Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počeo Vikend transrodne kulture i umetnosti  (Pročitano 3310 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Lezbejke i transrodne osobe nisu isto.
Lezbejke su i dalje zene, koje se mozda ponasaju kao muskarci, ali nemaju potrebu da menjaju pol. I kada bi neku npr. Jelenu nazvao Jovane... mislim da bi se pomalo uvredila Smile
Transeksualci su najcesce muskarci... Eto, Brus Dzener... npr. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Uuu,big faking difrens...

Jedna osoba je tranvestit muškarac koji je preko noći veća žena od žena... a druga osoba je odvratna muškobanjasta lezbača koja rođena kao žena ali svakog danasvog života glumi većeg muškarca od muškaraca.

Razlike postoje, ali su za mene i jedno i drugo manje više isto, oboje čuknuti u glavu. Samo što se muškarac tranvestit više ističe u tome i naziva sebe ''transrodnom osobom'', a lezbača se manje ističe i sebe naziva lezbačom. A i kod jednog i kod drugog ista falinka u glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Pa, jeste... jer je tu upravo razlika izmedju muskaraca i zena i poimanja seksualnosti...

Npr. statistika kaze da se 1 u 30.000 muskaraca i samo 1 u 100.000 zena (druge statitstike govore od 1:7.000 i 1:42:000) odlucuje za promenu pola... sto ce reci da zene sasvim drugacije dozivljavaju sebe i svoje telo...

Ponekad imam utisak da muskarci u nemogucnosti da prihvate svoju seksualnu orijentaciju... biraju kompletno i rod...

Zene su daleko komotnije u tom slucaju... nisu toliko opterecene nekim zacrtanim drustvenim shvatanjima...

Lezbejka keca zene, pa keca... i to je to... mozda se oblaci kao muskarac, ali... dodjavola... danas i sami hetero muskarci vise lice na zene nego neke zene...

I zaista ne znam cemu to "lezbaca", posto cisto sumnjam da ce lezbejka nekako da te ugrozi... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Ne zanima me mnogo statistika, prošao sam kroz nju i znam koliko je (ne)pouzdana kao nauka, posebno kad se radi o tim gej, transrodnim i sličnim grupama ljudi. Smiley

Citat
Zene su daleko komotnije u tom slucaju... nisu toliko opterecene nekim zacrtanim drustvenim shvatanjima...

Znam, znam... Žene se generalno uvek vode razumom i logikom, nikada emocijama ,uticajima okoline i  trenutnim raspoloženjima.

Citat
Lezbejka keca zene, pa keca... i to je to... mozda se oblaci kao muskarac, ali... dodjavola... danas i sami hetero muskarci vise lice na zene nego neke zene...

I zaista ne znam cemu to "lezbaca", posto cisto sumnjam da ce lezbejka nekako da te ugrozi... Smiley

Ja kažem da je sve to manje više ista vrsta poremećaja, a to je kad se neko ne oseća prirodno u svojoj koži i u svom telu pa ne može tome racionalno da pristupi nego odleti u krajnost, odnosno u suprotan pol. Tranvestit muškarac od sebe napravi barbiku, a deo žena lezbejki, odnosno one koje su dominantnije, od sebe (želi da) napravi većeg muškarca od muškaraca pa na kraju to ne liči ni na šta, isto kao što i ovaj muškarac na štiklama ne liči ni na šta.

A koristim reč lezbača jer me iritiraju devojke koje s jedne strane pričaju kako je sasvim normalno da postoji veza žena-žena i muškarac-muškarac, i kako su svi oni prosto tako rođeni i ne znaju drugačije... a onda pogeldaš malo bolje i vidiš da se velika većina gej veza svodi na isti šablon - jedno glumi tešku muškarčinu, a drugo glumi nežnu ženu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
LG Nexus 5
Jednostavno - bolesnici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Фашизам. Уметност је уметност, без обзира на сексуално опредељење ствараоца. Ова изложба је заиста травестија културе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Počeo Vikend transrodne kulture i umetnosti

U Ustanovi kulture "Parobrod" u petak je otvorena izložba britanske fotografkinje

Prisutni su imali prilike da vide intimne portrete mladih osoba kod kuće koji odbacuju rodne uloge i rodni konformitet, intimne momente seksualnih, kreativnih i ličnih otkrića, navode iz Parobroda.

Stigoh do ovde, ne mogu dalje da čitam... Jebo im pas mater svima, toliko od mene.

Vrlo opustena reakcija. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Hvala.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Nokia 33-10
Koliko je normalnog sveta videlo izložbu izopačenosti? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Nokia 6630, valjda
Они имају трансродну културу и уметност Smile И ко је сад ту искључив, хомофобан, нациста...? Smile

Isto ko jevreji i cigani... nishta novo...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.