Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počeo rat između Gruzije i Južne Osetije, poginulo 15 civila  (Pročitano 85320 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Citat
"Promena režima je čisto američki izum", kazao je Čurkin i dodao: "Mi smo svi za demokratiju u Gruziji."

Svidja mi se kad Rusi uvode "demokratiju"  Smile
Na Americki nacin...  
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
@bambyle

Боље брини што је 300 000 Хрватских држављана протерано из Хрватске и немају права на повратак, него о Русима и Грузинима!

Brinem kako da zgotovim ovaj povrat 2 poslovna prostora u centru Zagreba sto su mi precima oteli drugovi komunisti.Pri kraju sam procesa, castim tebe sa pecenim prasicem kada bidne.

Kako ces ti prezivjeti kada Srbija udje u NATO ili mislis da se to nekim cudom nece dogoditi?

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
ali nama vise odgovara trenutno prica o postovanju suvereniteta i medjunarodnog prava[/quot]

дечко , зар не видиш да од криминалне сецесије КиМ коју су подржали САД и ЕУ, УН је у дубокој кризи, 5 пута је блокирана круцијална одлука по 5 великих питања ... међународно право од дана када су САД и водеће силе света признале КиМ НЕ ПОСТОЈИ!!! Немају оправдања никога да критикују ни да полемишу све док не повуку своја признања (вероватно никад) ... сви светски непристрасни аналитичари су упозоравали на овај сценарио, чак су и предвидели врло концизан план збивања ... Косово прво па онда Грузија па остали ... међународно право  НЕ ПОСТОЈИ више --- то је најсуровија реланост!

Citat
Brinem kako da zgotovim ovaj povrat 2 poslovna prostora u centru Zagreba sto su mi precima oteli drugovi komunisti.Pri kraju sam procesa, castim tebe sa pecenim prasicem kada bidne.
Kako ces ti prezivjeti kada Srbija udje u NATO ili mislis da se to nekim cudom nece dogoditi?

А како ми да вратимо КиМ које су нам отели ти исти комунисти?По вашем моделу?Надам се да ћеш вратити своју имовину и и
сто тако се надам да ће једног дана сви Срби вратити своју имовину коју им је отео друг Фрањо на концу 20 века!

Србија у НАТО --- дај не будали ... па то може само на превару без референдума а у том случају пада та влада која то потпише ... ајде да Хрватска и Србија направе војну коалицију? Јел можеш то да замислиш?Е онда ме разумеш!
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 01:28:29 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja sam da se ispostuje gruzijski suverenitet kao sto treba i nas da se ispostuje, licemerni su i amerikanci i rusi u ovoj prici, ali nama vise odgovara trenutno prica o postovanju suvereniteta i medjunarodnog prava, jer samo ako se to postuje, mi mozemo vratiti kosovo tamo gde i pripada.

Хебе ми се за Грузију.   Јел но рече неки од Руса ''задали су смртни ударац својој територијалној целовитости'' Знали су они ону ''не чачкај мечку са прстем у око'' па су опет благоизволели

А хебе ми се и за 2 милиона шипоса на Косову. Највише што ми можемо добити јесте подела Косова, да збринемо Србе доле и крај. То је реалност
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 01:31:07 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
@bambyle

А како ми да вратимо КиМ које су нам отели ти исти комунисти?

Odgovor ti je dao 3maj001

Citat
Највише што ми можемо добити јесте подела Косова

Ali vi u pregovorima niste pristajali na podjelu pod nikakvim uslovima.Zašto??

Citat
Србија у НАТО --- дај не будали ... па то може само на превару без референдума а у том случају пада та влада која то потпише ... ајде да Хрватска и Србија направе војну коалицију? Јел можеш то да замислиш?Е онда ме разумеш!

Razumijem ja ostrašćenost koja tebe vodi ali realnost će biti sasvim drugačija, bit ćete u NATO savezu i u EU.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 01:34:42 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Лако је бити генерал после битке.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
А ти би пристао на поделу да су Срби у 2 светском рату побили 1 000 000 Хрвата?Мислиш да ће Руси пристати сад на статус пре Грузијско-америчке агресије на Јужну Осетију или на било какву поделу?
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nidžo, pa ti si genije, nemam reči. Čak i na temi o nekim tamo Osetincima i Gruzinima ti si uspeo da se pohvališ kako imaš para.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Лако је бити генерал после битке.

Pa hebo ha patak pregovori su trajali par godina, koji kurac vise sa tom naknadnom pameti.....dokle........  Smile

Nidžo, pa ti si genije, nemam reči. Čak i na temi o nekim tamo Osetincima i Gruzinima ti si uspeo da se pohvališ kako imaš para.  Smile

Molim?  Smile Mislis na borbu protiv partizanske otimačine? Eeeee to kad bude onda nidžo ide u penziju a neka pametniji rade i plaćaju čiča nidži kiriju  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2008, 01:38:08 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Znam te puško stara, ti ćeš te lokale odmah menjati za hamer sa getlingom i pohrliti u pomoć braći Gruzinima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 157
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.