogo se greje.
Javljam se kad se popravim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 :wave:Pozdrav svima! Papalu sve najbolje i da se lepo provedete! Smile Posto sam se skoro preselio i sve mi je u haosu nadamse da cu u skorije veme postaviti slike uradjenih maketa! Imam dosta nasledja od oca i svojih maketa. Uglavnom su to avioni iz 1 i 2 S.R. imam 20tak tenkova i par brodova. Meni licno su naiteresantniji avioni i brodovi starh generacija sto ovde u Vrscu tesko mogu naci! Upravo ovih dana bi trebao da zapocnem jedan De Havilland D.H.2 Interesantan avion iz 1916 god.
IP sačuvana
social share
Tetis
Edit by ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 01:43:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.