Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Почео бојкот шиптарских пекара у Борчи, због провокаци  (Pročitano 8641 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mislim da je javno kenjanje na ulici kaznjivo. Ispravite me ako gresim. A zakon ako vam se ne svidja pa hocete da mozete da lincujete, ne znam.... Ne znam sta da menjate
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Sta je zabranjeno ? Sloboda govora ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sto zabranjeno? Ja vidim ovde i neke pozive na linc. A ako je stavljanje svinjske glave na neciju imovinu sloboda govora, e jebiga
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Kod mene u gradu bi siptar moro da prodaje po duplo jeftinijoj ceni da bi imao promet kao neka srpska pekara. Krljamo se oko teritorije braco, nema tu cile mile ... slabo ce tu pomogne pozivanje na toleranciju i druge pm. Isto mislim da je debilno praviti protest, ko sto mi je debilno sto je ovima iz Borce bilo potrebno da "komsa" pocne da se qrci sa prikazivanjem siptarskog orla, da bi skapirali neke stvari. Imo kazu covek 4 pekare ... dakle lol. Inace meni su jos ko klincu u vreme bratstva i jedinstva roditelji branili da jedem u siptarskim pekarama i poslasticarnicama, cisto iz higijenskih i bezbednosnih razloga, nevezano za nacionalnu problematiku. Hrvatsko takodje ne kupujem ima sigurno 30 godina u principu, msilim da je jedino sto sam kupio, a da nisam bio primoran i da je hrvatko, jedna varka Monarha iz Oseka, i to je bila polovna. Inace je neslavno zavrsila karijeru na nekom panju, ne upecavsi pre toga ni jedne ribe. Nema braco ... hrvatsko .... to mora biti maler xD
Salim se naravno za ovu varku, jer je dobra, cak mozda i najbolja iz njegovog programa, ali fakat oduvek primenjujem ekonomski patriotizam pa i nacionalizam.
Kolko su Siptari organizovani, ne bi me cudilo da se i "siroti borcanski komsa Albanac", cipi za albansku nacionalnu stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Koliko sam sazano ovaj siptar vlasnik pekare i njegova banda su  seksualno napastvovali radnice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
STRAVIČAN INCIDENT U NOVOM SADU Pijani mladići upadali u dvorišta, tukli ljude pred decom i psovali im "majku albansku"
07.05.2019. 09:11

Trojica pijanih mladića su 1. maja u popodnevnim časovima napali nekoliko ljudi na ulici i u njihovim dvorištima i psovali im "majku albansku", preteći da će im baciti bombu i sve ih proterati, saznaje 021.rs.

Stanovnici ulice Tome Rosandića na Adicama za 021.rs su ispričali da su i nekoliko dana nakon ovog incidenta u šoku, da njihova deca ne mogu da spavaju i da piju lekove za smirenje, jer su doživeli da ih napadaju u domovima, gde mnogi žive od rođenja.

U novosadskoj policiji su za 021.rs potvrdili da su 1. maja priveli dvojicu mladića starih 23 i jednog starog 21 godinu, koji su, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola izazvali incidente na Adicama. Uhapšeni su sprovedeni u tužilaštvo, koje je njihovo delo kvalifikovalo kao nasilničko ponašanje i pušteni su da se brane sa slobode.

Stanovnici Adica koji su se obratili 021.rs su ispričali da se sve dogodilo oko 17.30 časova, kada su mladići upali u dvorište jednog stanovnika ulice Tome Rosandića i nakon što su ga pitali "da li je Krajišnik" i njegovog odgovora da je Novosađanin, počeli su da ga tuku i šutiraju. Uz psovke "majke albanske" i pretnje da će mu baciti bombu na kuću i da će ih sve proterati, oni su čoveka tukli i šutirali, a onda su, kada su čuli povike da ga puste na miru, jer su komšije sve videle, krenuli u susedno dvorište.

- Oni su preskočili žičanu ogradu koja deli dvorište do prve susedne kuće gde živi komšija S.S. sa svojom ženom i šestoro dece i krenuli ka njemu. On je bio u dvorištu sa ženom i decom i pokušao je da ih zaštiti. Dok su deca i žena bežali unutra, ova tukli su ga neko vreme. Sve je kratko trajalo, ostavili su ga da leži, iskočili su na ulicu i nasrnuli na automobil - svedoči za 021.rs jedan od građana.

Kako su Adičani naveli, napadači su sve vreme psovali po nacionalnoj osnovi i vikali, a potom su nasrnuli na auto na ulici u kojem su bili muškarac i žena, ali su oni uspeli da pobegnu, pre nego što su ovi stigli do vozila.

- Videlo se da su pijani, ali i tako su bili snažni, jer su to mladići u ranim dvadesetim godinama i nasrtali su na ljude koji su daleko stariji od njih, porodični ljudi. Psovali su sve vreme i pretili da će da proteraju "Albance". Kako im je auto pobegao, bacili su kamen ka kombiju koji je u tom trenutku prolazio ulicom. Razbili su šoferku i vozač je stao. Potom su izvukli čoveka sa mesta suvozača i počeli da ga udaraju. Vozač kombija je dodao gas i počeo da beži. Nastavili su da udaraju suvozača i nastavili dalje niz ulicu gde su nasrnuli na još jednu porodicu, muža, ženu i dete. Navodno su udarili muškarca i devojčicu - kaže za 021.rs jedan od svedoka, dodajući da su mladići nestali i da su od drugih komšija čuli da ih je policija nedaleko odatle uhvatila i privela.

U izjavi za 021.rs, stanovnici ovog novosadskog kvarta, želeći da ostanu anonimni jer se brinu za svoju bezbednost, kažu da je policija brzo došla i da su ih saslušali, ali da su se iznenadili kada su posle čuli da su tri napadača puštena i da ih pritom ne terete za teže krivično delo, jer su evidentno pretili ljudima po nacionalnoj osnovi.

U ovom kvartu živi veliki broj Roma, Aškalija, ali i pripadnika drugih nacionalnih manjina, Mađara, Slovaka, kao i dosta Srba, tako da su svi zabrinuti zbog svega što se dešavalo. Meštani kažu da je u proteklih 20 godina bilo više dolazaka ljudi sa strane koji su pretili i tražili da se "obračunaju sa Albancima i muslimanima" i da ih je policija uglavnom zaustavljala, a da ih zbog poslednjih dešavanja u odnosima Srbije i Kosova, brine da će se ovakvi incidenti ponoviti.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To psece coporsko ponasanje nije nesto sto rade odvazni ljudi. Bar je takvo moje iskustvo

A i zakon se mogao malo postovati od strane policije. Sto da ne? Cuo sam da je to dobro.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2019, 14:20:03 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Sto zabranjeno? Ja vidim ovde i neke pozive na linc. A ako je stavljanje svinjske glave na neciju imovinu sloboda govora, e jebiga

Mogu narednih 30 godina da se skupljaju ljudi ispred bilo koje pekare i da se deru "Kosovo je Srbija"..uz eventualno moranje da se zakaze taj protest/skup ni jedan zakon ne bi bio prekrsen.

Ja da sam na mestu ovog siptara nastavio bi da delim besplatan burek.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
To psece coporsko ponasanje nije nesto sto rade odvazni ljudi. Bar je takvo moje iskustvo

A i zakon se mogao malo postovati od strane policije. Sto da ne? Cuo sam da je to dobro.

I ja se slazem, policija treba da ide na Kosovo i da hapsi ljude koji rade protiv Ustava Srbije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Policija nije vojska. Tamo je druga drzava koju nasa ne priznaje
« Poslednja izmena: 07. Maj 2019, 14:48:47 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.