Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:52:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Početak kraja Miškovićeve imperije?  (Pročitano 29662 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Ne znam dal je p&i, ali aj da sačakamo da Rusi preuzmu NIS pa da pričamo

Vec jesu i traze tri milijarde...

Citat
Rusi naravno žele dobro Srbiji, jer ti je taj neki autentični srpski mentalitet proruski.

Uh... neznas ti ko su Ruski tajkuni i boljsevici.

Citat
A taj proruski mentalitet im je itekako valjao kad je trebalo 41.

Da bi kasnije pokazo svoje pravo lice.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Normalno je da svi oni koji zasnivaju imovinu na sirovine kiksnu prvi. U krizama se manje kupuje, milijarde u bankama nista ne vrede ako para ne funkcionise, samo gubis.
Kod nas je osnovni problem favorizovanje komunistickih terorista, koji su prisvojili najveci deo para i preko politicara drza trziste u Srbiji zatvoreno. U svakom pogledu. Recimo odlaze ti beli shengen, sopstvena drzava, da ne ides slucajno pa da vidis kako ono sto kod Miska placas 10 evra, mozes na ulici u Londonu da kupujes za pola funte.
Radikali su zaduzeni za silovanje interesa zemlje odlaganjem glasanja za propise i zakone.
Vlasti su zaduzene za pozajmljivanje para od medjunarodnih institucija da bi poslovodje srpkih bogatasa (Misko, Beko, Peca) odrale te zajmove i zaduzili citave generacije srpkih hiibrida u buducnosti, nadajuci se da ce tako imati kao i Rusi svoj narod pretvoren u roblje.
Ono sto je zajebano u ovoj krizi, jeste da je stoka omirisala americku chokoladu, pa sada hoce da zhdere a da ne radi.A para sve manje. Eto i sekretar UN, rece da ako se sada ne resi finansijski sitem, sledi kataklizma za citavo covecanstvo.
To ja govorim kao energeticar, svojim prostim racunicama u kilovatima.
Ne samo Misko, nego i svi ostali mora da kiksnu kada si ulozio u tolike markete koji ce zvrjati prazni.
Ako neko moze da natera radnicke strvine da rade, tome treba dodeliti Nobelovu nagradu. Nema sanse bez: Arbeit macht frei. Smile Smile Smile
Znaju lihvari koji je lek za krizu: korbach, tor, bodljikava zica, odzak.
Jedino resenje je nacionalsocijalizam. I on ce svakako doci.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2009, 18:07:28 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Znaju lihvari koji je lek za krizu: korbach, tor, bodljikava zica, odzak.

Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pa dobro, bora je "kupio" tuce Ruskih helikoptera da bi poimogao svome narodu ali jei strpao lovu u svoj dzep. Ali ljudi, pa i on mora od necega da zivi! U Moskvi je zivot vrlo skup, a brat - pokojni. A Miške je druga prica on je "punio" lovu u Srbiji dok je Gazda bio ziv, a kasnije se "osamostalio" i postao "uvazeni" biznismen. Ostro se distancirao od kriminalaca i uvek nosi kravatu i tamne naocale.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ovaj covek je neunistiv ! On poseduje i sirovine, i preradjivacke kapacitete i promet ! Skolski primer monopola... Voleo bih samo da kupi sto vise hrvata i slovenaca...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
...
Znaci ti si bio za Slobu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Тешко да је шкорпи за Слобу. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Тешко да је шкорпи за Слобу. Smile
Stoti put vam kazem, gde vam je greska. To sto se ne napise istina.Sto se ljudima serviraju neki nazovi tajkuni, koji su prljave sluge mnogo jacih  srpskih bogatasa cija centrala jeste u Moskvi.
Mi jeste kao narod imamo istovetnu sudbinu kao i Rusi: roblje sopstvenih zmija koje za rad licnog interesa dere soptveni narod (hajde da tepam i ja stoci)
Ali cinjenica da Srbija to nije bila. Jer smo mi posle 1918-e stitili Ruse od komunistickih progonitelja.
Tek kada smo porazeni 1945-e uspeli su da nametnu u Srbiji boljsevizam a da Srbija uospte nije imala komunisticku partiju.Hrvati su sa jedne strane gubili NDH a sa druge nametali nama svoje komuniste, a srpskim secikesama davali mesta u vrhu, pisali im istoriju. Srbi su posle 45-e pretrpeli najgrozniji teror koji se moze zamisliti.U Srbiji su pobijeni svi posteni ljudi da bi bili opljackani, svi borci pod optuznom 'chetnici' a svi seljaci.
U Vojvodini su unistili sve paore, ucili ih da obradjuju zemlju od 10 ujutro do 2 popodne uz tri popijene kafe, jedan besplatan rucak i sat vremena ucenja marksizma. Uvece su morali da budu orni jer se posle partijske sednice trebalo igrati Kozaracko kolo.
Ideolosku pamet su nam prodavali bivse ustase i bivse handzarlije.
Sezdeset godina pozajmljivanja, privreda koja nikada, ama bas nikada nije bila svoja, negovanje nerada i sto je najgore tiho proterivanje svega sto je postajalo sposobno da misli i radi.
Sloba je samo jedan papucic, koji je bio isturen da u raspadu komunisticke ideologije stvara prostor za transfer imovine u prave ruke.Tako je instituciolizovano stvarani: Karic, Miskovic, Beko, Arkan, Drakulic, Lazarevic, Hamovic i poneki picopevac kao Cane Subotic.Arkan je hteo da se otme, poceo balvan da veruje sta pisu o njemu, pa su mu dodelili drveni kaput i stavili Pecu.
Ali usli su u konkurenciju sa pravim lihvarima a oni su bato veoma opasni.
Vidi se kako su uzdrmali svet i tacno znaju sta hoce.Sjebali im milijarde preko noci, pa normalno da ce i Misko da se drma.
A mi, u mesto da budemo na svom istorijkom mestu, i da pripadamo gospodarima sveta, otpuzacemo nazad ispod kamena odakle smo krenuli slavne 45-e. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson k-750i
Mi Srbi smo specifican narod koji navija da sve njegovo treba da propadne.Kod nas ti sve mogu oprostiti ali uspijeh nikako.Pa preko Miska cemo mi plasirati nase proizvode u Sloveniju,Rusiju,Rumuniju,Bugarsku,Albaniju kada izgradi trgovacke centre tamo,ali ne bolje je da te investicije neko drugi preuzme,jer gdje da nas Srbin uspije i obogati se,strasno.Zato ovdje vecina navija da on propadne i da deltu kupe neke strane firme.Onda bi se u njima prodavali samo strani proizvodi i to bi bio kraj nase privrede.Izgleda da ce nas stvarno ostati toliko da stanemo pod jednu krusku.Kod nas je jos uvijek glavna ako meni crkne krava nek komsiji crkne stado.Mi smo gubitnicka nacija,koja ne prasta uspijeh.Vi koji ne mozete oprostiti uspijeh drugog Srbina molim vas ubite se,jer cete spasiti ovaj zdraviji dio nacije.Misko samo naprijed u pokoravanju novih trzista!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Citat

Nacionalizam o kome mislimo ti i ja nije ono što rade presvučene komunjare u SRS ili DSS.

Nekad je bliski susret sa propašću jedini spas od propasti. Kada svi odu napolje u potrazi za lebom bez motike, pa kad njihovi unuci koji su navikli na mnogo rada počnu da se vraćaju u ispražnjenu zemlju u kojoj su sve ubice izginule u ratu, a lenštine izumrle od gladi bez potomstva nastaće neki novi narod sa korenima antike, Kelta, Makedonaca, Rimljana, ali to više neće biti ovi Srbi. Ovi Srbi će se biološki potrošiti u samrtničkom ropcu sa Hrvatima i Šiptarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:52:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.