Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počelo žigosanje: čipovanje zaposlenih u Švedskoj  (Pročitano 11863 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Mali opis - zasto volim tehnologiju i zasto je cipovanje strava.

Sticajem okolnosti sam danas bila skroz rasejana. Trebalo je da kupim markice, podignem pare, kupim nesto za kucu u prodavnici i dam pare koje je trebalo da podignem.

Prva stavka je prosla OK. Jedan automat nije radio, presla na drugi udaljen 10 metara.
Zatim sam otisla u prodavnicu, kupila sve sto mi treba, provukla svoju karticu za popust i karticu za placanje. 2 minuta sve ukupno, nema vucaranja para po dzepu, nema savijanja i guzvanja.
I krenu ka izlazu.. setila se da treba da podignem pare, vratila se po bankomat... posto sam.. kao sto rekoh rasejana... ukucala sam svoju sifru, podigla pare i izasla.
Posto sam pomalo OCD i ako sve nije na mestu, krenem da panicim, krenem da se pretresam i shvatim da sam ili ispustila karticu jer sam pare stavila u dzep ili sam ostavila u automatu da ga povuce.
Naravno.
Odsetam se do posla, pozovem banku, kazem sta se desilo - oni kazu, nije frka.. poslacemo vam poruku kada izvadimo.
Da li monete da proverite da li je u automatu ili mi je ispala? Moze.
Recite vas maticni broj.... Izdiktiram tih 13 cifara koje znam napamet u pola dana i pola noci...Ona proveri jos neke podatke, ja kazem - da, to je to.
2 minuta kasnije - Vasa kartica je u automatu, sve je u redu, nije bilo vise isplata.
Hvala, dovidjenja.

Resen problem.

Zla, zla.. tehnika... zla... nema popunjavanja obrazaca, prijave policiji i sta li vec. Jedan tel. poziv i JMBG.

Doduse, da ima razvijenih cipova.. ne bih se morala drkati sa tim... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Meni se pre neki dan prišiškilo, a bio sam u prevozu i žurio, nemam vremena da izađem pa natenane. Da su razvijene kese za pražnjenje, lepo bih obavio to odmah na licu mesta, i ne bih morao da trpim agoniju sve dok ne stignem na odredište.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2015, 15:32:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Pa lepo je to sto karikiras, ali probaj da zivis rasejano.. Smiley

Mislim, nisu svi ljudi na planeti u fazonu da vole da vuku kartice sa sobom... plus.. mi koji ih koristimo svakodnevno znamo koliko brzo se izlizu slova, brojevi i cip... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.94
mob
Samsung 111111
Koliko vi pricate mastarije da te bog sacuva Smiley
Pitam ponovo gde ste vidli vi to da se ljudi plase tehnike ?

Ljudi nemaju strah od tehnologije niti se plase iste ..Jer je zivot apsolutno podredjen tehnologiji.
A koristi se ne u velikom delu nasih zivota nego svakodnevno i konstantno.Kad otvoris oci krenes pa kad legnes da spavas prekidas.
Ja nzm ko se plasi usisivaca,televizora,racunara,bojlera,frizidera,automobila,frizerske masinice,telefona,plejera,mikrotalasne,lifta,bankomata,pecke,tostera i da ne nabrajam Smiley
Apsolutno sam uveren da ljudi u toj meri koriste napredne stvari da nova generacija i ne primecuje sta joj sve prodje kroz ruke Smiley

E sad tehnika je strasno brzo napredovala,pa su neke starije generacije i imale predrasude i strah.
Prvo jer su bile neobrazovane , drugo kao sto rekoh tehnika je napredovala neumitno a trece je misljenja sam bila nedostizna za siroku ili ti masovnu upotrebu.

Mi govorimo ovde da li je bas neophodno da se neko zigose ako istu tu tehniku moze da zameni takodje tehnika a da se ne zigose.

Vidim vama je prednost u tome da se ne savijate ili brkate po dzepovima.
Ja to postujem i ako vam je zaista problem msm da bi morali da vam od jednog prsta naprave ulaz za usb.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2015, 17:35:47 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Anea, al šta fali da se to nalazi u satu, telefonu,prstenu, narukvici...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.2.5
mob
Apple 15
Zato sto se sve to moze izgubiti.

Vidis, ja polazim upravo od sebe, ne nekih imaginarnih ljudi. I mogu ti reci da nisam jedina. Posebno sto smo kao nacija i kontinent sve stariji.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Pa sad...  ajde telefon ili sat, ali koliko puta si izgubila prsten ili narukvicu? Ili ogrlicu?
« Poslednja izmena: 02. Feb 2015, 17:55:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Fazon, budimo u korak sa novim tehnologijama  Smile

Covek ce sve da uradi da bi sto manje mislio (razmisljao) do te mere da bi sve stavio na jednu karticu, gurnuo pod kozu i resio sve probleme dosadne papirologije, kartica, kljuceva itd.

Zamisli samo momenat, prilazis automobilu a on se sam otkljucava? Ili stan ili kapija u dvoristu? Vau famozno covece!

Napredak u tom smeru dolazi do savrsenog coveka - bez mozga sa metalnim elementima u svom organizmu. Onda bi metal mogao zameniti glupe ljudske celije jer su roboti isplatljiviji od ljudi.

Oh no...odoh sad u SF oblast  Smile

Naravno, niko nije predvideo mogucnost totalnog poremecaja magnetnog polja ili nestanka struje kada bi sve sto je tehnika izgubilo znacaj a covek bi se ponovo osetio nemocno i beskorisno. I mozda obrnuo ceo krug iz pocetka da napokon shvati gde gresi?  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Kradete peškire u hotelima? Uhvatiće vas

a hotelijerima ne otkrivaju tačne koordinate nestalih peškira, bademantila ili posteljine

Hmmm... imaju vas, prate vas... mozda imaju i mini kamericu... svi da pobacate ukradene peskire.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2015, 21:24:46 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.