Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 01:39:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Početak kraja Miškovićeve imperije?  (Pročitano 29827 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
pa brale ti sprovodis teoriju zavere  Smiley 1 ispade da svi smo ovde hrvatski placenici...

Ne sinovac, nije teorija zavere, već je tebe neko gadno navukao da pričaš o stvarima o kojima ama baš nikakvog
pojma nemaš
(neko te koristi, tvoje opravdano nezadovoljstvo, u svoje svrhe, a da ti toga nisi svestan)...igrom slučaja nalaziš se na "mom terenu", tačnije moje profesije...prema tome,svaki pokušaj ironisanja, sarkazma nad činjenicama koje sam predočio tek u naznakama, su za plakanja  Smile

Kod pametnih ljudi (a naročito biznismena) vlada jedno pravilo : Koga ne možeš da pobediš, ti mu se pridruži...a sve s namerom, da tu neko nekoga s vremenom "presvuče" tj. kako se to moderno kaže "preuzme"  Smile

Unapred odustajem od svake daljnje polemike...mesto polemike, tebi "pravdoljube", domaći zadatak za razmišljanje : Ukinimo "deltu" ko će profitirati ?  Smile
Evo ja priznajem da sam težak laik za ekonomiju, ali me zanima, koji je to apsolutni višak vrednosti koji napravi Delta? U principu ekonomija ti je pravljenje viška vrednosti, a ne pretakanje iz jednog mesta u drugo. Kapitalizam podrazumeva da se taj višak deli sledećim redosledom: vlasnici, država, pa na kraju radnici. Nemam ja ništa protiv toga da je Mišković baja koji pravi novu vrednosti, pa posle uzme veći deo toga. U toj varijanti svakako bi pozdravio da mu država pomogne da prevaziđe krizu. On brate ne stvara novu vrednost nego se ugrađuje na obrtu postojeće. To mu je gro biznisa i sad rafo će Srbija da propadne ako nema Miškovića? Prvo, i ne mora da propadne, al ti biznismeni Miškovićevog tipa smanjuju mogućnost da dobiješ biznismene koji se bave proizvodnjom, a to je ono što ti treba ako oćeš da živiš bolje. Imaš taj uvoznički lobi koji diktira monetarnu politiku, umesto da zapneš iz sve snage da ova zemlja počne nešto da stvara. Lako ćemo posle za trgovinu i trgovce, kad napraviš proizvodnju. Nego je posle 5. oktobra, sve te profitere iz 90ih trebalo uvatiti za uši i naterati da ulažu u industriju. Pa nek se bogate koliko hoće na tome, ako umeju. Jebeš takvog biznis genija kad mu se sve svodi na kupim za dinar prodam za dva.  Nekad se na mašinac u Beogradu prijavljivalo po 2-3 hiljade ljudi, a danas jedva navataju dovoljno za redovnu nastavu. Što? Pa zato što ti već decenijama umire proizvodnja i ekonomiju zasnivaš na okretanju iste količine novca, koja se usled "trenja" smanjuje. Posle se čudiš što si svake godine sve siromašniji i siromašniji. Naravno da si siromašniji kad trošiš staru vrednost, a ne stvaraš novu. A to bato nije fiktivna kategorija, nego televizor, veš mašina, konfekcija, auto itd. Za mene je Drakulić prototip srpskog biznismena jer baja ulaže u industriju. Tu bi se već sekirao ako on propadne, za Mišković me zaboli, možda to ispadne i korisno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Мишковић само треба да се заузда како то ради Путин са руским олигарсима...
Уништавати цео систем ДЕЛТА систем како би те Хрвати и Словенци очерупали стварно нема смисла...

Тај капитал може и мора да се контролише...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Како је Путин радио ... са једним олигархом против другог ... све док неки нису завршили у егзилу а други у затворима ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
Upravo i ja pricam sve vreme da nije pobeda unistiti miska i dovesti na njegovo mesto nekog drugog. To treba da se radi planski, a tesko je bilo sta uraditi kada imas potkupljive politicare koji haju samo za skupljanje sto vise kajmaka sa nasih glava jer ko zna mozda ce vec sutra izgubiti izbore i imas javno mnjenje koje je apaticno, konformisticko i suicidalno sa razmisljanjem tipa "ma bas me boli uvo necu ja da se mesam, nema to veze sa mnom" itd... A to sto Misko zaradjuje ogromne pare ne stvarajuci novu vrednost nije nista novo i cudno (wallmart...)
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
To sada zavidljivci zele da uniste godpodina Mišketa, kao sto su nekada unistili legendarnog biznismena Balkana, Dr Bogija! Poznato je da se gospodin Miške "nafilcovo" para uz pomoc pokojnog Slobe, ali se zatim "popravio" i poceo da posteno vodi biznis i da pomaze svome napacenom narodu.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
To sada zavidljivci zele da uniste godpodina Mišketa, kao sto su nekada unistili legendarnog biznismena Balkana, Dr Bogija! Poznato je da se gospodin Miške "nafilcovo" para uz pomoc pokojnog Slobe, ali se zatim "popravio" i poceo da posteno vodi biznis i da pomaze svome napacenom narodu.
Ma dobro bre, mozemo mi Misku nogu u bulju. Nemoj Milku da mi dirate.
Zestoka zenska, moze ona da vodi celu deltu.

@Veljo, nemoj se zavaravati. I Misko i dr Bogi i Peca revolveras, svi su samo poslovodje jacih ajkula iz Srpske Moskve.

Nama je vreme da dodju komsomolski oligarsi. Cujem Rusi gde god su isli delili med i mleko.
Vreme je i kod nas da dodju. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs

@Veljo, nemoj se zavaravati. I Misko i dr Bogi i Peca revolveras, svi su samo poslovodje jacih ajkula iz Srpske Moskve.

Nama je vreme da dodju komsomolski oligarsi. Cujem Rusi gde god su isli delili med i mleko.

Sada ce nosac Putinove slike i Sekra da ti objasne kako si ti placenik i izdajnik, jer
se zna da Rusi hoce samo dobro Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Miskovic = Srbija     Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Sada ce nosac Putinove slike i Sekra da ti objasne kako si ti placenik i izdajnik, jer
Voleo bi da im prodaju EPS. Eno vec Bora Milosevic, Radoman Bozovoc kod Skundrica.
Pa kada uvedu ekonomsku cenu struje, pa nemas da platis a oni lepo struju u jeuropu a tebi noge u bulju.
Ala ce tako smrznuti i u mraku da traze blato da prave papu od blata. Smile Smile Smile
Od Rivaljucii 917-e stigli u visine: prodaju svoja prirodna bogatstva i svoje robove: zenska dupeta i muske ubice.
Ali zato im avioni lete sa 12 maha i milisekundi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Ne znam dal je p&i, ali aj da sačakamo da Rusi preuzmu NIS pa da pričamo. Rusi naravno žele dobro Srbiji, jer ti je taj neki autentični srpski mentalitet proruski. Tj tako beše sve dok Rusi nisu poželeli da skinu Broza, što im i danas komunjare ne mogu oprostiti. A taj proruski mentalitet im je itekako valjao kad je trebalo 41. dići narod na ustanak. Ja se još sećam dešavanja naroda, pa kad neko oplete po Titi skoče penzosi i počnu da viču "Ne diraj u Tita, ne diraj u Tita", a sve mašu onim reumatičnim rukicama. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 01:39:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.