Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Почео бојкот шиптарских пекара у Борчи, због провокаци  (Pročitano 8631 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ajd ne seri amerikanac
Nisi odgovorio na moje pitanje. Jel ti mislis da bi Srbin prosao ok da ima pekaru u bilo koja od ona dva mesta koja sam naveo i da na fejsu ima heroje Kosara, i da shiri 3 prsta ili da nosi kokardu?
nisam ti za to ni rekao da ne seres nego kad si upleo druge manjine u Srbiji nicim izazvano u to
i jos ih napada covek koji je prodao veru za veceru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
ajd ne seri amerikanac
Nisi odgovorio na moje pitanje. Jel ti mislis da bi Srbin prosao ok da ima pekaru u bilo koja od ona dva mesta koja sam naveo i da na fejsu ima heroje Kosara, i da shiri 3 prsta ili da nosi kokardu?
nisam ti za to ni rekao da ne seres nego kad si upleo druge manjine u Srbiji nicim izazvano u to
koje druge manjine? prodao veru za veceru  Smile   Smile Smile Interesantna nebuloza.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
liberali su u soku...

oni su mislili da ovo nikad ne moze da bude...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Sta ti je tacno interesantno raven?

Ah da... To sto ne bih samo teritoriju nego i ljude :-)
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ajd ne seri amerikanac
koje druge manjine? prodao veru za veceru  Smile   Smile Smile Interesantna nebuloza.

da te citiram
tako treba sa svim manjinama

inace nisam se ja kurcio americkim pasosom vec ti
tako da  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
ajd ne seri amerikanac

da te citiram
tako treba sa svim manjinama

inace nisam se ja kurcio americkim pasosom vec ti
tako da  Smile

Sa svim manjinama koji rade protiv Srbije, osim ako je normalno to da te jebu u sopstevnoj zemlji? Muslidze zele Tursku, Shiptari V. Albaniju, Madjari hoce Vojvodinu zajedno sa Srpskim sljamom gore. Po tebi, treba im sve to dati. Ja ako me pamcenje sluzi, pamtim dole shetnje Handzar Divizije, to jest njihovih obozavalaca u Sandzaku, to je tebi normalno i ok. Tako da da, zna se sta treba sa manjinama.

Sto se tice mog "kurcenja" to je istina, jer posto u Srbiji nema zakona, onda moras da nadjes zastitu na drugaciji nacin, a krivo ti sto ti nemas pasos. Kurci se ti tvojim ako si ga dobio, ili moras neku Nemicu ili Muslidzu da nategnes gore. A pricanje o prodaji vere za veceru, zvuci tako mocno kada dolazi iz Nemacke  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2019, 17:29:39 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ja se nekurobecam srbstvom i ostalim budalastinama tako da mogu i sa marsa da serem,a i da prodam veru za veceru bez da trepnem
ja sam svoje oduzio sta sam imao Srbiji sad samo sta je najbolje za moje dete i porodicu i ja sa tim nemam problem
da me zene ne tera ni na godisnji ne bi dosao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
ja se nekurobecam srbstvom i ostalim budalastinama tako da mogu i sa marsa da serem,a i da prodam veru za veceru bez da trepnem
ja sam svoje oduzio sta sam imao Srbiji sad samo sta je najbolje za moje dete i porodicu i ja sa tim nemam problem
da me zene ne tera ni na godisnji ne bi dosao
Pa ti si vec prodao, tako da tu nema sta da se prica. Secam se koliko si srao dok ti nisi otisao preko, sad pevas drugu pesmu.

Nemam ni ja problem sa mojom odlukom, svakoga je muka naterala, a nekom je Srbija bila majka a nekom maceha. 

Pa i sta ces u Srbiji, Srbiji treba Vucko, Farma, Veliki Brat, Parovi i Zadruga, doslo zlatno doba.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
najvece je sranje sto ljudi nemaju izbora u Srbiji jer vlast nece da ih dovede u tu poziciju da imaju izbor da odu ili ostanu vec se trude da sto veise izoluju zemlju i zatvore radi licne koristi
otvori ti evropu ljudima pa ko hoce da srbuje nek srbuje ko hoce da ide nek ide nece nikom evropa braniti da bude srbenda al ima previse ljudi kojim je pun kurac svega hoce samo ono sto je najbolje za njihovu porodicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
najvece je sranje sto ljudi nemaju izbora u Srbiji jer vlast nece da ih dovede u tu poziciju da imaju izbor da odu ili ostanu vec se trude da sto veise izoluju zemlju i zatvore radi licne koristi
otvori ti evropu ljudima pa ko hoce da srbuje nek srbuje ko hoce da ide nek ide nece nikom evropa braniti da bude srbenda al ima previse ljudi kojim je pun kurac svega hoce samo ono sto je najbolje za njihovu porodicu
Pa naravno da svi hoce za sebe, i svi hoce zastitu i da zakon stiti njih i njihove ukucane. U Srbiji je zakon ko ima vise novca i veza, sto znaci mafija.  Ja cu da nastavim da Srbujem, ti nastavi sa tim sta god radis, i chist racun duga ljubav. To je to.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.