Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:43:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Početak kraja Miškovićeve imperije?  (Pročitano 29661 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs
Mi Srbi smo specifican narod koji navija da sve njegovo treba da propadne.Kod nas ti sve mogu oprostiti ali uspijeh nikako.Pa preko Miska cemo mi plasirati nase proizvode u Sloveniju,Rusiju,Rumuniju,Bugarsku,Albaniju kada izgradi trgovacke centre tamo,ali ne bolje je da te investicije neko drugi preuzme,jer gdje da nas Srbin uspije i obogati se,strasno.Zato ovdje vecina navija da on propadne i da deltu kupe neke strane firme.Onda bi se u njima prodavali samo strani proizvodi i to bi bio kraj nase privrede.Izgleda da ce nas stvarno ostati toliko da stanemo pod jednu krusku.Kod nas je jos uvijek glavna ako meni crkne krava nek komsiji crkne stado.Mi smo gubitnicka nacija,koja ne prasta uspijeh.Vi koji ne mozete oprostiti uspijeh drugog Srbina molim vas ubite se,jer cete spasiti ovaj zdraviji dio nacije.Misko samo naprijed u pokoravanju novih trzista!

Misko ti je uvoznik koji unistava domacu privredu.

Znas li da proizvodacima placa tek posle sest meseci preuzetu robu ? Ne ?
Pa vidis na taj nacin proizvodjaci kreditiraju cika Miskovu imperiju.

E zato ne vole miska, ne zbog zavisti, nego zato sto unistava domacu
privredu svojim monopolom i deltom.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson k-750i
Mi Srbi smo specifican narod koji navija da sve njegovo treba da propadne.Kod nas ti sve mogu oprostiti ali uspijeh nikako.Pa preko Miska cemo mi plasirati nase proizvode u Sloveniju,Rusiju,Rumuniju,Bugarsku,Albaniju kada izgradi trgovacke centre tamo,ali ne bolje je da te investicije neko drugi preuzme,jer gdje da nas Srbin uspije i obogati se,strasno.Zato ovdje vecina navija da on propadne i da deltu kupe neke strane firme.Onda bi se u njima prodavali samo strani proizvodi i to bi bio kraj nase privrede.Izgleda da ce nas stvarno ostati toliko da stanemo pod jednu krusku.Kod nas je jos uvijek glavna ako meni crkne krava nek komsiji crkne stado.Mi smo gubitnicka nacija,koja ne prasta uspijeh.Vi koji ne mozete oprostiti uspijeh drugog Srbina molim vas ubite se,jer cete spasiti ovaj zdraviji dio nacije.Misko samo naprijed u pokoravanju novih trzista!

Ima on i losih strana,ali treba pricekati da se prosiri van Srbije,onda ce doci oni najpozitivniji efekti.Prvo se mora akumulirati odredjeni kapital(bilo to i ovako najgore moguce,ali se nekako mora,jer smo upali u divlji kapitalizam pocetkom 90-tih)da bi se moglo ocekivati prodor na strana trzista..Ali ono sto se nikako ne smije ni pomisliti je zelja da nesto srpsko propadne,jer ce doci Hrvat ili Slovenac koji ce se nasladjivati unistavajuci nas iznutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Ima on i losih strana,ali treba pricekati da se prosiri van Srbije,onda ce doci oni najpozitivniji efekti.Prvo se mora akumulirati odredjeni kapital(bilo to i ovako najgore moguce,ali se nekako mora,jer smo upali u divlji kapitalizam pocetkom 90-tih)da bi se moglo ocekivati prodor na strana trzista..Ali ono sto se nikako ne smije ni pomisliti je zelja da nesto srpsko propadne,jer ce doci Hrvat ili Slovenac koji ce se nasladjivati unistavajuci nas iznutra.
Aha ... znači nije se dovoljno nakrao, nego treba još da ga "sponzorišemo". Lepo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Citat
Jedino resenje je nacionalsocijalizam. I on ce svakako doci.

Nacionalizam o kome mislimo ti i ja nije ono što rade presvučene komunjare u SRS ili DSS.

Nekad je bliski susret sa propašću jedini spas od propasti. Kada svi odu napolje u potrazi za lebom bez motike, pa kad njihovi unuci koji su navikli na mnogo rada počnu da se vraćaju u ispražnjenu zemlju u kojoj su sve ubice izginule u ratu, a lenštine izumrle od gladi bez potomstva nastaće neki novi narod sa korenima antike, Kelta, Makedonaca, Rimljana, ali to više neće biti ovi Srbi. Ovi Srbi će se biološki potrošiti u samrtničkom ropcu sa Hrvatima i Šiptarima.
Danasnji nacionalizam, onaj sa tezge koriste postkomunisti da ucvrste plodove pljacke.
Sirenje hipoteticnih brzih pruga, ruskih energenata, konflikt i povredjivanje drugih preko masovne grupe neradne kopiladi, koja ceka da mu nesto das.
Pogledaj malo dublje kako se evropa krece ka nacizmu? Prirodno. Ujedinjeni kao fol u razlicitosti, ali svaka nacija nek gleda svoje. Pripadnost nije vise licno opredelenje, vec boja pasosa. Ako si Srbin a zivis u Rumuniji si Rumun, ako si Madjar a zivis u Srbiji si Srbin.Ako hoces da budes Madjar moras u Madjarsku. Pri tom nema povrede granica.
Pravna drzava uvodi zakone takve prirode, da samo radni i sposobni se mogu progurati u neki dobrostojeci sloj.
Krsenje zakona postaje sve drasticnije.
Bar 30% onoga sto je Hitler propovedao se sprovodi. I sprovodice se sve vise i vise.
Kod nas ovo vise nije ni lihvarenje, ovo je cista pljacka pod drzavnom kapom.
Misku das monopol, kupi krpu za pola funte i prodaje za 10 evra. Gusis seljaka, jer pozajmljujes pare i jedes zapadnu plastiku.Pri tom gusis seljaka cenama ruske nafte, ruskog gasa i ne proizvodis svoje energente, jer strvine i smradovi nece da rade.Zemlja svinjara, jede svinjsku plastiku koju placa pet i vise evra po kilogramu.Pozajmljenih od MMF-a.Ili od prodaje prava na usluge.
Evo danas u skupstini prava farsa, ali koja pali kod strvina: Djindjic dilovao sa nuklearnim gorivom i ostavio samo otpad.Verovatno zato je i bilo rata, da bi Djindjic mogao da diluje nuklearnim gorivom, a ne zbog Kosova. Smile Smile Smile
Srpska strvina nece ni da kuva, vec bolje mu je da trazi regres i topli obrok da bi kod Miska kupio twix. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Zato su sankcije bile majka. Nema kredita i da te EU malo podkrpi lovom jer misli da si dovoljno najebo. Nego počeli ljudi od nemaštine i da rade. Gajenje pilića i pčela na zaboravljenim dedovinama i sl. Sankcije kad nisu opametile ovaj narod, neće ništa. Nego je Sloba zajebo sa poklanjanjem stanova, naravno da bi sačuvao vlast. Da si morao ful da isplatiš stan ili da ode na raboš, skinuo bi Slobu, jer to pod sankcijama ne bi moglo ni u teoriji 90 posto ljudi. Svejedno bi ja poništio otkup stanova za vreme hiperinflacije. Za 100 marona si kupovao gajbu koja je mogla da se proda za 100 000. A nisi kroz doprinos društvenoj izgradnji otplatio ni 10 posto. Na zapadu ima da rintaš ceo život da bi otplatio stan, i to da rintaš kapitalistički, ne socijalistički. Kad možeš stan da dobiješ za dž, što ne bi mogo i ostalo? Zato i imaš silu PRova, develop menadžera, programera i qraca palaca, a nemaš 2 srpska programa koji imaju upotrebnu vrednost. Eno ga i moj škole u 30 i nekoj postao programer, pravi nek "web prezentacije" ... Boli ga tuki, plaća ga jedno JP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson k-750i

Aha ... znači nije se dovoljno nakrao, nego treba još da ga "sponzorišemo". Lepo ...

To ti je cisti kapitalizam,na neki nacin kradja.Ali bez te prvobitne akumulacije kapitala,nema dalje.U suproptnom bi dosao neki stranac i sav profit izukao van zemlje,ko sto rade stranci vec sad,dok Srbija polako pocinje da lici na Bijafru.Zato je bolje da Misko i ukrade nesto da bi mogao investirati u strana trzista na kojima ce srpski seljaci moci da prodaju svoje proizvode.Uvijek je prisutna nepravda,ali treba izabrati manju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
To ti je cisti kapitalizam,na neki nacin kradja.Ali bez te prvobitne akumulacije kapitala,nema dalje.U suproptnom bi dosao neki stranac i sav profit izukao van zemlje,ko sto rade stranci vec sad,dok Srbija polako pocinje da lici na Bijafru.Zato je bolje da Misko i ukrade nesto da bi mogao investirati u strana trzista na kojima ce srpski seljaci moci da prodaju svoje proizvode.Uvijek je prisutna nepravda,ali treba izabrati manju.
Bre neka dodju trideset miliona stranaca da investiraju i rade sta god hoce. Dokle god placa porea drzavi Srbiji, je dobro dosao.Sta ste bre tako naivni.
Gde bre Misko da investira? Jedino sto je uradio za srpku poljoprivredu, prepisao par stotina hektara drustvene zemlje na svoje ime, a uz pomoc radikalskih politicara,a da nije platio kintu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson k-750i
Bre neka dodju trideset miliona stranaca da investiraju i rade sta god hoce. Dokle god placa porea drzavi Srbiji, je dobro dosao.Sta ste bre tako naivni.
Gde bre Misko da investira? Jedino sto je uradio za srpku poljoprivredu, prepisao par stotina hektara drustvene zemlje na svoje ime, a uz pomoc radikalskih politicara,a da nije platio kintu. Smile Smile Smile
Da doci ce ti stranci,ali onda ce da prodaju samo svoju robu,tu nece biti nase robe.Misko investira u Sloveniju ,u Moskvi je otvorio market u kome se prodaju srpski poljoprivredni proizvodi i ima jos planova,koji ce se realizovati ako ne propadne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70
Nema veze što nas krade, važno je da je naš...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Nema veze što nas krade, važno je da je naš...  Smile
U Srbe je DNK peta kolona, i strah od stranaca.
Kad on placa mojoj drzavi porez, on je moj covek. Od tog poreza se placa skolovanja, zdravstvo, administracija, penzije, nauka, kultura.
Ali jebi ga, kad je Srbin pelcovan protiv pete kolone.
Tebi treba bre sredjena drzava, sredjen poreski sistem da dodju sto vise njih.
On ti uposljava ljude, kupi kucu, stan na koju isto placa porez.
Lepse je srpskoj strvini da mu Todorovic kupi za bud zasta 30 hektara zemlje i da mu drzava oprema 200 kvadrata stana. Mnooooooogo je doprineo prosperitetu drzave.I licnom prosperitetu svakog gradjanina ove zemlje.
I Misko je upisao 200 hektara drustvene zemlje u okolini Zrenjanina na svoje ime.Gratis. Pravi patriota.
Zato eto covek u bajbok, cudi se: a sta sam to radio kad sam napravio od Zrenjanina prosperitetan grad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:43:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.